Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FİYAT DÜŞTÜ!! 6 Aylik Cok Temiz Xperia Z3 Beyaz Sifirdan Farksiz Bol Aksesuarli Satın Al 14 Haziran 2016 10:06 1 1 FİYAT DÜŞTÜ!! 6 Aylik Cok Temiz Xperia Z3 Beyaz Sifirdan Farksiz Bol Aksesuarli Sony Xperia Z3 Beyaz 22.07.2015 TEKNOSA faturalidir ben ikinci sahibiyim ILK SAHIBI TELEFONU ALDIKTAN 1 AY SONRA SERVISE VERMIS VE DEGISIM CIHAZI ALMIS. Bu cihaz degisim cihazidir. Sifir olarak Kasim ayinda ben aldim ve kullanmaya basladim. Yani cihaz 6 ayliktir ancak garantisi 14 ay kalmistir. Degisim belgeleri, kutusu ve garanti belgesi mevcuttur. Cihaz alindigi gunden itibaren kilif ve temperli cam ile kullanilmistir KOZMETIK OLARAK 9.9/10 ALIR. Cihazin hicbir problemi yoktur. Zaten herhangi bir sorunu olsa satmak yerine servise verip bir degisim cihazi da ben alirim :) Kasa acilmasi, pembe kamera, ekran sararmasi gibi kronik sorunlar bu cihazda yoktur. Bunun yaninda manyetik kablo ile kullanildigindan sarj kapaginda gevseme vs. yoktur ilk gunku kondisyonundadir. Butun guncellemeleri OTA ile yapilmistir yazilimi orijinaldir Sony Turkiye'nin en son surumu olan Android 6.0.1 yukludur. Cihazi suya hic sokmadim cihazimi cok titiz kullanan bir insanim aksesuarlardan da anlayacaksiniz suya sokmak gibi birseyi kesinlikle yapmam. Basinc testi ve diger testleri almadan once yaparsiniz zaten. Cihazin orijinal aksesuarlarina (K ulaklik, Sarj Aleti ve Sarj/Data Kablosu) ek olarak toplam 150 TL degerindeki asagidaki aksesuarlar hediye edilecektir: - 1 adet WSKEN marka yuksek kalite manyetik sarj kablosu. Bu telefonun orijinal Dock'undan bile daha kaliteli bir kablodur bilen bilir lutfen arastiriniz. Orijinal Dock da aldim 2 gun kullanip sattim cunku bu kablo varken dock cok kullanissiz geldi. - 1 adet orta kalite beyaz manyetik sarj kablosu. WSKEN aldiktan sonra bunu arabamda kullaniyordum cok az kullanilmistir tamamen calisir durumdadir. - Orijinal Sony MDR-NC31EM Noise Cancelling Kulaklik: Beyaz renktir telefonu aldiktan yaklasik 1 ay sonra aldim hemen hemen her gun kullandim temiz durumdadir aparatlari mevcuttur. (Telefonun orijinal kulakligi Sony MH750 hic kullanilmamistir sifir durumdadir.) - 7 adet muhtelif kiliflar: Sadece 2 tanesi kullanilmistir resim karesine bile sigmamaktadir ozellikle metal cerceveler cok kalitelidir. Ben genelde seffaf ince kilifi kullandim. 6 ay kullandigim kilifta bile hicbir cizik bulamazsiniz! - 1 adet acilmamis temperli cam. Kaliteli bir urundur yedek olarak duruyordu. - 5 adet yuksek kalite NFC tag: Cihazin NFC ozelligini kullanarak cesitli gorevler yukleyebileceginiz taglerdir. Kagit etiket degildir kalitelidir hicbiri kullanilmamistir. Butun resimleri ekliyorum cihaz nakit icin satiliktir takas teklif etmeyiniz Galaxy S7 aldigim icin satiyorum inanin o kadar titiz kullanildi ki satmaya kiyamiyorum. Alana simdiden hayirli olsun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 24 Mayıs 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Galaxy S7 Edge Speck Clear Case Kapak FİYAT DÜŞTÜ!! 6 Aylik Cok Temiz Xperia Z3 Beyaz Sifirdan Farksiz Bol Aksesuarli Sifir Kutulu Galaxy S7 EDGE G935F 32GB Siyah Sifir Kutulu Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32GB Beyaz
Fiyat nedir acaba? Goremiyorum, yakiniz cazip gelirse alabilirim cihazi < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >