Şimdi Ara

Fiyat hesaplama sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir site varmı ? mesela m9 urban masked 300 dolar değerindedir falan gibisinden ? veya işte m9 tiger tooth 500 dolar vs. vs.

• Li0nX L kullanıcısına yanıt
    http://csgo.steamanalyst.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

http://csgo.steamanalyst.com/

başka bir site daha varmı ? bu site biraz saçma gibi geldide
  • csgojackpot.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam market fiyatina bakarsin,az cok kaca gittigini gorursun,sonra %70'ini alarak nakit satarsin,ha key olarak alacagim dersende yine buna yakin bir hesapla alirsin veya satarsin.Siteye gerek yok bana kalirsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam inventory helper diye bir eklenti var Chrome için. İndirirseniz chrome üzerinden trade fln atarken ya da çantadayken her şeyin fiyatını gösteriyor. En kötü bir arkadaşınıza trade teklifi atma sayfası açıp hesaplamak istediğiniz şeyleri atın market fiyatları toplamını gösteriyor yukarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Steam inventory helper diye bir eklenti var Chrome için. İndirirseniz chrome üzerinden trade fln atarken ya da çantadayken her şeyin fiyatını gösteriyor. En kötü bir arkadaşınıza trade teklifi atma sayfası açıp hesaplamak istediğiniz şeyleri atın market fiyatları toplamını gösteriyor yukarda.

eyw ama ben dragon lore gibi itemların değerine bakmak istiyorum açıkçası . Almak istediğimden değilde merak işte ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li0nX

quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Steam inventory helper diye bir eklenti var Chrome için. İndirirseniz chrome üzerinden trade fln atarken ya da çantadayken her şeyin fiyatını gösteriyor. En kötü bir arkadaşınıza trade teklifi atma sayfası açıp hesaplamak istediğiniz şeyleri atın market fiyatları toplamını gösteriyor yukarda.

eyw ama ben dragon lore gibi itemların değerine bakmak istiyorum açıkçası . Almak istediğimden değilde merak işte ya

Boşver salla dragon lore'u ya ne yapacaksın. İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.