Şimdi Ara

Fiyat Dengesizliği ve Makine Tavsiyesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir kaç gündür araştırma yapıyorum. Fakat anlamadığım bir konu var , yanlış bir şey yapmak istemedim o yüzden bu konuyu açmak istedim.

Şimdi durumu özetliyeyim önce benim amacım doğa/manzara resmi çekmekti , profesyonel bir amacım yoktu sadece hobi amacıyla bir uğraş olması içindi. 600-700TL bir bütçem vardı , araştırmalarım sonucu samsung nx mini ve canon eos m arasında kalmıştım. daha sonra eos m'in daha iyi olduğuna kanaat getirdim fakat onun fiyatı 800 iken samsungun 600dü. Fiyat önemli olduğu için şuan samsung almayı düşünüyorum.

Sorun ise şurada başlıyor , siteler ve hatta sitenin kendi içinde ki dengesiz fiyatlarına anlam veremedim.
    Örnek: vatanda samsung nx mini 2 tane var birisi 600 lira diğeri 1200 lira. 600 olanda ayrıca 9-27mm KIT var , 1200 olanda ise o yok yani ayrıca lens almak gerekiyor. Bunun açıklaması ney ? ürün kodları aynı değil ama markalar aynı araştırdım fakat bulamadım bu kodlar arasında ki fark nedir ?
    linkler:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-f-nxmin927j-03-nx-mini-kahverengi-9-27-mm-kit.html /http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ev-nxf1zzbzitr-nx-mini-siyah-205-mp-dijital-fotograf-makinesibody.html

Şimdi ikisi aynıyken insan niye lenssiz olana 2 katı fiyat versin ki ? lenslerde 400 500 lira falan anlamadım ben bu işi , o 600 olanda da bir sorun mu vardır ?

Bunların yanı sıra beklentim , güzel manzara resmi çeksin ve 600 lira civarı bir fiyatı olsun. Değiştirebilir lens gibi şeylere ihtiyacım yok aslında çünkü makine aldıktan sonra lens alamıyacağım maddi açıdan o yüzden aslında kompaktlara da baktım ama kalitelerini beğenmedim ama sizin yine bu kompakt iyi çeker diyorsanız makine önerebilirseniz sevinirim.

• İlk çıktığı zamanki fiyattır, yanlış girilmiştir vs vs. İki farklı modeli yok bu makinenin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

İlk çıktığı zamanki fiyattır, yanlış girilmiştir vs vs. İki farklı modeli yok bu makinenin.

şimdi bu 600lüğü almaya çalışsak satmayacaklar mı yani ?
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Niye satmasinlar? Normal fiyatı o zaten. Diğeri yanlış girilmiş diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Niye satmasinlar? Normal fiyatı o zaten. Diğeri yanlış girilmiş diyorum.

Pardon ters anladım. n11de de genelde 600 700'e o üründen var ama vatandaki en uygun.

peki makine olarak siz ne düşünüyorsunuz öneriniz var mı yoksa bunu alıcam ?
  • Önceden birçok konuda fikirlerimi söyledim bu makine hakkında. Şimdi uzunca yazamam ama ben tavsiye ederim tabii ki. Memnun olmasaydım kullanmazdım. Diğer konulardan bakabilirsiniz mesajlarima

• Bunları bilerek yapıyorlar, bilmeyen birisi alırsa 2 kat fazla kazansınlar diye.
    Vatan'da daha piyasaya çıkmayan bir ürün geldiğini, stokta atıyorum 1000 TL ise 3000 TL yazıp, satın alan birisinin olup yorum yaptığını bile gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 19 Ağustos 2015; 23:17:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Bunları bilerek yapıyorlar, bilmeyen birisi alırsa 2 kat fazla kazansınlar diye.
    Vatan'da daha piyasaya çıkmayan bir ürün geldiğini, stokta atıyorum 1000 TL ise 3000 TL yazıp, satın alan birisinin olup yorum yaptığını bile gördüm.

olayı tam anlamadım ama sanırım yine bu makine 600 eder.

gittigidiyorda bir ilan gördüm 560 liraydı ve axessin kampanyası varmış 50TL chip verdi. 510 liraya aldım demin. bir gaza geldim bakalım umarım pişman olmam
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Olay şu,

Adamlar 500 TL lik makineden bir ilan daha açıyorlar, makineden anlamayan birileri denk gelip alıyor. Mesela yaşlı bir teyze, amca hediye için alıyor. Böylece Vatandakiler daha çok kazanıyor.

Bir gün bir ürün aradım. Daha fabrika çıkış tarihine daha vardı. Baktım Vatan da ürün var gözüküyor. Girdim linke baktım. Diyelim ürünün satış fiyatı 100 TL olsun bunlar yazmış 300 TL. Dönmüşler birde sanki birisi ssatın almış gibi aldım kullandım çok memnunum diye yazmışlar.

Sanki ürünü ilk onlar getirmiş gibi olmuş. Kekleyecek adam arıyorlar yani.
  • Modelleri farklı birader . biri 50 megapiksel biri 205 megapiksel

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotographyMaster

Modelleri farklı birader . biri 50 megapiksel biri 205 megapiksel

• ulaaa yorumu yanls yere atmısım asdajsdjagsda bir sürü sekme var . Özür diliyorum :))

• N11 farklı satıcıların bulunduğu bir pazar sitesi aynı ürünü farklı fiyatlarda görebilirsiniz fakat vatanda var ise bir Yanlışlık yapılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.