Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Fiyat Düştü) Mini ITX Kasa HTPC (Modifiyeli) Satın Al 20 Eylül 2018 09:23 1 1 (Fiyat Düştü) Mini ITX Kasa HTPC (Modifiyeli) Kasası bir sene önce alındı. Salonda LCD tvye bağlı olarak home theatre PC şeklinde kullanmaktayım. Yeni android 4k bir tv almayı düşündüğüm için ihtiyacım olmayacağından ürünü satmayı düşünüyorum. Her türlü internet, film ve müzik işlerinizi rahatlıkla görebilecek yeterliliktedir. Anakartın HDMI çıkışı olmadığından hd görüntü alabilmek için elimdeki HD5670 ekran kartımı bağlantı kablosuyla, aşağıdaki resimlerde görüldüğü üzere, mini itx kasaya uydurarak bağlantısını sağladım. Normalde ekran kartı ısındığından dolayı akasa marka sessiz fanlardan alarak kasadaki fanları ve ekran kartı fanını değiştirdim. Yerel ağ üzerinden plex serverimden sorunsuzca x265 10 bit kodlu videoları ve 4k videoları izlemekteyim. Ürünün özelliklerini aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz. Türkiyenin her yerine karo ücretsiz şekilde gönderilecektir. Yeni bir tv alacağımdan ürünün fiyatını düşük tuttum. Fiyatı kargo dahil 450 TL dir. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mardin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Fiyat Düştü) Mini ITX Kasa HTPC (Modifiyeli) (fiyat Düştü)T95Z Plus 3GB RAM 16 GB ROM Android 7.1.2 TV Box Satılık ALFA AWUS036NH+ HOLDER Orjinal Full Kutulu General Mobile Discovery Elite Temiz Kullanılmış