Şimdi Ara

Fiyat fazla mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazmayı unuttum dolu hasarı nin resimleri yok malesef bende ilk sahibinde olmuş olay sadece tramer kaydı var. Bi şekilde ulaşılabilir mi bilmiyorum resimlere. Dediğiniz gibi olsa aslında çok işe yarar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Size de teşekkür ederim expertiz de söylediklerimden başka bir sıkıntı çıkarsa ücreti karşılarım dedim zaten hakkaten yaparım da. Aracın bildiğim herseyini yazdım ama bilmediğim bişeyler de olabilir tabi ilk sahibi değilim...

• Fikir veren arkadaşların söyledikleri doğrultuda ilanı güncelledim bakalım yardimci olmaya çalışan veya fikir belirten herkese teşekkür ederim.

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hocam bende bildiğim herseyi yazdım. Söylediklerim dışında birsey çıkarsa expertiz ücretini öderim dedim daha da diyecek birsey yok sabredip bekleyecez dediğiniz gibi. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    O fiyata satarsanız lütfen tecrübelerinizi paylaşın, sizden öğreneceklerim var.

Aracın "sahibinden" piyasası 31.500-36.500 arası değişiyor.

Bu fiyata olanlar lpgsiz. İşin içine lpg de girince, maksimum fiyat 39.000'e kadar çıkıyor.

Hal böyle maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hocam sizin yazdiginiz fiyat ve aracinizi degerlendirmeniz ile o ilana bakan birisinin aracinizi degerlendirmesi ayni degil. Siz ne derseniz diyin ne kadar mukemmel bir arac olursa olsun Turkiye de tavani ve kaputu boyali arac normal veya normale yakin fiyatla satilmaz yani o araci o fiyatlara satmaniz mumkun degil. Fiyati alici icin cazip kilmadiginiz surece kolay kolay kimsenin aracinizi alacagini dusunmuyorum. Aci ama gercek bu malesef.

Merhaba.
    Peki arabaya yapılan masraflardan hangileri değerini arttırır?
    Adam ilanda şurasını tamir ettirdim o yüzden bu fiyat yazıyor.

benim gördüğüm kadarıyla lpg taktırmak dışında hiçbir masraf aracın değerini arttırmıyor..

• hocam aracı satamamanızdaki en büyük etkenlerden birisi

aracın extreme donanım olması

buna nazaran fiyatınız biraz yüksek ayrıca bizim arkadaşta aylardıır megane 2 bakıyordu 30 000 tl ye kadar bütçeli fakat bir türlü bulamadı en sonunda laguna buldu da aldı
  • Zamanın varsa oto pazarına götür.

• bence fiyat normal fakat tavan boyalı olunca alıcılar uzak duruyor.
  • Bu aralar emlak ve ikinci el araç piyasası biraz durgun sanki

Sizin duruma gelince kaput önemli degil özellikle servislerde ufak bir hasarda parçayı düzeltmez degiştirirler.Sanayide olsa düzelttirirsiniz dolayısıyla kaputa takılmamak lazım.Bu işler birazda şans işi.Bazı yerlerde dolu hasarını boyasız düzeltiyorlar öyle kurtarmayı denemişmiydiniz?

Birde aracın dolu hasarı oldugunda resimleri duruyorsa onları koyun en azından bakan kişi içi rahatlar.Tavanı boyanmış araba 1:0 geride başlar.Servise bir sorun genelde resimleri oluyor.Sıfır araç alacaksanız takasa sunun verdikleri deger ne ögrenirsiniz.
  • Bizim de tavan boyalı kesin elimizde kalacak araba

Gerçi bir önceki aracın sadece tamponlarında lokal hoya vardı adamlar takla mı attı diye soruyordu

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Malesef ilk sahibi değilim hocam resimler yok elimde. Servisten ulaşabilir miyim bilgim yok o konularda resim olsa elimde hiç sıkıntı cekmek ama...

• josephshahin J kullanıcısına yanıt
    Genelde yetkili servise araba geldiginde hasarlı halinin resmini çekerler yapım aşamasındada çekerler böylece itiraz oldugunda gösterirler.Ben fiat servisinden aracı teslim aldıgımda almıştım.Tabi aradan zaman geçtmiş yapılan servise bir sorun belki hala resimler duruyordur verirler iyi niyetlerine kalmış.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ulaşmaya çalışacağım servise bakalım.

