Şimdi Ara

Fiyat Farketmez AD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar miktar farketmez şu an irelia oynuyorum main olarak ama yanına başka bir ad daha almak istiyorum hep aynı champ sıkıyor. daha önce ap önerisi de istemiştim ama ap oynayamadığımı farkettim bende ışık Ad'de gözüküyor.

• Adcmi topmu junglemi oynuyorsun ona gore onerelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gnar tabiki.Gnar-Mega gnar arasindaki senkrezasyonu dogru sekilde timing ile ayarlayabilirsen free win olur takimin icin.

Onun disinda Renekton,Jax,Olaf,Jayce,Darius olabilir keyfine gore.Ama mutlaka gnar ogrenmelisin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Adcmi topmu junglemi oynuyorsun ona gore onerelim.

top lütfen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: montooo

Gnar tabiki.Gnar-Mega gnar arasindaki senkrezasyonu dogru sekilde timing ile ayarlayabilirsen free win olur takimin icin.

Onun disinda Renekton,Jax,Olaf,Jayce,Darius olabilir keyfine gore.Ama mutlaka gnar ogrenmelisin bence.

jax iyi oynuyorum ama onu da bayadır oynadığım için irelia'ya geçtim şimdi yine değiştirmek istiyorum. olaf dediğin kadar iyi gelmedi bana denemiştim , dari veya rene olabilir düşünüyorum ama Gnar aklımda çok şu an , yüzde yüz nerf yiycek diyorlar.
  • Jayce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasus tabiki dostum skillseti harika ve cidden free win almak istiyorsan takımında bulunan 4 tane salağın ( bazen oluyor ) yerine de oynaman lazım. Dakika 40-45 ten sonra nasusla tek başına bitirirsin

• Jayce, Riven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • udry , rene , voli %50 indirime girmiş , ne tip championlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.