Şimdi Ara

Fiyat artışları hakkında neden kimse şikayet etmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKK'yi kaldırdılar diye yeni TV+internet 25mbps paketinin en ucuzunu 100 lira yaptılar(O da 2 yıl taahhüt verirsen) , bana sorulmadı ki AKN kaldırılacak ama 35 lira daha çok ödeyeceksiniz diye, ne anlamı kaldı bu olayın?

Taahhütüm yeni bitti ve adam akıllı 70-80 liraya bile paket bulamıyorum, 65 liraya 25 mbps ve TV+ paketi kullanıyodum bundan önce ve gayet memnundum, binada superonline dışında altyapı olmadığı için başka ISS seçme gibi bi alternatifim de yok, hep olduğu gibi vatandaşa yardımcı olması gereken şey bile daha büyük bi kazık halini aldı.

Baktım çoğu kişi 1 ocak'tan önce şu paketi aldım kafam rahat şeklinde gibi ama o taahhütler de bitecek, kimse sonrayı düşünmüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FindMeGreaterFoes -- 6 Ocak 2019; 17:6:34 >

• Ben şimdi 50 Mb fiber internet için 65 tl ayda ödüyorum.Taahhüt bitince ayda 130 tl ödemek zorundayım. % 100 zam yapmış oldular. % 100 zam insaf yahu ,hepsi vatandaşı soymak ,sömürmek peşinde .Batan öger Telekomun borçlarını bizlerden çıkarıyorlar.
  • Şu an herkes yeni yapılan taahhütlere güveniyor, ben de yaptım ama ilerisini düşünüp şimdiden bu fahiş fiyatlara sesimizi çıkarmalıyız, yoksa çok geç olacak maalesef.
  • Neyine şikayet edeceksin nerede yaşıyoruz... Ben param yettiği yere kadar kullanırım bütçeme uymadığı zaman da kapatırım yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2yil taahutum var ama herkesin hakkini savunmak icin yine sikayetlerimi yaptim , vicdanim rahat.

• Ülkede hırsızlık yapan yapana bunun acısı da bizlerden çıkartılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenicom a geçebilirsin. Superonline alt yapısı üzerinden hizmet veriyor.

10 mbps 64 lira

24 mbps 70 lira

Tamamen sınırsız akn siz.

• Milenicom a geçebilirsin. Superonline alt yapısı üzerinden hizmet veriyor.

10 mbps 64 lira

24 mbps 70 lira

Tamamen sınırsız akn siz.

• Kimsenin basina gelmedi için umursamiyor. Çünkü herkes 2019dan once ya taahhüdünü yeniledi. Ya yeni sözleşme yaptı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.