Şimdi Ara

FİRMWARE Yükleme!! MP3 PLAYER'ler için SORU ve CEVAPLAR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
23.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim Samsung'da yeni eklenen bir özellik yok sanırım. İçindeki özelliklerin daha kararlı çalışması için verilmiş bir FİRMWARE' e benziyor. SRSWOW özelliğinde balans ayarını geliştirmişler. USB' ile pc bağlantısını daha iyi konuma getirmişler. Video da eksiklikleri iyileştirmişler.

YP-T8 Firmware upgrade program(Firmware ver1.38)

What is improved

- The unicode text format supported in Text Viewer
    - Functional improvement of Text Book Mark
    - Better compatible with USB to PC
    - Make up for weak point of Video Viewer
    - Balance inmprovement of DNSe Surround Sound

BU SAMSUNG'UN TÜRKİYE SİTESİNDEN ALINTI.

Samsung MP3 çalarlar her dem yeni

Samsung, yeni firmware’i V2.45 ile sadece yeni ürün geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda daha önce satışa sunulan MP3 çalarları da düşünüyor.

Dünyanın en önemli eğlence cihazları üreticilerinden Samsung’un MP3 ekibi sadece yeni ürün geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda daha önce satışa sunulan Samsung MP3 çalarların güncelleştirilmesi için de çalışıyor.
    Samsung’un yeni eğlence cihazı T9’un Bluetooth özellikli sürümleri 2007’den itibaren Web üzerinden temin edilebilecek. T9 kullanıcıları ayrıca, Samsung’un internet sitesinden her ay bir yeni bedava oyun indirebilme şansına sahip olacak.
    Daha önce piyasaya sunulan Samsung MP3 çaları bulunan kullanıcılar ise Samsung’a özel bir gömülü yazılım (firmware) olan V2.45’i kullanarak cihazlarına ek özellikler katabilecek. Örneğin Z5’in 35 saat olan pil ömrü, Samsung’un sitesinden indirebilen gömülü yazılım ile 45 saate çıkarılabilecek.
    Bir donanım cihazına iliştirilen yazılım olarak tanımlanan gömülü yazılım (firmware), cihaz bileşenleri üzerindeki çeşitli donanımların işlevlerini nasıl yerine getireceklerini bildiren ve genellikle tekrar yazılabilir olan ufak kodlardan oluşuyor. Gömülü yazılımlar ağırlıklı olarak, zaman içinde cihazın kullanım özelliklerinin geliştirilmesi amacıyla geliştiriliyor.
    Samsung MP3 ürünlerine yönelik gömülü yazılım güncellemeleri için:http://www.samsungplay.com

• Hepsiburadadan samsung yp-u2 aldım firmware yaparken elektirik kesildi. Çalışmuyor. çanakkaledeki servisine sordum garanti kapsamına girmez dedi. Bunu halletmenin başka yolu yok mu. lütfen yardım...
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENDE SAHTE SONY MP4 VAR.
    VERSIYON KISMINDA BU YAZIYOR:

ACT209X_S7X
    2006/10/08
    9.0.48
    2006/09/12

mympxplayer.org DA 9.0.50 VERSIYONU BULDUM YANINDA 1.8 PIXELELR ICIN YAZIOYR.BENIMKIDE 1.8 PIXEL.
    BUNU KURSAM BIR SORUN OLURMU SIZCE VEYA KURMAM GEREKEN VERSIYON NEDIR BIR FIKRINIZ VARMI ACABA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloso -- 25 Şubat 2007; 14:24:21 >
  • arkadaslar bende de bi tane cakma ipod vat bunun versiyonunu yükseltmek istiorum video özelliinin daha ii calısması vs. gibi özellikleri sunlar

MP3 PLAYER
    YHXC1053B
    2006/05/22
    ACT_V3.5.37

yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

cebor
    Yukardaki yöntem SAMSUNG YP-T8X için geçerli. Kendi cihazına nasıl firmware yüklenir kesin olarak öğrenmeden deneme. Sana daha çok sorun çıkartabilir.

evet bende de trekstor organix fm var ve bu cihazın yazılımını kendi ellerimle düzenlemek istiyorum. bu işlerle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa seviniri

m.

• firmware denen şey toyota corolla arabamdaki orjinal fabrikasyon track çalan cd çaları mp3 e çevirebilir mi?
  • Hocam bende TasTech TS-18 modeli var .İnternette aratınca resmi dahi çıkmıyor :D Ürünün içindeki yazılım LD2088 diye gözüküyor internetten baktım ama işe yarar bir şey bulamadım.Cihazın yazılımını güncellemek istiyorum çünkü şuanki sistemde "karıştır" modu yok ve tek tek şarkı geçmek büyük sıkıntı .Ayrıca üzerinde ZAP diye bir tuş var ama neye yaradığı belli değil.Bazen equalizeri değiştiriyor bazen şarkıyı :D Yardımcı olan olursa çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.