Şimdi Ara

FixNet Kullanım Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süreliğine aile evine dönüyorum orada internet yok ben de gündelik işleri yapacağım ucuz internet arıyorum. TTNET Superonline gibi şirketler uçtuğundan FixNet'i buldum. Kullananınız var mı 4Mbs 35 TL bi paketleri var ona yakın duruyorum tavsiye eder misiniz

• Ben fixnet kullanıyorum, gündelik işler için sorun çıkarmaz. Ama oyunlar için ping var bu ara.

Mh ekipleri ilgili ve bilgili. Taahhütsüz kullanımda ise fiyat farkı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 15 Nisan 2020; 2:58:37 >
  • Bende fixnete başvuru yaptım kurulumu bekliyorum 4mbs 35 tl okadar araştırdım bu fiyata en iyisi bu gibi geldi başvuru yaptım pişman olmam inşallah
  • Bağlandıktan sonra sizde olumlu/olumsuz deneyimlerinizi yazmayı unutmayın.
    Yalnız tüm firmalarda kurulum çok yavaş şu ara (forumdaki konuları baz alırsak), umarım çok beklemezsiniz.
  • Çok fiyat farkı yoksa en az 8 mbit Taahütsüz almaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Bağlandıktan sonra sizde olumlu/olumsuz deneyimlerinizi yazmayı unutmayın.
    Yalnız tüm firmalarda kurulum çok yavaş şu ara (forumdaki konuları baz alırsak), umarım çok beklemezsiniz.
    Teşekkür ederim inşallah beklemem ama gözüken o ki 10 gün dediler ama sanki daha fazla sürecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Bağlandıktan sonra sizde olumlu/olumsuz deneyimlerinizi yazmayı unutmayın.
    Fixnet dediği gibi yaklaşık 10 gün sonra gelip evde kurulumu yaptılar şuan 5 gün oldu sınırsız 4 megabit paketini kullanıyorum 2 akıllı telefon 1 smart tv bağlı şuan hiç bir sıkıntı donma yavaşlama Vs olmadı gayet memnunum fixnet WhatsApp danışma hattı hafta sonu olsun gece geç saatlere kadar sorduğum tüm sorulara cevap verdiler ben memnun kaldım herkese de tavsiye ederim tabi bi kaç kişi sordu interneti hangi firmadan aldın diye fixnet deyince insanlar haliyle duymadıkları için temkinli davranıyorlar hatta bazı akrabalarım keşke biraz daha fazla verip bilindik bi firmadan alsaydın dediler bende onlar araştırmadan bu tepkileri verdikleri için onları da anlıyorum sonuçta böyle bilinmeyen firmalardan madur olan kişiler de az değil bende tereddüt içinde kaldım pişman olurmuyum diye ama bu forma güvendiğim için burda tavsiye edenler de gerçek kullanıcılar olduğunu bildiğim için birazda onun rahatlığı var şuan için herşey den memnun kaldım sadece aklımda çocuğun okulu için başka bi eve taşınırsam interneti taşımada problem çıkar mı uzun sürer mi şuan tek tereddüm bu buda tecrübe edilmeden anlaşılmaz

• teşekkürler yazdığınız için. mahsuru yoksa deneyimleri tek bir konu altında toplayabilir miyiz?
    https://forum.donanimhaber.com/fixnet-xdsl-fiber-kullanicilari-ana-konu--143526786
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.