Şimdi Ara

Fishing planet ps4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun meraklıları varsa buradan bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşabilir miyiz? Bu ara bu oyuna merak saldım.
    Fishing planet ps4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fishing planet ps4

Fishing Planet | Oynanış Fragmanı | PS4

-

Fishing Planet, balıkçılık tutkusuna sahip geliştiriciler tarafından balıkçılara gerçek balıkçılığın tüm heyecanını sunmak üzere geliştirilmiş benzersiz ve yüksek oranda gerçekçi çevrimiçi birinci şahıs çok oyunculu balıkçılık simülatörüdür!
    Göz alıcı grafikler, gerçekçi donanım davranışı ve gerçek simülasyon fiziklerine dayalı hasar!

Temel özellikler:

* Her biri kendi benzersiz davranış ve AI'larına sahip olan 72+ balık türü.
    * Birden fazla konumda harika manzaraya sahip 12 su yolu, çeşitli iklim koşulları, zemin yüzeyleri ve bitkileri
    * Benzersiz fiziksel ve hidrodinamik özelliklere sahip binlerce donanım kombinasyonu
    * Dalgacıklara sahip ve rüzgar, akım ve derinliğe göre değişen yüzeylerle dinamik su grafikleri
    * Hava – gündüz/gece değişimi, mevsim değişimleri, farklı hava durumu koşulları
    * Çok oyuncu desteği – kişisel ve takım puanlarıyla çevrimiçi Turnuvalar ve Yarışmalar, başarı sistemi, sıralamalar ve en iyi oyuncular listesi

-

Resmi Site:http://www.fishingplanet.com/

Fishing planet ps4 Fishing planet ps4 Fishing planet ps4 Fishing planet ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Eylül 2020; 18:24:11 >

• Ben bir ara indirmiştim ama deneme fırsatım olamadı. Ancak duyduğum kadarıyla, oyun çok fazla dlc almaya mecbur bıraktırıyormuş. Tabi ücretsiz olması bunda etken bir durum ama biraz abartmış diyorlar. Yine de denemediğim için kesin bir şey diyemiyorum, gerçekten böyle mi ? Senden duyalım :)

@soma zeybegi

• Parayı boş vere olta ve olta malzemelerine harcamamak gerekiyor

• Balık sepetin büyük olmak zorunda , gittiğin yere ödediğin parayı karşılayıp kâra geçirebilmeli

• Tam bir keyif oyunu eski nesillerde bu tarz balık tutma oyunları vardı vakti olan ve ilgilenen için alınabilir çok az kişiye hitap etsede zevkli olduğunu düşünüyorum şahsen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hele şu karantina günlerinde çok iyi geliyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar bende merak saldım oyuna ama şunu çözemedim tutulan balıklarda xp düşüyor güçlü oltayla hafif balık tutunca düşüyor düşük olta seçiyorum yine düşüyor çözemedim bi türlü yaşayan oldumu hiç bu durumu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.