Şimdi Ara

Fırsat Bitti Logitech G700S Gamer kablosuz mouse 141TL (amazon.com) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    normalde 5 dkda kartan cekerdı amazon sıkıntı olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSalvation -- 30 Temmuz 2014; 13:40:20 >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    10$ instant gift card diyor. amazon.com store card falan diyor. herhalde o karta üyeliğimi açıyorlar ve indirim sağlıyor ilk siparişte.
  • iyi imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xontaq

10$ instant gift card diyor. amazon.com store card falan diyor. herhalde o karta üyeliğimi açıyorlar ve indirim sağlıyor ilk siparişte.

Ilgınc tam anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSalvation

kartından ücreti cekılen var mı?

5 Dk'da çekim falan olmaz Amazon'da. Ürünü kargoya vermeden Amazon ücreti çekmez.

Kargoyu merak eden arkadaşlar için ; Amazon'dan Logitech G930 aldım. 190 TL'ye. Vatan 820 TL'ye iteliyordu ben aldığımda. Wireless ürünleri çok iyidir Logitech'in merak etmeyin.

Logitech G930
    Logitech F710 kullandım , kullanıyorum. Harika ürünler. Mouse da taş gibidir banko.
  • bu cihazlardaki fonksiyon tuşlarına bir fps oyununda örneğin seri atışı olmayan, atış için tek tek tıklamanız gereken bir silah için seri atış sağlayan, tek tek basmanıza gerek bırakmayan bir fonksiyon eklenebiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSalvation

kartından ücreti cekılen var mı?

5 Dk'da çekim falan olmaz Amazon'da. Ürünü kargoya vermeden Amazon ücreti çekmez.

Kargoyu merak eden arkadaşlar için ; Amazon'dan Logitech G930 aldım. 190 TL'ye. Vatan 820 TL'ye iteliyordu ben aldığımda. Wireless ürünleri çok iyidir Logitech'in merak etmeyin.

Logitech G930
    Logitech F710 kullandım , kullanıyorum. Harika ürünler. Mouse da taş gibidir banko.

amazon.com dan ilk alışverişim değil daha oncede saat ve benzeri ürünler aldım. en fazla 5 dk ya cekım yapıyorlardı.

sızın soylemınızle belkıde tatıl yada mesaı dısı durumlar olabılır mı acaba neyse bekleyıp gorucez.

• DarkSalvation kullanıcısına yanıt
    açık provizyona baktınız mı ?
    Live Chat'e sorabilirsiniz. Tracking number belirlenmeden ücret çekildiğini görmedim Amazon'da. Provizyon'da gözükür sadece harcama. Karttan çekilmez. Bekleyen Provizyon İşlemler'inde gözükür sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

açık provizyona baktınız mı ?

evet baktım, oradada gozukmuyor american express kullanıyorum zaten. hiç böyle olmazdı.
    Hocam chat'e sor. Hemen cevap alırsın
  • okey, sordum sıkıntı yokmus endıselenmeyın urunler kargoya verıldıkten sonra cekıyoruz dedıler.

cevaplar ıcın extra tskler
  • çok güzel fırsat haber için teşekkürler
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Türkiye de ki firmaların çoğu ciddi fırsatçılık yapıyor, ancak gümrüklerde uygulanan yüksek vergileri de unutmayalım. Sihirli kelime "Vergiler"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

burdan aldığımız logitech ürünlerin garanti durumu nasıl oluyor acaba.Rezar markalı ürünlere aral türkiyede destek veriyor acaba logitech ürünleride herhangi bir firma burada garanti sağlıyormu

Yurtdışı garantisi Türkiye garantisinden çok daha iyidir Logitech'in ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

şarjı 10 saat giden bir model.

oyuncu mause alıyoruz kablosuz alıyoruz diye aldığımız modele bakın

Ben o kadar kullandım bu mouse u 10 saatte bir kere bile bitiremedim, ayrıca dilerseniz özelliklerini zayıflatarak süreyi bir haftaya çıkartabilirsiniz, ha performans arıyorsanız eğer süreyle işiniz olmayacak. Kaldı ki bu ürün kullanırken usb kablosu sayesinde şarj imkanı veriyor. Kısacası sıkmayın tatlı canınızı.
  • Karttan para çekilmiş, 143TL. Sipariş kargoda, in transit durumuna geçmiş, 18inde delivery gözüküyor, alanlara tekrar hayırlı olsun, güzel mouse.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.