Şimdi Ara

FIVE SHADOWS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FIVE SHADOWS - FS

Takım Özeti :
    Dereceli takımımız geçen sezonun sonlarında kuruldu, çok kısa bi sürede altın 1'e çıktık ama sonrasında top oyuncumuzun oyunumuza adaptasyon sağlayamaması nedeniyle yollarımızı ayırdık. Çünkü uzun vaadeli düşünüyoruz. Ve amacımız zaten baştan sezon 6 için iyi bir takım kurmaktı. Bi' süre maçlara ara vermek zorunda kaldık. Takım bu süreçte, tekrar benzer sorunu yaşamamak adına daha derin bir arayışa girdi. Bu süreç içerisinde hep, beraber oyunlar atmaya ve oyun uyumumuzu daha da yükselterek, bu arayı bir engel olmaktan çıkardık.

Not : Hala bu arayış devam etmekte ve eğer takım oyunu oynamaya ve yarı-profesyonel tutum gösteren takımımızın topuna uyum sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız pm atın, ve direkt skype üzerinden detaylı olarak topta ne gerektiğini ve takımın ne istediğini konusalım. Ve sizin isteklerinizi ve onceliklerinizi de konusalim. Anlaxsabilirsek ne mutlu.

Takımın tutumu : Takım ilk kurulduğundaki kadroda en tecrübeli isim olarak ben vardım, hala da öyle olduğumu söyleyebilirim ama çok geçmeden yayınımda tanıştığımız bir Elmas 5 adcyle bana yakın seviye bir oyuncu daha takıma katılmış oldu, sezon 1'den beri bu oyunu oynuyorum ve fazla vakit ayıramadığımdan , sezon 3'te westte Elmas 2'den sonra çok fazla ilerleyemedim. Ama bu sezon daha çok vakit ayırmaya hazırım, ve metanın her milimini takip ederek kendimi güncel tutarak yeni sezona hazırlanmış bulunuyorum, takımdaki shot caller ( karar-mekanızması) olarak oyun tecrübemi maçları kazanmamız için kullanmaya çalışıyorum, tıpkı her tekli sıra, dereceli maçımda, yaptığım gibi. Ve tüm takımdaki diğer oyuncular da, aynı şekilde. Bu sezon, takım içi uyum ve kendi gelişimleri açısından ellerinden geleni yapmaya hazır.

Olumsuz davranışlardan uzak ve yapıcı bir şekilde her oyun daha iyi olmaya odaklanan takımımız için, tüm güncel takım kompozisyonları, makro planlar ve mikro adımlar üzerine analizler yapıyorum ve aldığım notlar üzerinden tüm takımdaki her üyeyle konusuyor ve tartışıyoruz. Özellikle mikro tutumlardaki yanlışlara yönelip, bunların makro oyunumuzu zayıflatmasına izin vermemek şu aralar gelişim sürecimizdeki büyük odağımız.

Not : İlerleyen günlerde, yayınımla paralel gitmesini planladığım youtube kanalı hazırlığımda da bu konudaki tecrübelerimle beraber, oyun hakkındaki güncel tavsiyelerimin olacağı güzel bölümlerin taslakları oluşacak.

Takımın amacı : 5 bencil, koridora sırtını yaslayan oyunculardan oluşan bir takımdan ziyade ; metanın gereklerini, iyi bir makro oyunla tüm haritaya yayıp gereken her fırsatı kovalayan bir takım yaratmak .. Bunun için, bir takım koçu demeyelim de bir danışman aranıyor şu aralar, oyunu uzun zamandır takip eden güncel metayı çok iyi bilen ve bunları makro planlarla anlamlandırabilen bir danışman.. Bu konuda kendine güvenen varsa bana bu konu başlığıyla pm atabilir. Gerekli görüşmelerden sonra yeterli bulursak başvurulardan birini kabul edebiliriz.

OYUNCULARIMIZ

TOP - Boş ( Takıma uyum sağlayacak, kanat hareketlerini ve tplerini ve takımını doğru pozisyonda tutacak güçlü yer tutuşunun olmasını bekliyoruz. Tabii mental olarak da takımın seviyesinde bir yapısı olsun daha ne isteriz.)

ORMAN - AnanasBeyin ( Tank picklerin yeni metada ormanda işler yapabilmesi işine yaradı, winden başka bir şey düşünmüyor.)

MİD - Novaqueez ( Bender'in adc rolüne gelmesiyle, mide geçti , ikincil en iyi rolü, adam taşıyıcı. Pozisyon almasını, sakin kalmasını biliyor)

ADC - FS Bender ( Taşıyıcı rolünün tek başına kendisine yüklenmesini pek sevmiyor, takımdaki yerinin farkında ve fightlarda erkenden düştüğünde de hasar verebilecek kompları seviyor. Bense zone kontrol komplarıyla bunun olmasına fazla izin vermemek taraftarıyım.)

DESTEK - FS Unbalanced ( LoL'deki tecrübesi bizlere kıyasla az, ama onun kadar yapıcı ve maça odaklanan, ve kendini bu kadar hızla geliştiren başka bir oyuncu daha tanımadım ben 5 sezondur.)

Aynı zamanda neredeyse bir yıldır yayın yapıyorum ve oyunda gelişirken bu serüvende de izleyicilerimle bunu paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. İlerleyen günlerde takım top'ını en kısa zamanda bulduğunda, yayınlarımda takım maçlarımızı da görebileceksiniz.

