Şimdi Ara

Fiyat Düştü - AVEA'dan alınma Samsung Note 3 - Bu Fiyata Kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

10.10.2013 Tarihinde alınmış faturası 14.10.2013 Tarihine kesilmiş Samsung Note 3 Avea'dan alınma cihaz mevcuttur elimde hiçbir eksiği yok full kutu sorunsuz,satma nedenim elimde galaxy ace telefonum vardı bozulduğunu zannederek bunu aldım sonrasında galaxy ace'nin bataryasının şiştiğini farkettim ve yeni batarya aldım şu an çalışıyor.

Telefon Rengi: Beyaz
    Yanında Hediye olarak Beyaz Flip Cover Kapak Verilicektir

efey99 Nickli Kardeşime Satıldı.

::::PAZARLIK KESİNLİKLE YOK::::

::::ISRARCI OLMAYIN::::

istanbul içi elden teslim edilir

S3 - s4 Mini, LG G2 veya Htc one bu telefonlarla takas yapılır (Garantisi mevcut ve telefonda hiçbir sorun olamaması şartıyla)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is-for-you -- 22 Kasım 2013; 1:28:18 >

• pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

pm.

Cevaplandı.
  • is-for-you İ kullanıcısına yanıt
    hereyerde 2000tl olan bir ürünün tabiki avea yada vodofone 2200llira ordandan bilmeyen alır zaten nasıl oluyorda 2800 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygın_32

hereyerde 2000tl olan bir ürünün tabiki avea yada vodofone 2200llira ordandan bilmeyen alır zaten nasıl oluyorda 2800 oluyor

Tarifenize göre faturaya yansıtılıyor ben faturalı hat üzerinden aldım 36 ay taksitle benim tarifem fenercell 25'lik tarife 36 ay 78 TL olarak ödeme yapacağım daha ilk taksitini bile ödemedim fatura gelmedi, 78x36=2808 hesaplarsanız bu rakamı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is-for-you -- 26 Ekim 2013; 14:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: is-for-you

Pm
  • Tüm pm'ler cevaplandı satış devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1750 TL'ye indirildi son fiyatdır.
  • is-for-you İ kullanıcısına yanıt
    http://www.ekopasaj.com/samsung-galaxy-note-3_307618.html?ref=akakce&v=1.23.7 buradaki fiyata bakın size 1650tl verebilirm
  • Lütfen kıyaslama yapmayınız,herkes piyasasını zaten biliyor,ayrıca 1700 veren birçok arkadaş var.
  • fiyatı eleştirmeyeceğim o sizin taktiriniz. Ayrıca uçuk bir fiyat da vermemişiniz yeni bir cihaz için normal bir fiyat, artık cihazı satma sürenize göre fiyat politikanız size ait olan bir husus. benim dikkatinizi çekmek istediğim nokta size olan maliyetidir. 2800TL. bu müşteriyi ilgilendirmez ki. Ayrıca çok iyi bir kampanyaya denk geldiğinizi düşünerek 1.700TL'ye alsaydınız bu sefer de 1.400-1.500TL bir fiyat verecek miydiniz onu merak ediyorum doğrusu.

Tekrardan ekliyorum fiyatınıza bir lafım yok.. Umarım hayırlı bir şekilde ürünü satabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

fiyatı eleştirmeyeceğim o sizin taktiriniz. Ayrıca uçuk bir fiyat da vermemişiniz yeni bir cihaz için normal bir fiyat, artık cihazı satma sürenize göre fiyat politikanız size ait olan bir husus. benim dikkatinizi çekmek istediğim nokta size olan maliyetidir. 2800TL. bu müşteriyi ilgilendirmez ki. Ayrıca çok iyi bir kampanyaya denk geldiğinizi düşünerek 1.700TL'ye alsaydınız bu sefer de 1.400-1.500TL bir fiyat verecek miydiniz onu merak ediyorum doğrusu.

Tekrardan ekliyorum fiyatınıza bir lafım yok.. Umarım hayırlı bir şekilde ürünü satabilirsiniz.

Benim orda belirtmek istediğim bana maliyeti 2808 sıfırı malum 2000 TL civarı benim satış fiyatım yeni bir ürüne makul bir fiyat yani kısacası pazarlık için zorlamayın demek istedim,ilgin için sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: is-for-you

quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

fiyatı eleştirmeyeceğim o sizin taktiriniz. Ayrıca uçuk bir fiyat da vermemişiniz yeni bir cihaz için normal bir fiyat, artık cihazı satma sürenize göre fiyat politikanız size ait olan bir husus. benim dikkatinizi çekmek istediğim nokta size olan maliyetidir. 2800TL. bu müşteriyi ilgilendirmez ki. Ayrıca çok iyi bir kampanyaya denk geldiğinizi düşünerek 1.700TL'ye alsaydınız bu sefer de 1.400-1.500TL bir fiyat verecek miydiniz onu merak ediyorum doğrusu.

Benim orda belirtmek istediğim bana maliyeti 2808 sıfırı malum 2000 TL civarı benim satış fiyatım yeni bir ürüne makul bir fiyat yani kısacası pazarlık için zorlamayın demek istedim,ilgin için sağol.

fiyat normal bana göre biraz önce sahibinden.com aracılıgı ile sattım karta 10 taksit yaparak 1730 dan sattım adam 2 saatlik yoldan geldi arabasıyla aldı gitti kartla oldugu için onun da işi görüldü banada 1680 kaldı benimde işim görüldü. askere gitmesem bu fiyata satmazdım tabi ki

• Konuyla alakasiz ama fenercell in hangi tarifesi ile ayda 25 lira verip 36 kontrat yaptiniz..ogrencimisiniz,yada 25 yas altimisiniz,genc tarifesi degilse bende ayni kontratla almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

Konuyla alakasiz ama fenercell in hangi tarifesi ile ayda 25 lira verip 36 kontrat yaptiniz..ogrencimisiniz,yada 25 yas altimisiniz,genc tarifesi degilse bende ayni kontratla almak isterim

öğrenci değilim,25 yaş altıda değilim,turkcell'den taşıdım avea'ya 6 ay kadar kullandım hattı sonrasında aşağıda verdiğim 1'inci grup'a dahil olarak aldım telefonu

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyNote3

• @is-for-you
    ilgin için tşk ederim
  • Konu güncel ve konu aktifdir.
  • Fiyat takip ciddi alıcıyım.
  • pm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.