Şimdi Ara

Sifir Kutulu Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32GB Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sifir Kutulu Xiaomi Redmi 3 Pro 3/32GB Beyaz
    Xiaomi Redmi 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Parmakizi okuyuculu versiyonudur. Beyaz renklidir. Resimdeki urundur.

ONEMLI NOT: Redmi NOTE 3 Pro degildir Redmi 3 Pro'dur yani kucuk olan 5" ekranlidir!!!

Urun yurtdisidir. Kutuludur. Tum aksesuarlari eksiksiz mevcuttur. Jelatinleri uzerinde hic kullanilmamis ve SIM kart takilmamistir. Sadece olu pixel ve donanim kontrolu icin kutusu acilmistir.

SU anda urunde orijinal China rom yüklü olarak geldi ben dokunmadım dukkandan ne aldiysam o sekilde. Turkce dili yoktur. Google Play mevcut. Bu haliyle OTA aliyor. Isteyene ben Turkce destekli en son stabil EU ROM kurabilirim. Istemeyene orijinal halinde gonderirim.

Urun ozellikleri asagidaki gibidir:

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_3_pro-8007.php

Urun IMEI atilmamis ve kayitsizdir. IMEI konusu aliciya aittir. Orijinal halindedir ister pasaport kaydi yaptirin ister malum yontemle halledin.

Eklenen resimler urune aittir.

Fiyat 775 TL'dir ORIJINAL EKRAN KORUYUCU JELATIN HEDIYEDIR. Lutfen takas teklif etmeyiniz nakit icin satiliktir. Urunler Istanbul ici elden teslim edilir veya havale/kargo seklinde gonderilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 775 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• telefon tarafımdan alınmıştır. havaleyi yaptık inş. ihtiyaçlarımı karşılar arkadaşlar :)
  • İstanbul da neredesiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.