Şimdi Ara

[fırsat bitti] eachine h8 quadcopter 1.99 dolar !!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
7.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler siz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üründe geldi ama kutusu açık geldi. Sizdede öylemiydi?
  • banamii B kullanıcısına yanıt
    Hadi ya , bende kapalıydı. içinde eksik bi şey var mı ki

• brandagamba kullanıcısına yanıt
    içinde eksik yok ama satmayı planlıyodum kutu açık olunca o sıkıntı oldu. Mesaj attım bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banamii

içinde eksik yok ama satmayı planlıyodum kutu açık olunca o sıkıntı oldu. Mesaj attım bakalım ne diyecekler.

Gumrukte kontrol etmisler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipsiz alıp teslim alan var mı arkadaşlar, ben bir de tatantula X6 aldım kelepir fiyata :)

• imhiret kullanıcısına yanıt
    kargo poşetinde hiç açılma izi yoktu. Bende öle düşündüm ilk başta ama bence öle değil...
  • 1.99 dolar zaten hakettiği fiyattı. Neden fiyatı artırıp olayı bitirdiler anlamak güç.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    umarım trollüyosunuzdur yoksa böyle bir ürüne 2$ fiyat biçmek akıl karı değil belirteyim.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    sen ancak onun pervanesini alırsın 1.99$ a konudan çık baş yerde trolle

• Gönderdikleri ürününde para iadesini alarak şu anda ürünü beleşe almış bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banamii -- 15 Kasım 2015; 21:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Takipsiz alıp teslim alan var mı arkadaşlar, ben bir de tatantula X6 aldım kelepir fiyata :)

Hocam geldi mi sizin urun bende takipsiz almistim hala bi ses seda yok.

• 12 gün sonra aldığım takipli pil ve 5 gün sonra aldığım takipsiz bedava kalem geldi (kalemle birlikte aldığım takipsiz xiaomi led'lerde yok ortada) ama takipsiz aldığım quad gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyknr

quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

Takipsiz alıp teslim alan var mı arkadaşlar, ben bir de tatantula X6 aldım kelepir fiyata :)

Hocam geldi mi sizin urun bende takipsiz almistim hala bi ses seda yok.

Gelmedi hocam, eski iş yeri adresimi vermiştim, muhaberatçı arkadaş haftada iki kez merkez ptt ye gidiyor, birşey geldiğinde haber veriyor, bu hafta için birkaç parça kargo bekliyorum bakalım, umarım gelir, hatta quad ın birini de o arkadaşa hediye edicem gelince

• Keşke herkes 1 er tane alsaydıda diğer arkadaşlarda faydalansaydı...
  • satmak isteyen olursa pm den teklif yapabilirsiniz arkadaşlar, izmir'deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Keşke herkes 1 er tane alsaydıda diğer arkadaşlarda faydalansaydı...

herkes zaten neticede bir veya 2adet aldı fazlası iptal edildi, zamanlamayla alakalı ,anlaşılan sen zamana yetişememişsin, sayıya değil.

• ürünü takipsiz malaysia post ile yola çıkanlar benim takipli kargo ulaştı bilginize. 2adet quadcopter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imhiret -- 16 Kasım 2015; 23:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Keşke herkes 1 er tane alsaydıda diğer arkadaşlarda faydalansaydı...

herkes zaten neticede bir veya 2adet aldı fazlası iptal edildi, zamanlamayla alakalı ,anlaşılan sen zamana yetişememişsin, sayıya değil.

Bak hangi eki kullanmışım diğer arkadaşlarda faydalansaydı... konunun benimle bir alakası yok dolayısıyla zamanla ilgili bir problemide ortaya atmamışım. Herhalde sizde 10-15 tane falan aldınızda neticede 2 den fazlası iptal edildi diyorsunuz. Mesajıma tekrar bakıyoruz ben sonuçla ilgili bir yorum yapmışmıyım, hayır yapmamışım.

Demek istediğim herkes ihtiyacı kadar olanı alsaydıda bu fırsattan gerçekten yararlanacak arkadaşlarda yararlansaydı. 1 alırsın 2. yi yedek dersin ama bundan fazlasını alanlar için banggood un sınır koymasını sevdim. Şimdi o kadar kopter çok alanada yar olmadı alamayanada.

• large battery bakıyorum, uyumlu bulursam alayım youtube da baya performanslı hale getirmisler, bakalım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.