Şimdi Ara

[fırsat bitti] eachine h8 quadcopter 1.99 dolar !!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
7.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oy oy baya bi sürmüş sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

hız ayarı sağda olan ve solda olandan aldım, daha test edemedim ama basitçe kumanda arkadan yon değiştirebilirsin iş oraya gelirse şema paylaşırm

Hocam şema varsa yollayabilir misiniz

• satmak isteyen varsa alabilirim makul fiyata
  • Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Fiyat görürsem bende düşünürüm
  • Sömurmuşsunuz yine Satmak isteyen varsa alabilirim
  • Benimkiler bugun gelmis. O kadar cok zaman oldu ki unutmustum bile. Surpriz oldu

• BU konuyu neden hortlattınız
  • Beyler merhaba... Bende bu quadcopteri jd.com kampanyasi ile alarak araniza katildim....

Cihaz geldi saglam sikinti yok ama evde actim denedim... Yalniz kontrol etmek cok zor... Alet cok hizli ve herseye ani tepki veriyor kontrol edemiyorum... Birde ilk kalkista dengesiz kalkiyor... Batarya kablosundanmidir acaba?

Ucus konusunda kullanimi kolaylastiracak bir ayari varmi?

Disarida denemedim ama bilen soylesin lutfen headless mod nasil calisiyorr?

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Kullandıkça alışacaksın bende yeni yeni düzgün uçuruyorum. Hep evde kullandım bu soğuklarda cesaret edemedim. Cihazın önü var. Pil kablolarının olduğu yer kalkıştan önce sana bakıyor olsun. O şekilde sağa ve sola hareketler düzgün gerçekleşir. Antrenman şart :)

• Bunlar çöp arkadaşlar,ama yine de ilk tecrübe için alınabilir.

Ben ilk aldığım buna benzer CX 10A'yı bozdum.Şimdi JJRC H6C kullanıyorum,artık ustası oldum.Yavaş yavaş yükseleceğiz inşallah
  • Mesajiniz icin saolun verdiginiz bilgi cok isime yaradi...yalniz hala merak ettigim seyler var...

1. Cihazi daha dengeli kaldirmak icin ne gibi ayarlar yapilabilir?

2. Kumandada sagda solda ve yukaridaki ok tuslari ne ise yariyor?

3. Acik havada daha deneyemedim havalardan dolayi ama headless modunu yani geri cagirma olayini nasil yapiyoruz?

Bilen arkadaslar cevaplarsa cok seviniriz cunku bu quadcopterin baska bi ana konusu yok mecburen burdan devam edicez...
    ben 1-1.5 aydır falan kullanıyorum bildiğim kadarıyla cevaplıyım.

1. dengeli kalkış için tek yapmanız gereken gazı çok yumuşak vermek , o şekilde gazı yavaşça artırırken yönü de düzeltip rahatça kaldırabilirsiniz.şahsen ben böyle yapıyorum , bikaç kalkıştan sonra alışıyosunuz.bi süre sonra koltukların altından bile çıkarırken elimi uzatarak değil de copter'i yavaşça uçurarak çıkarıyodum artık

2. sağdaki tuşları çözemedim daha , kullanım kılavuzu da çöptü resmen hiçbi şey anlamadım. ama , soldaki tuşların altta olanı , hızı ayarlıyo.yani copterin kendi ekseni etrafında dönme hızını.bi normal mod var ( ki o bile hızlı) , bi de insane mod var , o tuşa basarak mod değişimi yapıyosunuz. insane mod ev içinde kullanımı zor baya , çünkü cidden insane bi hızda dönüyo , dönerken savrulmayı kontrol etmek de aynı derecede zor olduğundan sonu duvarda bitiyo dönmenin. ama insane'de döndürmek çok zevkli cidden evde tavsiyem normal modda döndürün çünkü döndürmeyi bitirdikten sonra ekseni düzeltmek çok daha kolay.

