Şimdi Ara

Fiyat düşüşü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekran kartında niye zarari olsun o fiyata alınabilcek en iyi perfonmans karti ?
  • YAHU BIRAZ SIK DİŞİNİ EMİN OL DAHA İYİ PARÇALAR ÇIKACAK.AYRICA BEN nVİDİADAN ŞÜPHELENİYORUM 1 AY İÇİNDE ÇOK HIZLI NV45 ÇIKARSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN.BENCE nVİDİA SON MOHİKANINI PİYASAYA SÜRMEDİ[drctr]
  • biz de Tyr-X le eylül de toplıycaz mak. bakalım nassı olcek..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by -23-</i>
    <br />ekran kartında niye zarari olsun o fiyata alınabilcek en iyi perfonmans karti ?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

cunku turkiye piyasasına x800 ve 6800 serisi kartlar girince ozman ne dedigimi daha iyi anlayacaksın.zaten yukardada yazmıstım.
  • Ben fortuneteller a katılıyorum 9800pro dan daha dusus beklemeyin hatta yeni kartlar cok yuksek fiyatlardan cıkıp 9800proların stoklar tukenince fiyatlarının artacagını dusunuyorum.

Neyse bekleyelim gorelim. :)
  • soultrap radeon 9800 xt yaklasık 500$ seviyesinde 9800 pro ise 230-300 arasında.yeni kartlar 550 $ seviyesinden giris yapacak.zaten performanslarını soylemeyede gerk yok.sen olsan 500$ x800 pro mu yoksa 9800 xt mi alırsın.ayrıca 6800 gt lerde de aynı durumu 9800 pro larla karılastırdıgında sence nasıl bir tablo cıkacak.bence tarih tekerur edecek ve turkiye piyasasına bu kartlar girince diger eskilerin fiyatı dusecek.bu bence normal, olası bir durum.eger senin dedigin gibi olsa 9800xt 500 larken x800 xt 700 hatta 800$ olamsı lazım.buda mumkun degil.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Anarchy</i>
    <br />herzaman bekle bekle.... :P

bekliyosun ucuzlayınca lıyosun bu sefer de aldığın şeyin çok daha iyileri çıkmış oluyo bi boqa yaramıyo.

+5466596461 [frndsp]

Muhakkak Bekle. [ban]
  • Nasıl piyasa strajesi izleneceğini tabii kesin olarak bilmiyoruz ama.
    Yeni kartlar gelince yüksek fiyattan satılırken alt seviye kartları tükenmeye başlayacak. Tahminim 9800 xt tamamen piyasadan kalkar çünkü 9800 xt varken x800 pro satamazlar.
    Eski kartlara harcadıkları arge parasını çıkarıp kara bile geçtiler. Yeni kartları satmalarına engel olabilecek tüm kartlar kalkar gibimi geliyor.
    Bende sizin dediğiniz gibi olmasını isterim bi tüketici olarak
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TyR-x</i>
    <br />soultrap radeon 9800 xt yaklasık 500$ seviyesinde 9800 pro ise 230-300 arasında.yeni kartlar 550 $ seviyesinden giris yapacak.zaten performanslarını soylemeyede gerk yok.sen olsan 500$ x800 pro mu yoksa 9800 xt mi alırsın.ayrıca 6800 gt lerde de aynı durumu 9800 pro larla karılastırdıgında sence nasıl bir tablo cıkacak.bence tarih tekerur edecek ve turkiye piyasasına bu kartlar girince diger eskilerin fiyatı dusecek.bu bence normal, olası bir durum.eger senin dedigin gibi olsa 9800xt 500 larken x800 xt 700 hatta 800$ olamsı lazım.buda mumkun degil.

Yeni kartlar cıkınca bazı yerlerde 9800XT ile x800 leri bi sure yaklasık aynı fiyatlardan gorecegiz. Sonra 9800XT ler ortadan kaybolur ve ucuz fiyattan gelebilirde gelmeyebilirde. Gelse bile bunlar yine cok cabuk tuketilip meydan yeni kartlara kalacak. Tabi bu benim dusuncem.

• Kısacası şunu diyeyim rekabet olmazsa bunlar ellerindeki ürün kifayetsizleşmeden bir düşüşe gitmezler.

Ki shader unitleri sayıca çoğalmış kartları iyice ortada yaygınlaştırmadan ilk DX9 sınıfı kartları hiç indirmezler aşağı
  • 9800 xt benecde pek fiyat kırmaz ve tarih olur...Bir radeon 8500 gibi uzun süre götürmez...
  • Düşüş olsa bile, bir iki hafta içinde olacağını pek sanmıyorum.
  • amd düşeceği kadar indi 84$ daha aşağı gelse bile en fazla 4-5 dolar ekran kartları inebilir
  • Arada oluşabilecek küçük bir fiyat farkı için eylül beklenirmi ya? daha 3 ay var. 3 ay boyunca bilgisayar kullanamadıktan sonra ömür boyu da beklersin, 1000 doların cebinde kalır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.