Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FİYAT DÜŞTÜ ! ZA13 VE CHROMA GAMER MOUSE(ÇOK ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK) Satın Al 3 Kasım 2018 14:14 1 1 FİYAT DÜŞTÜ ! ZA13 VE CHROMA GAMER MOUSE(ÇOK ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK) Merhaba arkadaşlar.ZA13 SATILDI !DAHA ÖNCEDEN SATMAYI DÜŞÜNMEDİĞİMDEN KUTU FATURA TUTMADIM ARKADAŞLARZA13 ve DEATHADDER CHROMA mouselarımı satıyorum. Uzun zamandır kana model mouse kullanıyordum bunlar kenardaydı. AZ KULLANILMIŞ MOUSELARDIR ben alışamadığım için kullanmıyordum. ZA13 yedek 0 skatezleri durmaktadır. İHTİYAÇTAN DOLAYI ACİL SATILIK. Alan insanlar ilgilenip özelliklerini biliyorlardır zaten bu yüzden özelliklerini yazmıyorum mouseların.ZA13 = 130 TLDEATHADDER CHROMA = 160 TL Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli,İzmit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 27.5 GRAM TOPPİK(UCUZA ELDEN ÇIKARIYORUM) FİYAT DÜŞTÜ ! ZA13 VE CHROMA GAMER MOUSE(ÇOK ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK) 27.5 gram TOPPİK (UCUZA ELDEN ÇIKARIYORUM)