Yayın Linki

Başka bir çok daha oyunu oynamakla beraber bu aralar tamamen lole geri dönüş yapmış bulunmaktayım, sezon 3 metasında kalan geri kafamı tazelemeye, her gün çabalıyorum, takım için ve kendim için izlediğim tüm bölgelerin lcs ve cs maçlarıyla beraber çok iyi bir geri dönüş yapmaya hazırım. ( Challenger solo queue'lardan da seçmeler de var takip ettiğim.)

Yayın Linki

Bu tanıtım sayfamız, gelişmelerle beraber, sürekli kendini günceleyerek, siz LoL severlerin karşısına, keyifli bir serüven günlüğü olarak dikilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 25 Ocak 2016; 22:06:11 >

• Siz Top laner değil bildiğin Ronaldo gibi bir sol açık arıyorsunuz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aniveum -- 7 Nisan 2016; 18:00:08 >
  • Makro ve mikro oyuna uyum sağlayabilmek için oyunda cablestoneları yerine getirip objective ve bu objectiveler ile win diction oluşturmak önemli. Metayı takip etmek, buna uygun oynamak yerine kendinize bu şartlar altında bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Çalıştığım takımlar da fark ettigim Kore, Amerika gibi ülkelerden rol çalmak. Tabi ki size bu seviye de enteresan işler yapın herkes sizi parmak ile göstersin demiyorum ama daha yaratıcı fikirleriniz olmalı Nikksy diye bir turnuva var mesela kayıt yaptırın her ay katılın gerekirse üst koridor için oyuncu kiralayın, finale çıkın zaten hep aynı takımlar var 10.ooo lira ödüllü ekstra bir tecrübe de cabası ama bunları yapabilmek adına kendinize bir koç, analist bulun çünkü sizin bu teknik, taktik detayları düşünmeniz sizi yorar bırakın bu işi yapması gerekenler yapsın siz oyununuza odaklanın. Ve unutmayın profesyonel arenada olmak istiyorsanız para harcamanız, maddi kudretiniz olması da önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackpot TT

Makro ve mikro oyuna uyum sağlayabilmek için oyunda cablestoneları yerine getirip objective ve bu objectiveler ile win diction oluşturmak önemli. Metayı takip etmek, buna uygun oynamak yerine kendinize bu şartlar altında bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Çalıştığım takımlar da fark ettigim Kore, Amerika gibi ülkelerden rol çalmak. Tabi ki size bu seviye de enteresan işler yapın herkes sizi parmak ile göstersin demiyorum ama daha yaratıcı fikirleriniz olmalı Nikksy diye bir turnuva var mesela kayıt yaptırın her ay katılın gerekirse üst koridor için oyuncu kiralayın, finale çıkın zaten hep aynı takımlar var 10.ooo lira ödüllü ekstra bir tecrübe de cabası ama bunları yapabilmek adına kendinize bir koç, analist bulun çünkü sizin bu teknik, taktik detayları düşünmeniz sizi yorar bırakın bu işi yapması gerekenler yapsın siz oyununuza odaklanın. Ve unutmayın profesyonel arenada olmak istiyorsanız para harcamanız, maddi kudretiniz olması da önemli.

%100 anladım ne demek istediğini hocam,çok teşekkür ederim.Çok anlaşılır bir türkilizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Makro ve mikro oyuna uyum sağlayabilmek için oyunda cablestoneları yerine getirip objective ve bu objectiveler ile win diction oluşturmak önemli. Metayı takip etmek, buna uygun oynamak yerine kendinize bu şartlar altında bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Çalıştığım takımlar da fark ettigim Kore, Amerika gibi ülkelerden rol çalmak. Tabi ki size bu seviye de enteresan işler yapın herkes sizi parmak ile göstersin demiyorum ama daha yaratıcı fikirleriniz olmalı Nikksy diye bir turnuva var mesela kayıt yaptırın her ay katılın gerekirse üst koridor için oyuncu kiralayın, finale çıkın zaten hep aynı takımlar var 10.ooo lira ödüllü ekstra bir tecrübe de cabası ama bunları yapabilmek adına kendinize bir koç, analist bulun çünkü sizin bu teknik, taktik detayları düşünmeniz sizi yorar bırakın bu işi yapması gerekenler yapsın siz oyununuza odaklanın. Ve unutmayın profesyonel arenada olmak istiyorsanız para harcamanız, maddi kudretiniz olması da önemli.

%100 anladım ne demek istediğini hocam,çok teşekkür ederim.Çok anlaşılır bir türkilizce.

Ya beni trollemeyin lütfen. Ben sevmiyorum böyle yılışık şeyleri lütfen.

• quote:

quote:

quote:

Sadece yabancı kelimeler yüzünden bir şey anlamadığımı ifade ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] RISE OF THE RONIN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece yabancı kelimeler yüzünden bir şey anlamadığımı ifade ettim.

Bu şekilde sorsanız itina ile anlatırdım. Oyunda ki küçük parçaları birleştirmek cablestone bu küçük parçalarla bir görev yerine getirmek objektif bu objektileri biriktirip oyunu kazanmak garanti galibiyet.
    Daha detaylı anlatımı da mevcut ama bu yeterli olur ilk etapta sanırım.

• en az hangi ligden alıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.