Şimdi Ara

Fişi Çıkarıp Taktıktan Sonra Sistem Açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemdeki güç kaynağı High Power Absolute Power 850 W

http://www.pclabs.com.tr/2010/05/26/high-power-absolute-power-850w-moduler-guc-kaynagi-incelemesi/

sistemde bu güç kaynağı takılı iken açmaya çalıştıdığımda fanlar anlık olarak çalışıp hemen güç kesiliyor
    ancak güç kaynağı içinde ki fan linkte anlatılan özellikteki gibi sistem kapandıktan iki dakka sonrasına kadar çalışmaya devam ediyor

başka bir güç kaynağı (ASUS 450W) ile denediğimde sistem açılıyor

sonuç olarak sorun güç kaynağında ama güç kaynağını bu hale getiren sadece fişi söküp takmak

güç kaynağını kendini korumaya almış olabileceğini düşünüyorum böyle bişey var mıdır varsa nasıl halledilir yoksa sorun nedir

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• High Power pek tavsiye edilmiyor hocam keşke almadan önce araştırma yapsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

High Power pek tavsiye edilmiyor hocam keşke almadan önce araştırma yapsaydınız

ikinci eldi ucuzdu aldım zaten ama garip bi durum bence :D
  • volkan... kullanıcısına yanıt
    Garanti yok mu hocam? Daha önce Sosair HX 750 vardı. Sizin başınıza gelen durumla karşılaşınca garantiye gönderdik para iadesi yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Garanti yok mu hocam? Daha önce Sosair HX 750 vardı. Sizin başınıza gelen durumla karşılaşınca garantiye gönderdik para iadesi yaptılar

yok garanti kalmamış ben aldığımda 2 yılıktı zaten
    bende 1 yıl kullandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.