Şimdi Ara

FİYAT GUNCELLENDİ HTC 10 32GB SIFIR KUTUSUNDA CİHAZLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar yeni cihaz gelmiştir almak isteyen olursa ozelden iletişime gecebilir

forumdan ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler alanlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

arkadaşlar htc 10 cihaz isteyen varsa ankarada elden teslim alabilirsiniz. cihazlar sıfır kutusunda arabistandan gelmistir . Faturalasını isteyene verebilirim sorun değil .
    siyah ve altın renk vardır. Kayıt işlemi size ait olacaktır. takas yapılmayacaktır.

fiyat 1850 liradır.

Almak isteyen olursa özelden iletişime geçelim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali coşkun -- 11 Temmuz 2016; 13:21:48 >

• ali coşkun kullanıcısına yanıt
    Merhaba ButterFly 3 yok mu oralarda acaba?
  • Hayırlı satışlar. Fiyat çok iyi. Birkaç yerden haber bekliyorum. Olmadı sizden alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once 1900 tl ye satmistiniz?

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    ikinci el kullandığım cihazdı o dikkat ederseniz
  • Arabistanda 620 dolarmis cihaz ah 1950 tl ye sunsanizda bizde faydalansak

• yardımcı olmak için burdayız zaten hocam ama fiyat bana pek birşey bırakmıyor...1.si dolarla alışveriş yapmıyoruz orda riyalle satış yapılıyor artı kredi kartı kur dönüşü var ama gene yardımcı olalım almak istersen özelden yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali kardeşim sağlamdır.Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

• arabistandan gelen htc lerde global warranty oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Arabistanda 620 dolarmis cihaz ah 1950 tl ye sunsanizda bizde faydalansak

620 dolar kac para yapıyor hic hesapladınmı hocam amerikadan beats kulaklık istedim adam taşıma ücreti 70 dolar istedi ki bu telefon cok yeni 100 lira gibi bi rakam bile kazanmıyordur satısı yapan arkadas. fiyatın cok iyi oldugunu söylememe gerek yok. malum döviz kurları uctu ve biraz emeğe saygı durmakta fayda var.
  • ali coşkun kullanıcısına yanıt
    pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademici -- 15 Mayıs 2016; 9:33:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pmler cevaplandi @bulgar84 sagolasin desteğin için

• bulgar84 kullanıcısına yanıt
    Bahsettigim seyin emege saygisizlikla ne alakasi var?

Ticaret yapilan bir ortamda alicinin yani musterinin devamliligi surdurulebilirligi sadakat ve saticiya bagliligi icin yorum yapmasina, urun fiyatiyla bir sey dilemeye izni yok mu?

Biraz pazarlana 3.0 dönemini okuyun cunku ali bey gibi prof. Değilsiniz.

Kolay gelsin.

• quote:

Bahsettigim seyin emege saygisizlikla ne alakasi var?

Ticaret yapilan bir ortamda alicinin yani musterinin devamliligi surdurulebilirligi sadakat ve saticiya bagliligi icin yorum yapmasina, urun fiyatiyla bir sey dilemeye izni yok mu?

Biraz pazarlana 3.0 dönemini okuyun cunku ali bey gibi prof. Değilsiniz.

Kolay gelsin.

O bahsettigin fiyattan sunsanda bizde faydalansak. Ne pazarlamasi ya resmen piyasayi dusuruyorsunuz , sonrada piskin piskin pazarlama stratejilerinden bahsediyorsunuz. hic hos bi durum degil ama satici arkadasta zaten pek ilgilenmemis konusyla en dogru cevap sessiz kalmak

• Ali kardeşimden gri renk (gri renk ön beyaz) 2100 TL HAVALE İLE SATIN ALDIM.

ÜRÜNÜ BUGÜN KARGOLAYACAK GELİNCE YORUMLARIM TEŞEKKÜRLER...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113299173&p=188&anchorToGo=116911220#116911220

• Merhabalar ali bey PM den mesaj attım. Dönüş yapabilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Ali kardeşimden gri renk (gri renk ön beyaz) 2100 TL HAVALE İLE SATIN ALDIM.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113299173&p=188&anchorToGo=116911220#116911220

hayırlı olsun kerem bey iyi günlerde kullanın dicem ama dilim varmıyor satmıssınız o da hayırlı olsun :))

pmler cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Ali kardeşimden gri renk (gri renk ön beyaz) 2100 TL HAVALE İLE SATIN ALDIM.

hayırlı olsun kerem bey iyi günlerde kullanın dicem ama dilim varmıyor satmıssınız o da hayırlı olsun :))

pmler cevaplandı

teşekkürler komşu ısrar edince genpa.com.tr de tr garantilisi satışa sunulunca benimkini ona verdim bugün kargodan alıp ona vericem direk bende dayanamadım tr garantili aldım :::::)

• bulgar84 kullanıcısına yanıt
    Çok yol katetmen lazim.

Hayatinda basarilar.

• quote:

Çok yol katetmen lazim.

Hayatinda basarilar.

Seninde cok para kazanman lazim. 3 kurusa 5 kofte olmuyo nedense. Kendiniz satsaniz 3 kurus pazarlik yapmazsiniz ama milletin malinin fiyatini gebertmekte ustunuze yok

Edit: o bahsettigin fiyattan bulursan banada haber verirsen sevinirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.