Bildirim
Fiyat hesaplama sitesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sercio7
http://csgo.steamanalyst.com/
başka bir site daha varmı ? bu site biraz saçma gibi geldide -
csgojackpot.com
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam market fiyatina bakarsin,az cok kaca gittigini gorursun,sonra %70'ini alarak nakit satarsin,ha key olarak alacagim dersende yine buna yakin bir hesapla alirsin veya satarsin.Siteye gerek yok bana kalirsa.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam inventory helper diye bir eklenti var Chrome için. İndirirseniz chrome üzerinden trade fln atarken ya da çantadayken her şeyin fiyatını gösteriyor. En kötü bir arkadaşınıza trade teklifi atma sayfası açıp hesaplamak istediğiniz şeyleri atın market fiyatları toplamını gösteriyor yukarda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix
Steam inventory helper diye bir eklenti var Chrome için. İndirirseniz chrome üzerinden trade fln atarken ya da çantadayken her şeyin fiyatını gösteriyor. En kötü bir arkadaşınıza trade teklifi atma sayfası açıp hesaplamak istediğiniz şeyleri atın market fiyatları toplamını gösteriyor yukarda.
eyw ama ben dragon lore gibi itemların değerine bakmak istiyorum açıkçası . Almak istediğimden değilde merak işte ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Li0nX
quote:
Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix
Steam inventory helper diye bir eklenti var Chrome için. İndirirseniz chrome üzerinden trade fln atarken ya da çantadayken her şeyin fiyatını gösteriyor. En kötü bir arkadaşınıza trade teklifi atma sayfası açıp hesaplamak istediğiniz şeyleri atın market fiyatları toplamını gösteriyor yukarda.
eyw ama ben dragon lore gibi itemların değerine bakmak istiyorum açıkçası . Almak istediğimden değilde merak işte ya
Boşver salla dragon lore'u ya ne yapacaksın. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X