Şimdi Ara

fitness hocası bunu niye yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kilo vermek için spor salonuna yazıldım ama hoca kilo vermek istediğimi bildiği halde maximum 20 dakika koşu bandında yürümemi istiyor hatta fazla kalırsam uyarıyor. 10 tane koşu bandı var ve benim gittiğim saatlerde bunların hepsi boş. sıra hiç yok yani, sıradan dolayı değil. 20 dakikalık yürüyüşte malum yağ falan hiç bir şey yakmaz sonra gidiyorum dambıl kaldırmaya. böyle işmi olur yahu. sizce bunun amacı nedir. yada hoca haklı mı ?

• Fırsat bulursanız kendisine sorun ne cevap vereceğini bende merak ediyorum.
    Verdiği cevabı buraya yazarsanız onun üzerine konuşabiliriz.
    Vereceği asıl idmana hazırlık yapıyor olabilir.
    Ne kadar fazla kilonuz var,neye ihtiyacınız var,vücut yapınızı,dayanıklılık ve performansınızı bilmediğimden tahmini konuşuyorum.Hap gibi herkese standart uygulanmaya çalışılan programlar var ve bunlar son derece yanlış.
    Hem uzun kardio çalışması süreli hem ağırlık çalışması faydalı olur ama yapılacak çalışmanın ciddi şekilde detaylandırılması size içinize sinecek şekilde anlatılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Fırsat bulursanız kendisine sorun ne cevap vereceğini bende merak ediyorum.
    Verdiği cevabı buraya yazarsanız onun üzerine konuşabiliriz.
    Vereceği asıl idmana hazırlık yapıyor olabilir.
    Ne kadar fazla kilonuz var,neye ihtiyacınız var,vücut yapınızı,dayanıklılık ve performansınızı bilmediğimden tahmini konuşuyorum.Hap gibi herkese standart uygulanmaya çalışılan programlar var ve bunlar son derece yanlış.
    Hem uzun kardio çalışması süreli hem ağırlık çalışması faydalı olur ama yapılacak çalışmanın ciddi şekilde detaylandırılması size içinize sinecek şekilde anlatılması lazım.

hocam adam cok sert soramiyorum. 10 gun oldu hala 20 dakikadayim. biraksan ben 1 saat yururum ve tik demem, eski topcuyum ama son yillar cok kilo aldim. aklima tek gelen secenek bu aletlerin elektrik yakmasi ve bence hoca cimrilik yapiyor halbuki 110 tl veriyorum aylik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem spor geçmişiniz var ve fitness eğitmeninden yeterince yardım alamıyorsanız son çare kendi rotanızı kendiniz çizin.
    Yaptığınız idmanı kullandığınız aletler,nabız aralıkları,nasıl hissettiğiniz vs. şeklinde not edin.Eğitimini ve spor geçmişini bilmiyorum ama ticari fayda sporun önüne geçmiş gibi görünüyor.
    Sert olması bence yinede sizi yıldırmasın para veriyorsanız mutlaka karşılığını almanızı isterim.Önemli olan sizin sağlığınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Madem spor geçmişiniz var ve fitness eğitmeninden yeterince yardım alamıyorsanız son çare kendi rotanızı kendiniz çizin.
    Yaptığınız idmanı kullandığınız aletler,nabız aralıkları,nasıl hissettiğiniz vs. şeklinde not edin.Eğitimini ve spor geçmişini bilmiyorum ama ticari fayda sporun önüne geçmiş gibi görünüyor.
    Sert olması bence yinede sizi yıldırmasın para veriyorsanız mutlaka karşılığını almanızı isterim.Önemli olan sizin sağlığınız.

tesekkur ederim hocam ilginize. yarindan itibaren ipleri elime alma karari aldim. kendim ondan daha iyi bir program hazirlarim en azindan. hocam diyoz adama aslinda ama tuccar desek daha mantikli. iyi geceler tekrar tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.