• Kardes araca yapilan aku, balata, lastik gibi masraflar aracin rutin bakimlari icinde oldugu icin fiyatini arttirmaz. Fiyati arttiranlar aracin standartinin disindaki eklentiler. Mesela orjinal ses sisteminin uzerine eklenenler, suspansiyona olan eklentiler air gibi motor performansina olan eklentiler gibi seyler genelde fiyati yukari ceker biraz. Bunlarin disindaki rutin bakimlar genelde fiyati etkilemiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hocam sizin yazdiginiz fiyat ve aracinizi degerlendirmeniz ile o ilana bakan birisinin aracinizi degerlendirmesi ayni degil. Siz ne derseniz diyin ne kadar mukemmel bir arac olursa olsun Turkiye de tavani ve kaputu boyali arac normal veya normale yakin fiyatla satilmaz yani o araci o fiyatlara satmaniz mumkun degil. Fiyati alici icin cazip kilmadiginiz surece kolay kolay kimsenin aracinizi alacagini dusunmuyorum. Aci ama gercek bu malesef.

Merhaba.
    Peki arabaya yapılan masraflardan hangileri değerini arttırır?
    Adam ilanda şurasını tamir ettirdim o yüzden bu fiyat yazıyor.

benim gördüğüm kadarıyla lpg taktırmak dışında hiçbir masraf aracın değerini arttırmıyor..

Merhaba.
    Peki aynı özelliklerde ve aynı yüksek km' de olan iki araçtan tam otomatik olanı mı yoksa manueli mi daha değerlidir?

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız biliyorum hocam onları. Sadece alıcı uzun bir süre masraf etmeyeceği için ederi nin üzerinde fiyat istiyo herkes masraf ettiği araca...

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

bak bu da benim aracım 1 aydır satılmıyor. kafaya fazla takma sen doğru dürüst ol doğruluktan taviz verme rabbim doğruların yardımcısıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-20.600-km-de-honda-civic-elegance-199776077/detay

Şuanda araç almak için piyasayı gezen bir alıcı olarak cevap veriyorum lütfen yanlış anlamayın.

1.si siz 2.el piyasası fahiş fiyatlarından müzdarip olmuşsunuz. Verdiğiniz fiyat 5-6 yaşındaki bir araç için gerçekten çok yüksek. Ama piyasa böyle
    2.si kendi kullanımı için ekstralar yaptırıp bunu yazan satıcılara biraz mesafeli yaklaşıyorum çünkü bunu kendi zevkin için yaptırıyorsun parasını alıcıdan çıkarmamak gerektiğini düşünüyorum.
    3.sü km düşük iyi bakılmış bir aracınız var evet ama yapılması gereken işlemler var aracınıza bunların fiyatını düşmelisiniz.(ki tavan! malumunuz aracı alan sonradan satmaya çalışan içinde sıkıntı olacak Türkiye şartlarında)
    4.sü fiyat kaçtı ki 52bin sevisyesine çektiniz? Üzerine biraz daha(5-6 bin) koyup ne biliyim (aynı sınıf olmasa da) astra j, style leon sıfır alınabilirken civicleri çok beğenmeme rağmen ben tercih etmezdim.

Satıcı olsam böyle konuşur muydum? Evet

Hayırlı satışlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

quote:

bak bu da benim aracım 1 aydır satılmıyor. kafaya fazla takma sen doğru dürüst ol doğruluktan taviz verme rabbim doğruların yardımcısıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-20.600-km-de-honda-civic-elegance-199776077/detay

Şuanda araç almak için piyasayı gezen bir alıcı olarak cevap veriyorum lütfen yanlış anlamayın.

1.si siz 2.el piyasası fahiş fiyatlarından müzdarip olmuşsunuz. Verdiğiniz fiyat 5-6 yaşındaki bir araç için gerçekten çok yüksek. Ama piyasa böyle
    2.si kendi kullanımı için ekstralar yaptırıp bunu yazan satıcılara biraz mesafeli yaklaşıyorum çünkü bunu kendi zevkin için yaptırıyorsun parasını alıcıdan çıkarmamak gerektiğini düşünüyorum.
    3.sü km düşük iyi bakılmış bir aracınız var evet ama yapılması gereken işlemler var aracınıza bunların fiyatını düşmelisiniz.(ki tavan! malumunuz aracı alan sonradan satmaya çalışan içinde sıkıntı olacak Türkiye şartlarında)
    4.sü fiyat kaçtı ki 52bin sevisyesine çektiniz? Üzerine biraz daha(5-6 bin) koyup ne biliyim (aynı sınıf olmasa da) astra j, style leon sıfır alınabilirken civicleri çok beğenmeme rağmen ben tercih etmezdim.

Satıcı olsam böyle konuşur muydum? Evet

Hayırlı satışlar diliyorum.

eleştiriye açığım kırılmam darılmam, aracın kıymetini bilen alır arkamızdan belki dua eder.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• quote:

bagajdaki bass ve emniyet kemerinin koltuğun arkasından dolandırılması bir aracı almamak için iyi bir nedendir benim için...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.