Şimdi Ara

Fiyat düşüşü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu günlerde yeni bir makine toplamayı düşünüyorum. Ancak yeni ekran kartları çıktı, AMD yeni işlemcileri tanıttı, Intelin tanıtımına da az kaldı... Kısacası büyük fiyat düşüm mevsimi geldi gibi. Siz nedersiniz beyler bir iki hafta beklemeye değer mi? Yoksa hiç boşuna ümitlenmeyelim mi?.. Bu arada 9800 Pro ve 2500+ almayı düşünüyorum. Düşüş olsa bile bunlar etkilenir mi dersiniz? Forumda birkaç yerde 9800 için fiyat düşüşü beklenmediğini okumuştum ama tarihlerini hatırlamıyorum... Dün Yazıcıoğlu piyasasında bir iki yere SAPPHIRE 9800 pro sordum ama nafile... Kadıköy civarı bulabileceğim bir yer bilen var mı?

• Biraz bekle...Bence bir tatile çık dönüşte eylülde topla...
  • [drknrd]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pcpratik_editor</i>
    <br />Biraz bekle...Bence bir tatile çık dönüşte eylülde topla...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

hangi yıl?? [?][:P]
  • bende fiyat düsüsü bekliyom yoksa ekran kart1n1 unut
  • iki haftada buyuk dusuler bekleme.ozelliklede islemci ne anakartlarda.ama ekran kartlarında bellirli bir dudus olabilir.cunku 500$ lık x800 pro ile 9800 xt aynı fiyata satılamaz dolayısıile eski kartlarda dusu olacak ama once yeni kartların turkiyeye girmesi lazım. buda iki hafta gibi bir zamanda olurmu belli olamz.ama inteli yeni islemci ve anakartları daha turkiyeye girip fiyat dusurmesi zor.ramlerde belli bir ucuzlama var gibi ama ilerde dahada dusecek.eger soket a dusunuyorsan fazla bir zararın olamz sadece belki ekran kartında olur.ama soket 754 ve 939 dusunuyorsan bunda zarar etme olasılıgın cok yuksek ve en uygun donem eylul olacaktır. ama tabikşi yaz tatilini degerlendirmek isteyeceksin ve bir bil alacaksın muhtemelen.
  • +1111 tyr-x
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben büyük fiyat düşümü beklemiyorum ekran kartında. Yeni modeller pahalı fiyattan satılmaya başlanacak bunlar ucuzlamaya başladıgında ise eskiler piyasadan çekilir gibime geliyor. Yoksa yeni kartları satamazlar istedikleri kadar.Örnek olarak 9500 ve 9700 ler
  • fiyat düşünce 9800 pro alıcam ama fx 5950 u çok ilgimi çekti...
  • Bence biraz bekle dah piysa tam oturmadı tam olarak gelinde büyük bir ihtimal düşüş olur...
  • Genel olarak herkesin fikri şuan bir şey alınmayacağı.
    Please wait...
  • herzaman bekle bekle.... :P

bekliyosun ucuzlayınca lıyosun bu sefer de aldığın şeyin çok daha iyileri çıkmış oluyo bi boqa yaramıyo.
  • eee teknoloji böyle yapacak bir şey yok!!!
  • fakat herseyin bir zamanı var teknolojiyi bileceksin ve nasıl takipedecegini butcene gore ayarlayacaksın.gidipte yeni cıkmıs bir parcayı en yeni diye sazanlama almayacaksın ihtiyaclarını ve butceni iyi analiz yapıp onagore davranacaksın.yeni herzaman vardır.
  • Yaz geldi, bekleme, hemen topla... 2 haftada fiyatlar fazla düşmez, düşse bile 10-20 dolar en fazla, bunun için 2 hafta beklemeye değer mi? Hem 2 hafta sonra dolar da çıkabilir, ne de olsa dalgalı kurdayız. Bir de eğer seni idare eden bir bilgisayarın varsa dedikleri gibi Eylül'ü beklemek de doğru...
  • bilgisayarın varsa mutlaka bekle. iki ay daha sabrede bilrisin herhalde.ama yoksa senin secimin okullar baslayınca yaz tatilinde oynayacagın oyunları oynayamam gibi bir durum var. bunuda en iyi sen bilrisin
  • ben bildim bileli eylülde bilgisayar fiyatları dolar bazında düşer, ama dolar ne olur o ayrı konu[bandt]
  • Hepinize çok teşekkürler beyler. Makineyi evin bilgisayar kullanmayı isteyen diğer bireyleri için toplayacaktım. Ben kendiminkini iş için kullandığımdan pek yanaşamıyo garibanlar. Bir oyun PCsi... Sonuçta bir SocketA alacağım için yorumlarınızı da değerlendirince bi de evden ısrarlar artınca dayanamayıp bugün gidip topladım.

Abit NF7
    AMD 2500+
    SAPPHIRE 9800pro 128mb
    Twinmos Dual Kit 400MHZ 1GB RAM
    Codegen 400W kasa

Tabiki Twinmosları onlara vermedim [^] Benim eski 512lik V-Data RAM'le takas yaptım. Yalnız sorun şu ki işlemci bu ramle, 1,8Volta rağmen 3200de stabil çalışmadı.3DMark03'ün işlemci testinde çakıyo. Isı 45C civarı... Yarın bir de benim dual kitle deneyeceğim.

Yalnız kasada gözüm kaldı. Önde CPU, GPU, HDD ısılarını, güç tüketim durumunu ve de saati gösteren bir LCD var. Bu arada kasayı az 300 verir umuduyla aldım???

Ekran kartı da forumun seçimi sanırım... herkes memnun gibi...

Herkesin ilgisine birkez daha teşekkürler...

• Güzel sistem olmuş.KAsa hariç
  • evet tek suanada yukardada dedigim gibi ekran kartında biraz zararın olur oda onemli degil hayırlı olsun.ram cok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.