Şimdi Ara

Fiyat Düştü Satılık Garantili Samsung Galaxy S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Cihaz Telpa garantili ve sorunsuzdur.Resim koymuyorum çünkü cihazda ne çizik nede düşme gibi bi durum söz konusu.Tüm kutu içeriği faturası ve 2 adet sgb case silikonlu kılıf ve eta marka gerçek deri çekmeli kılıf ile hepsi beraber satılacaktır.Fatura tarihi 09.12.2011'dir.
    İstediğim fiyat 1000 TL'dir.
    Sahibinden ilanıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-garantili-ciziksiz-samsung-galaxy-s2-90252036/detay/
    İzmir içi elden teslim olur get, sanal pazar, gitti gidiyorda komisyonu karşılamanız koşulunda ilan açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcun32 -- 21 Haziran 2012; 13:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Orijinalden alıntı: orcun32

Cihaz Telpa garantili ve sorunsuzdur.Resim koymuyorum çünkü cihazda ne çizik nede düşme gibi bi durum söz konusu.Tüm kutu içeriği faturası ve 2 adet sgb case silikonlu kılıf ve eta marka gerçek deri çekmeli kılıf ile hepsi beraber satılacaktır.
    İstediğim fiyat 1050 TL'dir.
    İzmir içi elden teslim olur get, sanal pazar, gitti gidiyorda komisyonu karşılamanız koşulunda ilan açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

atrix vereyim olurmu

Düşünmüyorum teşekkürler yinede.

• FİYAT TAKİBİ ....
    fatura tarihi nedir acaba? Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 14 Haziran 2012; 13:50:44 >
  • Fatura tarihi 09.12.2011'dir.
  • paralel sanalreyonumdaki
  • Hocam lütfen biraz araştırıcı olun link vermeden önce cihazın hangi ithalat olduğunu hangi firma tarafından garantili olduğunu araştırın ondan sonra link verin istediğim fiyatın hakkı olduğunu düşünüyorum iyi forumlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat takip
  • arkadaş doğru söylüyor millet saçma sapan ithalatçı firma fiyatlarını gösteriyor aldığın zaman bozuk çıkarsa vay haline,garantisi de sadece sözde başımıza çok geldi öyle..İthal ürün fiyatlarıyla baltalamayalım bu ilanı gördüğünüz ucuz satan sitelerin hepsi üçkağıtçı bnce.şikayet var da dolu bu siteler hakkında şikayet var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.