Şimdi Ara

(Fiyat Düştü) SATILIK VEYA TAKASLIK SIFIR FULL KUTULU XPERIA Z5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 Nisanda Turkcell'den satın almış olduğum Sony Xperia Z5 telefonumu şarj performansından memnun olmadığım için servise (teleservice) yolladım. Telefon için (alınış tarihinden 1 ay geçmediğinden dolayı) SWAP (değişim) kararı çıktı.
    Telefonu full kutulu ve aksesuarlı olarak servise yolladığım için bana sıfır olarak kutulu garantili full kullanılmamış aksesuarlı yeni Xperia Z5 gelecek.
    Ben ise Xperia Z5 Premium almayı düşündüğüm için cihazı hiç kullanmadan satmayı düşünüyorum.
    Yada mantıklı bir şekilde Xperia Z5 Premium ile takas edecek arkadaş var ise üzerine makul bir ücret vererek böyle bir alışverişe de girebiliriz.

Telefon siyah renktedir. Dediğim gibi 04.04.2016 tarihinden itibaren garantilidir. Alacak olan arkadaşa sıfır olarak full aksesuarlı verilecektir.

İstediğim Fiyat: 1800 TL'dir.

Alışveriş önce havale sonra aynı saat içerisinde kargo şeklinde yapılacaktır. Manisa Soma'da yaşayan arkadaş varsa (ki aldığım Turkcell bayi burada Sony isteyen tek sensin abi dedi :)) elden teslim edilebilir. Kardeşim Ankara'da yaşadığı için Ankara'da da elden teslim fırsatı sunulabilecektir.

Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    İyi günler dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardi_mojito -- 9 Mayıs 2016; 17:29:41 >

•  (Fiyat Düştü) SATILIK VEYA TAKASLIK SIFIR FULL KUTULU XPERIA Z5

arkadaşlar resimde de görüldüğü gibi DOA kapsamında değişim onayı çıktı.
    yani alacak olan arkadaşa sıfır olarak kutulu ve full aksesuarlı verilecektir.
  • Hocam telefonunuz servisten geldimi
  • henüz gelmedi beklemedeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.