Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ FIRSAT ÜRÜNÜ IPHONE 6S 64GB 4 AYLIK - SILVER GÜMÜŞ RENK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ürün kutusu, faturasıyla ve tüm kutu içeriğiyle birlikte verilecektir. Barcelona Mediamarketten alınmıştır. 1 yıl uluslararası garantisi ve 2 yıl mediamarkt servis garantisi vardı, 4 aydır kullanıyorum. Samsung çipli olan versiyon değildir, daha hızlı olan ve daha az ısınan Tsmc çiplidir.
    Ürün genel olarak çok temiz kullanılmıştır, ilk alındığı gün üzerine koruyucu cam film takılmış ve ayrı bir kılıfla kullanılmıştır, cihazda çizik vuruk veya herhangi bir deforme yoktur. Tamir görmemiştir, tamamen orijinaldir. Alacak olan kişi memnun kalacaktır.
    Ekranın üst sol köşesinde çok dikkatli bakıldığında çok küçük bir ışık hüzmesi var, ölü piksel gibi bir şey değil, muhtemelen apple store a gittiğinizde garanti kapsamında ürünün sıfırıyla değiştirebilirsiniz. Ama şu haliyle hiçbir sorun olmadan kullanılmaktadır ve belirttiğim ışık hüzmesi normal şartlarda görünmemektedir. İsteyen gelip görebilir. İstediğim fiyat 1.800 tl dir.
    KAYIT ALICIYA AİTTİR. KAYITSIZDIR.
    Takas kesinlikle düşünmüyorum, takas teklif etmeyiniz. FİYAT DÜŞTÜ FIRSAT ÜRÜNÜ IPHONE 6S 64GB 4 AYLIK - SILVER GÜMÜŞ RENK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERROKROM -- 18 Ekim 2016; 11:48:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat göremedim mobilden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pardon, şimdi ekledim fiyatı, uyarınız için teşekkürler. @kepirlikerem

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Merhaba, ürün kutusu, faturasıyla ve tüm kutu içeriğiyle birlikte verilecektir. Barcelona Mediamarketten alınmıştır. 1 yıl uluslararası garantisi ve 2 yıl mediamarkt servis garantisi vardı, 4 aydır kullanıyorum. Samsung çipli olan versiyon değildir, daha hızlı olan ve daha az ısınan Tsmc çiplidir.
    Ürün genel olarak çok temiz kullanılmıştır, ilk alındığı gün üzerine koruyucu cam film takılmış ve ayrı bir kılıfla kullanılmıştır, cihazda çizik vuruk veya herhangi bir deforme yoktur. Tamir görmemiştir, tamamen orijinaldir. Alacak olan kişi memnun kalacaktır.
    Ekranın üst sol köşesinde çok dikkatli bakıldığında çok küçük bir ışık hüzmesi var, ölü piksel gibi bir şey değil, muhtemelen apple store a gittiğinizde garanti kapsamında ürünün sıfırıyla değiştirebilirsiniz. Ama şu haliyle hiçbir sorun olmadan kullanılmaktadır ve belirttiğim ışık hüzmesi normal şartlarda görünmemektedir. İsteyen gelip görebilir. İstediğim fiyat 1.900 tl dir.
    Takas kesinlikle düşünmüyorum, takas teklif etmeyiniz. FİYAT DÜŞTÜ FIRSAT ÜRÜNÜ IPHONE 6S 64GB 4 AYLIK - SILVER GÜMÜŞ RENK

"Samsung çipli olan versiyon değildir, daha hızlı olan ve daha az ısınan Tsmc çiplidir. " kısmını anlamadım hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: besyocunuz

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Merhaba, ürün kutusu, faturasıyla ve tüm kutu içeriğiyle birlikte verilecektir. Barcelona Mediamarketten alınmıştır. 1 yıl uluslararası garantisi ve 2 yıl mediamarkt servis garantisi vardı, 4 aydır kullanıyorum. Samsung çipli olan versiyon değildir, daha hızlı olan ve daha az ısınan Tsmc çiplidir.
    Ekranın üst sol köşesinde çok dikkatli bakıldığında çok küçük bir ışık hüzmesi var, ölü piksel gibi bir şey değil, muhtemelen apple store a gittiğinizde garanti kapsamında ürünün sıfırıyla değiştirebilirsiniz. Ama şu haliyle hiçbir sorun olmadan kullanılmaktadır ve belirttiğim ışık hüzmesi normal şartlarda görünmemektedir. İsteyen gelip görebilir. İstediğim fiyat 1.900 tl dir.

"Samsung çipli olan versiyon değildir, daha hızlı olan ve daha az ısınan Tsmc çiplidir. " kısmını anlamadım hocam?

Google da iphone 6s samsung vs tsmc çip şeklinde arama yaparsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

• Tarafimdan alinmistir. Kargo bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 20 Ekim 2016; 17:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.