Şimdi Ara

( fiyat düştü)özel yapım ayakkabı (KEMAL AYGüN) ÜCRETSİZ KARGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Edirne merkez de asteğmenlık gorevım süresince askerı davetıye ve yemeklere katılmak için edırnenın en ıyı ayakkabıcısına ozel olarak fabrıkasından yaptırdım bole özel gunler ıcın paraya kıyarım orası sorun degıl benım ıcın ..250 TL YE yaptırdım . ayakkabıyı bır kac davet ve partıde kullandım ozellıgıne gelınce spor ayakkabı gıbı rahat yırtıgı söküğü tamiri olmadı özel boya istemez .. isdersenız vazelin sürün parlatır isder badem yağı isderseniz avmlerde satılan süngerler yeterlidir ben şuan en kirli hali ile fotolarını çekdim .. en kötü hali bu ise bakımı yapıldıgında birde görün
     ( fiyat düştü)özel yapım ayakkabı (KEMAL AYGüN)    ÜCRETSİZ KARGO ( fiyat düştü)özel yapım ayakkabı (KEMAL AYGüN)    ÜCRETSİZ KARGO ( fiyat düştü)özel yapım ayakkabı (KEMAL AYGüN)    ÜCRETSİZ KARGO

FİYAT 100 TL OLSUN
    fiyat düştü 75 tl artık >>>>> ACİL 50 YE BIRAKIOM
    HEDİYE OLARAK ÖZEL KEMERİNİ 5 TL YE BIRAKCAM

( fiyat düştü)özel yapım ayakkabı (KEMAL AYGüN)    ÜCRETSİZ KARGO ( fiyat düştü)özel yapım ayakkabı (KEMAL AYGüN)    ÜCRETSİZ KARGO ayakkabıya uyumlu olarak 29.99 tl ya almış oldugum 95 cm uzunlugundaki ( 32- 33 beden kot giyenlere olur ) parlak ayakkabı ile uyumlu kemerin fiyatı da 10 tl yaptım FİYAT 10 TL ( 5 TL YAPTIM ) + UCRETSIZ KARGO

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastauskas87 -- 2 Mart 2015; 19:29:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.