Şimdi Ara

Fiyat Bilgisi Verir misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ıkıncı el arac bakıyordum..Ancak 0 km Dacıa cazıp gelmeye basladı gözümüze.Site de baktım anlayamadım.

LOGAN=Klimalı,Abs'li,Sürücü ve Yolcu Aırbagli fiyatı nedir??
    SANDERO=Klimalı,Abs'li,Sürücü ve Yolcu Aırbagli fiyatı nedir??
    Ve aylık 300 tl taksıt oluyor dıye duyduk bu dogru mudur?

• Laurette versiyonuna bak o dolu olanı.

Sitede opsiyonları işaretleyince aşağıda toplam fiyat değişiyor ama bayiler daha düşük fiyat veriyor pazarlık yap.

Dizel al benzinli alıp tüple uğraşma pişman olursun. Çünkü aradaki farka LPG taktırmış olacaksın.Satarken dizeller daha pahalı 2.elde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 15 Ağustos 2010; 13:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hqnn

Arkadaslar ıkıncı el arac bakıyordum..Ancak 0 km Dacıa cazıp gelmeye basladı gözümüze.Site de baktım anlayamadım.

LOGAN=Klimalı,Abs'li,Sürücü ve Yolcu Aırbagli fiyatı nedir??
    SANDERO=Klimalı,Abs'li,Sürücü ve Yolcu Aırbagli fiyatı nedir??
    Ve aylık 300 tl taksıt oluyor dıye duyduk bu dogru mudur?

Dacia nın sitesinde opsiyon seçenekleri ile fiyatlar sunuluyor ordaki fiyatlar liste fiyatıdır iyi araştırırsan 1-2 bin tl daha aşağıda fiyata alırsın

şehir içi kullanım rahatlıgı için sandero dizel ambiance ,

sık sık uzun yol da da kullanıyorum vs dersen logan dizel laurate modeleini al derim
  • Öncelikle saolun arkadaşlar dizel bı sandero dusunuyorum..Şehır ıcı kullanıcam zaten..Klıma abs falan ekleyınce cıkan fıyatın 2 bin tl altına bulurum bayıler de yani oyle mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hqnn

Öncelikle saolun arkadaşlar dizel bı sandero dusunuyorum..Şehır ıcı kullanıcam zaten..Klıma abs falan ekleyınce cıkan fıyatın 2 bin tl altına bulurum bayıler de yani oyle mı??

bayiler genelde indirim az yapmaya calısırlar sen sıkı bir pazarlık yaparsan olur , zaten suan kampanya var şimdi al 2011 de öde kampanyası var, sıkı bir pazarlık da yaparsan 1-2 bin tl de kampanya fiyatından indirme imkanın olur. renault bayileri cimri dir ellernden geldikce indirim yapmamaya calısacaklardır.
  • Konuda sonuç ne oldu araç satın alındı mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.