3. soldaki tuşlardan üstteki one key return tuşu , sizin headless mode dediğinizle farklı şeyler ikisi. one key return tuşuna basmak , copter'i geriye doğru çekmekle aynı görevi görüyo , sadece aynı doğrudaysanız , tuşa basıldığında direk size doğru gelir o yüzden one key return denmiş. bence gereksiz bi tuş o ayrı headless mod ise solda bulunan gaz tuşuna basıldığı zaman aktif oluyo , onun da ne işe yaradığını hala çözebilmiş değilim , denedim bikaç kere ama , anladığım kadarıyla yaptığı şey ekseni değiştirmek . çünkü tuşa bastığım zaman geri taraf pilin olduğu yer değil başka bi yer oluyo , eğer böyle bi şeyse bunun da sebebini anlamış değilim

bu arada eğer bilmiyorsanız onu da söyliyim , sağ tuşa bi defa bastıktan sonra yine sağ tuşu herhangi bi yöne yatırırsanız , copter o yöne doğru takla atıyo , ki benim en sevdiğim özelliğidir , tepkime hızı muhteşem ve yapması çok zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brandagamba -- 2 Ocak 2016; 0:45:03 >

• brandagamba kullanıcısına yanıt
    Ellerine saglik kardesim... Harika bi klavuz oldu bizim gibibyeni baslayanlar icin... Yarin soylediklerini deneyecegim emegine saglik...

iyi eğlenceler
  • brandagamba kullanıcısına yanıt
    Ben banggood dan 2 arkadaş aldık hediye vermek için denemek için çalıştırdığımızda çalışıyordu fakat hediye edince bir türlü havalanmıyor .

Pervaneler bir iki tanesi iyi dönmüyor arada duruyor ve havalanmıyor 15 gündür bir köşede duruyor acaba banggood mail atsam çözüm üretirler mi .

13 dolara aldık ama sonuç hüsran oldu
  • Rechargeable R kullanıcısına yanıt
    tabi kesin söyleyin banggood'a , bir şekilde çözerler , yenisini yollarlar ya da para iadesi yaparlar. pek bilgim yok ama paypal'la aldıysanız paypal'dan iade alabiliyosunuz diye diye duymuştum , banggod çözüm üretemezse paypal'ı deneyin.
    Pervaneler hiç yerinden söktünüz mü, ters takmış olabilirmisiniz, birde duz zeminde iki joistik ayni anda,önce sol ve sonra sağ çapraz yapın, eger duzelmiyorsa motor veya anakartta problem olabilir

Pervanelere kil tuy biseyler dolanabiliyo ondanda oluyo bazen sokup kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandagamba

tabi kesin söyleyin banggood'a , bir şekilde çözerler , yenisini yollarlar ya da para iadesi yaparlar. pek bilgim yok ama paypal'la aldıysanız paypal'dan iade alabiliyosunuz diye diye duymuştum , banggod çözüm üretemezse paypal'ı deneyin.

güzel mi hocam bi bu var birde gearbestte floureron diye kırmızı bir tane var.sırf can sıkıntısı için alıyorum öneriri misiniz ?

birde yedek pervane almama gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 3 Ocak 2016; 20:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

Bunlar çöp arkadaşlar,ama yine de ilk tecrübe için alınabilir.

Ben ilk aldığım buna benzer CX 10A'yı bozdum.Şimdi JJRC H6C kullanıyorum,artık ustası oldum.Yavaş yavaş yükseleceğiz inşallah

merhaba, bende ilk cx10a aldım 1-2 gün oynadım şimdi duruyor kenarda kırılan pervaneyi elimle çıkarmaya çalışırken kırdım sonra yenisini taktım uçmadı, sonra pervaneleri denerken hep kırarak çıkarabildim. en son dişimle çıkarmayı çözdüğümde hiç yedek pervanesi olmayan ve uçan bir oyuncağım vardı. sona oynarken 1 pervane kırıldı. şimdi aliexpress den pervane sipariş ettim gelmesini bekliyorum. eğer gelirse pervane dizilimini hala tam bilmiyorum uğraştıracak biraz, ne internette ne kullanma kılavuzunda pervane dizilimini kimse yazmamış :(

bir de ptt ye sövenler için not düşeyim, 1.5 ay önce ptt kart başvurusu yapmıştım. evime yollayacaklardı kartı ama gelmedi. 1 ay içinde gelmezse ana postaneye geri gelir ve imha edilir demişlerdi. sanırım imha etmişlerdir. kısaca abv ptt

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.