Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ!!! Sennheiser CX 6.00BT Kulak İçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık (siyah) ....... 270 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser CX 6.00BT Kulak İçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık

Ürün evde kutusunda duruyor, işlerimin yoğunluğu dolayısı ile vaktim olmadığından kulaklığı kullanamadım, öylece kutusunda duruyordu.
    Satmaya karar verdim. En fazla 4-5 kere kullanmışımdır. Onlarda denemek amacı ile.

Sıfırdan farksızdır. Kutusu, kitapçığı ve ilave verilen kulak içi yastıkları mevcuttur. Taksim de ki Turkcell ana bina mağazasından satın almıştım.

Fiyat: 270 TL
    ---

FİYAT DÜŞTÜ!!! Sennheiser CX 6.00BT Kulak İçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık (siyah) ....... 270 TL
    -------

-----
    FİYAT DÜŞTÜ!!! Sennheiser CX 6.00BT Kulak İçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık (siyah) ....... 270 TL------
    ---
    FİYAT DÜŞTÜ!!! Sennheiser CX 6.00BT Kulak İçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık (siyah) ....... 270 TL------
    -----
    FİYAT DÜŞTÜ!!! Sennheiser CX 6.00BT Kulak İçi Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık (siyah) ....... 270 TL ----
    ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancx -- 13 Kasım 2020; 16:51:23 >

• Garantisi var mı ürünün? Ne zaman almıştınız ürünü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bortecoder -- 5 Ekim 2020; 23:7:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Garantisi var mı ürünün? Ne zaman almıştınız ürünü?
    Ürünün garantisi bitmiş olabilir, 2018 de almıştım.

Fakat dediğim gibi ürünü 4-5 kere kullandım. denemek için.
    temiz bir üründür sıfırdan farksızdır.

Şu anda Vatanbilgisayarda satış fiyatı 769 TL'dir.
    www.vatanbilgisayar.com
    SENNHEİSER CX 6.00 BLUETOOTH KULAKİÇİ KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sennheiser-cx-6-00-bluetooth-kulakici-kulaklik.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.