Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ 1400 TL OLDU!DELL 5521 i7FULL HD MAT EKRAN UNI/ 8GB RAM/ 1400 TL OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
8
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar laptop fıstık gibi sorunsuz her oyunu oynuyorsunuz hala niye indirim istiyorsunuz anlamadım şaka gibi teklif yapmayın ya 1200 nedir i7'li 8gb ram laptopa. valla inmiyorum satılmazsa kalır çöp olur daha iyi yüzsüzlük yani 1200 .

Fiyatı 3500 tl bu laptop
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Hocam şehir dışına satınca neden 50 lira fark koyuyorsun ben onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Hocam şehir dışına satınca neden 50 lira fark koyuyorsun ben onu anlamadım

Sorunsuz alisveris kargo ugrasma.yok zaten biliyorsunuz ilk basta satmiyordim il disi 1450. Bu aletin fiyati cok daha yuksek hemen satilsin diye koyduk sitede en yakin lapto buna 1700 1800 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 1400 üzerinden konuşurdukta bu 50 lira falan her neyse size hayırlı satışlar vaktinizi aldım sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Hocam 1400 üzerinden konuşurdukta bu 50 lira falan her neyse size hayırlı satışlar vaktinizi aldım sağolun

Haftasonuna satilmazsa.aliciysan veririm.bakalim

Alıcı olmasak neden meşgul edelim ilanı ama sizinle ticaret yapmaya sıcak bakmadım teşekkür ederim ben bilgilendirmeniz için hayırlı satışlar
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi alıcıyım ama bazı sorularım olacak. pm attım.
  • Haftasonu istanbuldayim alcak varsa pm

• Hayırlı Satışlar

Takas olarak ps4+para demişsiniz ama şansımı denemek istedim

bende genpa garantili full kutulu iphone 6 plus 64 GB modeli var.Gümüş renk + 3 kılıf

takas uyarsa üstünü konuşuruz

hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo0137

Hayırlı Satışlar

Takas olarak ps4+para demişsiniz ama şansımı denemek istedim

bende genpa garantili full kutulu iphone 6 plus 64 GB modeli var.Gümüş renk + 3 kılıf

takas uyarsa üstünü konuşuruz

hayırlı satışlar...

PM attım uygun olursa yapabiliriz
  • Pm

• PS4 + PARA
    iPHone modeline GÖRE KAFA KAFAYA TAKAS
    Kasa + PARA

BAŞKA TAKAS TEKLİFİ ETMEYİNİZ TEŞEKKÜRLER
    ist neresındesın hocam garantısı kutusu duruyormy bataryası saglam mı ist içi alıcıyım forumda fazla olmuyorum skype ekle lutfen skype: KuzeyAndac
  • Pm
  • Madem konu yoruma açık;
    alıcıları yanıltıyorsun, bahsettiğin fpsleri spor oyunları hariç bazı oyunlarda düşük ayarda alırsın, birde akıcı oynatmaz.

8730M ile 7670m ile aynı performansı alırsın. 2. elde 7670m makina ben sattım çok çok temiz, 900 tl ye, bu fiyatlara bir sürü satan var. son oyunları düşük ayarlarda arada bir takılarak oynatıyor.

daha iyisini söyleyeyim, ikinci elde yine 900-1000 tl civarına bi Apu a10 alsan içinde 7670m olan, bu gpu lar dual çalışacak. senin makinanın alacağı fps nin en az 2 katı fps alırım, eğer mevzu fps ise. alamazsam bilgisayarını 2000 tl ye almaya razıyım.

demem o ki, bu algı manipülasyonu ile alıcıları yanıltmaktan vazgeçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morishidol

Madem konu yoruma açık;
    alıcıları yanıltıyorsun, bahsettiğin fpsleri spor oyunları hariç bazı oyunlarda düşük ayarda alırsın, birde akıcı oynatmaz.

8730M ile 7670m ile aynı performansı alırsın. 2. elde 7670m makina ben sattım çok çok temiz, 900 tl ye, bu fiyatlara bir sürü satan var. son oyunları düşük ayarlarda arada bir takılarak oynatıyor.

daha iyisini söyleyeyim, ikinci elde yine 900-1000 tl civarına bi Apu a10 alsan içinde 7670m olan, bu gpu lar dual çalışacak. senin makinanın alacağı fps nin en az 2 katı fps alırım, eğer mevzu fps ise. alamazsam bilgisayarını 2000 tl ye almaya razıyım.

demem o ki, bu algı manipülasyonu ile alıcıları yanıltmaktan vazgeçmelisin.

iLAN YORUMA AÇIK FAKAT SORU SORMAK İÇİN. Karalama yapmak istiyosrsan başka ilana git.

Aletin 0'ı 2800 TL'de 900 liraya satmış ne yapayım ben banane kardeşim?

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/389920645773612583/D443D88C77741317E43AFAC262A40F415988C6A5/

Fallout 4
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198203063145/screenshots/?

http://steamcommunity.com/profiles/76561198203063145/screenshots/
    MGSV

Boş yorum atıp konuyu kirletmezsen sevinirim.

Steam sayfam ortada aç bak bakalım ne açılıyor ne açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 7 Aralık 2015; 12:57:07 >

• Fiyat Takip ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Fiyat Takip ..

Fiyat sabit arkadaslar ist 1450 disarisi !500

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.