Şimdi Ara

Fiyat aralığıma göre bisiklet tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bisiklet almak istiyorum. 450-500 TL'den (üç aşağı beş yukarı) fazla para vermek istemiyorum açıkcası.Ortadan amörtisörlü modellerle pek ilgilenmiyorum.

Kafamda Salcano var ama piyasaya hiç hakim değilim. Nedir ne değildir bilmiyorum. Vitesler Shimano'dan şaşmamam gerektiğini biliyorum :) Marka önerileriniz hatta model önerileriniz olursa çok yardımcı olursunuz şimdiden Teşekkürler.

• O fiyat aralığında Salcano NG 650 iyidir.
  • Git bi bisikletciye turunu at begen al ikinci el alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat aralığında sıfır olarak pek seçenek yok zaten salcano ng650 tavsiye ederim ama yerinizde olsam ikinci el sayfalarından ve sahibinden.com'dan astro kovalardım
  • 500 tl dedim ama fiyat çıkarsa tamamlarım güç bela tamamlarım 50-100 tl. Salcano mu bianchi mi karar vermedim. Bianchinin speed serisi nasıldır ? Aldığımda sıkıntı yaşamak istemiyorum
  • Kron xc150'de tavsiye ederim.
  • Kron xc150 yi araştırdım kullananlar bazı arızalardan yakınıyorlar. Kullanıyor musunuz siz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bianchi speed serisi çok ağır. Afx ler iyi ama onlarda pahalı.
  • Hala bayiye gidemedim ama forumlardaki araştırmalarım sonucu Salcano NG 650 V fren 26'' 21 vites bisikleti alıcam gibi. Kullanan herkes memnun ama ellemedğim için net fikrimi söyleyemiyorum.
  • Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum. Salcanonun servislerinden çok şikayetçi insanlar. Kron xc150 ile salcano ng 650 aynı malzemelerden oluşuyor. Olur ya kullanıcıllarından bir arkadaş görürse tecrübelerinize ihtiyacım var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.