Şimdi Ara

Fiyat Düştü! 250 gr Optimum Gold Whey : 10 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 450 gramlık pakette geçen sene supplementler.com'dan almıştım. paket dahil 270, paket hariç 250 gram geliyor. kullanmadığım için satıyorum. SKT: 2018 TEMMUZ sondur. Fiyat: 10 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 7 Eylül 2018; 2:22:9 >

• 2018 Temmuz geçmiş bir tarih?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levrex

2018 Temmuz geçmiş bir tarih?
    evet dostum, ancak bu şekilde de kullananlar oluyor. 1 sene tarihi geçmiş l-carnitin'leri de satmıştım.
  • 10 liraya fare zehri satıyorum desen daha hızlı satarsın dostum... Yanlış anlama 10 TL için sıkıntılı bir satış yapmanızı istemem. onun yarardan çok zarar vereceğini söyleyebilirim. l-carnitin gibi değildir protein tozu. onunla kıyaslama yaparken aynı düşünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

10 liraya fare zehri satıyorum desen daha hızlı satarsın dostum... Yanlış anlama 10 TL için sıkıntılı bir satış yapmanızı istemem. onun yarardan çok zarar vereceğini söyleyebilirim. l-carnitin gibi değildir protein tozu. onunla kıyaslama yaparken aynı düşünmeyin.
    bu konuda detaylı ve bilimsel bir bilgin var mı dostum? yani yarardan çok zarar vereceği kısım tam olarak nedir? bilmediğimden soruyorum hakikaten. çünkü benim gittiğim salonda 3-5 ay tarihi geçmiş protein tozu kullanan gayet sağlıklı arkadaşlar vardı. konuyu açmadan önce de araştırdım, tarihi geçmiş protein tozu kullananların bazılarında sivilce yapmış sadece. öyle fare zehri gibi bir etkisi yok yani.
  • Hava ile temasa geçen protein tozu tarihi geçtikten sonra özelliğini yitiriyor. Özellikle izole olan protein tozlarında. Eğer ki sizin protein tozu açılmamış olsaydı ve tarihi geçmiş dahi olsaydı evet doğru birşey olmazdı. Buradaki etken hava ile temas olması. "Fare zehri benzetmeydi" yani demek istediğim bu ihtimali göz çnünde tutup 10 lira için başkasının sağlığını tehlikeye atmaya değmez demek istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

Hava ile temasa geçen protein tozu tarihi geçtikten sonra özelliğini yitiriyor. Özellikle izole olan protein tozlarında. Eğer ki sizin protein tozu açılmamış olsaydı ve tarihi geçmiş dahi olsaydı evet doğru birşey olmazdı. Buradaki etken hava ile temas olması. "Fare zehri benzetmeydi" yani demek istediğim bu ihtimali göz çnünde tutup 10 lira için başkasının sağlığını tehlikeye atmaya değmez demek istedim.
    bunu alacak kişi varsa illaki daha önce de tarihi geçmiş protein tozu kullanıp belli bir fayda görmüştür hocam. bilmeyen zaten tarihi geçmiş olduğunu görünce direkt kapatır sayfayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.