Şimdi Ara

Fiyat fazla mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: levogrande

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

bak bu da benim aracım 1 aydır satılmıyor. kafaya fazla takma sen doğru dürüst ol doğruluktan taviz verme rabbim doğruların yardımcısıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-20.600-km-de-honda-civic-elegance-199776077/detay

bagajdaki bass ve emniyet kemerinin koltuğun arkasından dolandırılması bir aracı almamak için iyi bir nedendir benim için...

arabam sizin gibi zihniyete nasip olacağına elimde kalsın hiç satılmasın razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: josephshahin

Arkadaslar Merhaba, linkini vereceğim aracımi 1 aydır satamadim aldığım fiyat üzerine kâr da koymadan satıyorum. Ilan daki fiyata bakmayın pazarlık payı bıraktım herkes gibi. 28.5 a kadar düşüyorum pazarlık la ama malesef. Ekstralari var yazdığım, ayrıca kış lastikleri daha 1 yıllık... Yol gösteren yapıcı yorum yapan herkese teşekkür ederim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-megane-2-extreme-sikintisiz-246148960/detay

araç düzgün duruyor bence istediğiniz fiyatlara satabilirsiniz, biraz sabırlı olun çünkü şu an ölü zamandır, birde plakadan dolayı bence ilanı ankara diye verirseniz araç çok daha hızlı satılır...

• levogrande kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Sabırla bekleyeceğiz artık. Ankarada da kaldı 2-3 hafta ama tık yok malesef. Arkadaşların hep dediği gibi nasip işi bu biz de nasibimizi bekleyecez bakalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senelik Megane için bence fiyat yüksek. İnsanların neden sıfır araba aldığına şaşırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

bak bu da benim aracım 1 aydır satılmıyor. kafaya fazla takma sen doğru dürüst ol doğruluktan taviz verme rabbim doğruların yardımcısıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-20.600-km-de-honda-civic-elegance-199776077/detay

Araca pasta cila bile yapılmadı güneş bile görmedi cümlesinden arabanın kusursuz olduğu anlamı çıkıyor ama tavanda vs kusur var. Sensörün falan bozuk olması, tırnağın kırık olması can sıkan şeyler. Ufakta olsa sorun bunlar.Ben niye 6 yaşında arabaya 52 bin verip üstüne bu sorunlarla uğraşayım?

• Akhilleus kullanıcısına yanıt
    verme kardeşim banane ya akşam akşam sizi parayla mı gönderiyorlar

araç her haliyle ortada işine gelen alır gelmeyen almaz.

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    1 Aydır arabam satılmıyor diye ilanı paylaşıyorsun alıcı gözüyle yorum yapıyoruz sinirleniyorsun. Forumdaşımızsın diye yorum yaptım yoksa böyle ilanlara gülüp geçerim sadece
  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
    kızdığım yok sadece gülüyorum ben adama örnek olsun diye yazdım o da aynı benim gibi aracın durumunu izah etmiş ordan benzerlik kurdum

yoksa ben nerde yanlış yapıyorum diye sormadım istesem fiyatı 50 ye çeker isteyene satarım ama ben aracımın bu rakamı hakedeceğini düşünüyorum ve bekliyorum. (acelem yok, silah zoruyla sattıranda yok, dilersem hiç satmam yani)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hocam sizin yazdiginiz fiyat ve aracinizi degerlendirmeniz ile o ilana bakan birisinin aracinizi degerlendirmesi ayni degil. Siz ne derseniz diyin ne kadar mukemmel bir arac olursa olsun Turkiye de tavani ve kaputu boyali arac normal veya normale yakin fiyatla satilmaz yani o araci o fiyatlara satmaniz mumkun degil. Fiyati alici icin cazip kilmadiginiz surece kolay kolay kimsenin aracinizi alacagini dusunmuyorum. Aci ama gercek bu malesef.

Merhaba.
    Peki arabaya yapılan masraflardan hangileri değerini arttırır?
    Adam ilanda şurasını tamir ettirdim o yüzden bu fiyat yazıyor.

benim gördüğüm kadarıyla lpg taktırmak dışında hiçbir masraf aracın değerini arttırmıyor..

Merhaba.
    Peki aynı özelliklerde ve aynı yüksek km' de olan iki araçtan tam otomatik olanı mı yoksa manueli mi daha değerlidir?

valla piyasanın uzmanı değilim ama yüksek km lerde otm şanzıman saatli bomba gibidir ben hayatta almam. sanırım genel eğilim de bu yöndedir..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.