Şimdi Ara

Fırsatı Kaçırmayın Beyaz Bulaşık Makinesi 1000TL 9 program Grundig GDF9501 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizden ricam mümkünse bir kaç resimle birlikte olumlu ve olumsuz tüm tecrübenizi paylaşmanız. Malum evlilik sezonu geldi. Vatandaş bütçesine uygun kaliteli ürünü alsın. Hala polinox (kaba tabiriyle plastik/naylon) tabanlı Bosch, Siemens veya Profiloya para vermeye kalkışanlar var. Bu sebepten fikirleriniz önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan s40 kullanıcısına yanıt
    Güncel fiyatlar;

Bimeks 1000TL

Kliksa 1200TL

Teknosa 1300TL
  • Inox almam gerekmese alirdim direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunyy2003 S kullanıcısına yanıt
    Konu başlığı değişti ve fiyatlar güncellendi.
  • Hala 1000 tl bandinda önerdiğiniz makinemi?

• 1000TL ye bundan iyisi yok. AEG F55500W0 belki alternatif olabilir ama iki makineyi görseniz tereddütsüz GDF9501'i alırsınız.

Düzeltme: Daha once yukarıda belirttiğim gibi; 'AEG, Electrolux alırsanız alt seviye bir makine alacaksınız. BLDC motor olmayacaktır. Tavan pervanesi ve 3. sepette olmayacaktır. Kurutma sorunu bu iki markada yok'
    Şu anda Teknosanın bazı mağazalarında eski seri AEG F55022W0 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ 680TL. Bunu alacaksanız lafım yok ama 1000TL çıkacaksa cebinizden bence Grundig.
    Link;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 23 Haziran 2015; 14:13:47 >

Konu günceldir. Lütfen yukarıda tutalım. Birçok kişi 1000TL ye makine arıyor. Boşuna uğraşmasınlar, GDF9501 i alıp kullanın yıllarca.
  • grundig bulaşık makinaları nerede üretiliyor? Arçelikten bahsedilmiş. Eğer Arçelik üretiyorsa eski makinanın üzerine yeniden bulaşmasak arçeliğe.
  • Kendi soruma kendim cevap vereyim. Biraz araştırınca aslında birinin aynı klasik arçelik-beko modellerine grundiğin de katıldığını anlamış bulunuyorum. Arçeliğin 8 programlı modellerinin hepsi bu grundig ile aynı alt yapıya sahip gibi duruyor.

Yanılıyorsam bilen arkadaşlar düzeltsin. Bu 8 programlı arçeliklerin en ucuzu 1269'dan başlayıp 1800'lere kadar gidiyor. Tabi bunlar liste fiyatı ama bayilerde de çok farklı fiyatlar olacağını sanmam. Arçelikte sistem böyle diye biliyorum yani ucuza satan bayi bulmak zor. O yüzden bu grundig bana fiyat olarak uygun geldi. Bimeks'de hala 999'a satılıyor ama hafta sonuna özel 100 lira bipara fırsatını kaçırdık. Bimeksin bir mağazasını gidip bu ürünü inceleyip diğer arçeliklerle karşılaştırıp son kararımı vermek istiyorum. Daha önce satın alan arkadaşlardan da görüş bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 13 Temmuz 2015; 1:20:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Biraz araştırınca aslında birinin aynı klasik arçelik-beko modellerine grundiğin de katıldığını anlamış bulunuyorum. Arçeliğin 8 programlı modellerinin hepsi bu grundig ile aynı alt yapıya sahip gibi duruyor.

Yanılıyorsam bilen arkadaşlar düzeltsin. Bu 8 programlı arçeliklerin en ucuzu 1269'dan başlayıp 1800'lere kadar gidiyor. Tabi bunlar liste fiyatı ama bayilerde de çok farklı fiyatlar olacağını sanmam. Arçelikte sistem böyle diye biliyorum yani ucuza satan bayi bulmak zor. O yüzden bu grundig bana fiyat olarak uygun geldi. Bimeks'de hala 999'a satılıyor ama hafta sonuna özel 100 lira bipara fırsatını kaçırdık. Bimeksin bir mağazasını gidip bu ürünü inceleyip diğer arçeliklerle karşılaştırıp son kararımı vermek istiyorum. Daha önce satın alan arkadaşlardan da görüş bekliyoruz.

Kozmetik olarak farklı sadece gerisi hep aynı.Gonul rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Bugun bimeks magazasinda bu makinayi inceledim. Acikca soylemek gerekirse albenisi sifir. Dis gorunusu cok kotu. 5202 inox modeli oldukca sikti. Ic bolumu ise daha normaldi. Ama yine de pek tat vermedi. Ozellikle hanim pek begenmedi. Makinanin teknik kalitesi hakkinda bir sey diyemem. Kagit uzerinde guzel ozellikleri var ama tasarimda malesef cok geri kalmis grundig. En azindan bu model icin bunu soyleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bayram öncesi makinasız kalmama refleksiyle arızalı Arçelik 6060m modeli makinamızı 120 TL'ye tamir ettirerek yeni makina alma projemizi bir süre ertelemiş olduk. Dediğim gibi zaman sıkışıklığı olmasaydı durum farklı olabilirdi. Ayrıca tamir için 120 değil en fazla 50TL verilmesi uygun olurdu. Napalım şartlar böyle gelişti.

Bu arada 9501'i araştırmaya devam ederken forumda şöyle bir konu buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_69493636/tm.htm

Burayı incelerseniz 9501'in en az 2,5 yıllık bir model olduğunu anlarsınız. Ayrıca bekonun şu modelini:

incelerseniz 9501'le neredeyse tıpatıp aynı olduğunu görürsünüz. Kullanma kılavuzları bile neredeyse tıpatıp aynı.

Yani beko ya da daha önce yazdığım Arçelik modellerini alacak birinin kesinlikle onlara o parayı vermeyip(1500-1600TL) bu makinayı alması tavsiye edilir. Ancak almadan önce de 9501'i bizzat mağazada görüp incelemesi şartıyla. Dış görünüşü, iç bölüm dizaynı, sepetler ve malzeme kalitesi tatmin ediyorsa alınmalı yoksa başka marka ve modellere bakılmalı diyorum.

• Konu güncel.

Hocam merhaba,
    Ben Electrolux ESF 6521 almayı düşünüyordum 1000 tl gibi bir fiyata gelecekti ama konunuza rastladım. Şu anda Bimeks'te Grundig GDF 9501 879 TL. Siz hangisini ve neden önerirsiniz artıları eksileri neler? Bir de bu Bimeks'teki ürün teşhir falan değildir inşallah? Çünkü teşhir ürünlere bakıyorum hepsi 779 TL bir tek Alanya mağazasındaki 879 TL. Adamlar teşhir ve sıfır iki ürünü aynı fiyata satarlar mı işkillendim biraz
  • Teşhirde olsa alınız. Garantisi aynı nasıl olsa. Hatta çizik çarık varmı yokmu görme şansınız olacak. Diğer türlü kapalı kutu açıp sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Parasını hak eden bir cihaz. Alternatifiniz de çok iyi bir seçim.

Sonuçta hata yapmanız imkansız, her koşulda iyi bir makine alacaksınız. 2 tercihinizde güzel çünkü.
  • Merhaba hocam,
    Araştırdım tek tek ürünü bulamadım hiçbir sitede.. Acaba 700-1000 bandında ne önerirsiniz güncel modellerden ve kriterlere yakın?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.