Şimdi Ara

FIRSAT/SIFIR Samsung HW-H450 2.1 280W Wireless (sub)+Bluetooth SOUNDBAR-HOME TEATHER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar ,

Elimde birkaç gün önce HEPSİBURADA firmasının yaptığı , sınırlı adetli bir indirim kampanyası ile 499 TL den %50 indirim ile sattığı ; Sıcak Fırsatları takip eden arkadaşların gördüğü , bir kısmının alabildiği bir kısmının ise yetişip alamadığı bu soundbar dan bir adet kapalı kutu

açılmamış olarak var..forumun bir gazı ile aldım ama elimde zaten kullandığım bir ses sistemi var(pioneer vsx 920) bu sebeb ile kullanmayacağım bu ürünü..

Ya açmadan iade edeceğim yada buradan bir arkadaşım bu ürünü almak istiyorsa kar amacı gütmeden aldığım fiyat olan (mal ettiğim 260 TL ' ye=%50 indirimli ürün + kargo ücreti ) ürünü dediğim gibi sıfır açılmamış kutu olarak ona devredebilirim..

**Ürünü iade hakkım var biliyorsunuz lütfen bir aklı evvel çıkıpta abuk-sabuk rakamlarla bana ver gibi bir lütfetme durumuna girmesin , kalpler kırılmasın diyorum..

Üründen herhangibi kar amacı gütmüyorum , biri arzu ederse yararlansın diyerek buraya yazıyorum...

Ürün şuan TEKİRDAĞ / MERKEZ 'de buradan elden teslim edebilirim..veya kargo ile istenilen yere gönderebilirim ( kargo yaklaşık 15 ) TL civarı tutacaktır bilginize..

İyi forumlar...

SICAK FIRSATLAR daki konu linki :

http://forum.donanimhaber.com/m_103669971/tm.htm

FIRSAT/SIFIR Samsung HW-H450 2.1 280W Wireless (sub)+Bluetooth SOUNDBAR-HOME TEATHER
    [simage]
    /simage]
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaycvs -- 19 Mart 2015; 12:27:01 >

• Pm.
  • Ürün forumdan Suat bey'e satılmıştır..

güle güle kullanmasını dilerim..

Bilgilerinize arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.