Şimdi Ara

Fiyat Düştü: Yamaha Stage Custom Advantage Nouveau+İstanbul Alchemy Ziller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yenı elektro davul almaı düşündüğüm için elımde olan Yamaha Stage Custom Nouveau davulumu satıyorum.Üzerinde 6 ay önce taktığım Remo deriler var. Setin tek eksiği trampet ve zil sehpasıdır. Orjinal setin içinde gelenlerin haricinde sonradan ride-floor tom sehpası ve remo deriler var. Zilleri ise İstanbul A.R.T serisi zillerdir. Bir iki hafta önce aldım yani sıfırdır(sayılır bi saat çalmışımdır en fazla). Su an davul yanımda değil sadece zillerin fotoğraflarını atabiliyorum ciddi alıcılar varsa fotoğraflarını çekip atmabilirim.Şimdilik davulun temsili resmini atıyorum. Fiyat olarak Ziller ve davul için toplam 1500 TL istiyorum davul veya zilleri ayrı almak isteyen varsa sadece davul için 1350 tl, sadece ziller için 250 tl istiyorum.Dediğim gibi ziller tam anlamıyla sıfır gibidir ve yanında orjinal alchemy zil çantasını vereceğim. Davulun rengi fotoğraflarda üstü üste koyulmuş davulların rengindendir.Ayrıca benim elimde bulunan kit yeni seri olanlardan değil kaliteli olan endonezya üretimli olan kittir ve tonları gayet oturmuştur. Konyada olan varsa gelip görebilirde.
    Davulum özel seri endonezya üretimidir ve bu seri artık üretilmiyor.

Takas teklfilerine açığım hatta takas olsa daha iyi olur. (elektro davul ile)

FİYAT DÜŞTÜ:
    Tüm set: 1350
    Davul:1150
    Ziller:250

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inismona -- 21 Ağustos 2010; 19:27:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan günceldr.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.