Şimdi Ara

Fiyat önemli değil !! Tavsiye istiyorum !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda bir telefon yok fiyatı önemli değil
    3 4 tane mail adresini kontrol edebileceğim
    hızlı
    ekranı büyük

tavsiyelerini bekliyorum. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn1903

Aklımda bir telefon yok fiyatı önemli değil
    hızlı
    ekranı büyük

Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note, HTC One X, Sony Xperia S ve Samsung Galaxy Nexus isimli telefonlara bak derim.
    Ama sen bence Ağustos sonuna kadar bekle yeni çıkacak Samsung Galaxy Note 2'yi al.
  • quote:

hızlı
    ekranı büyük

Samsung Galaxy Note tam sana göre 5,3 " ekranı var 1,500 tl civarı fiyata sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

hızlı
    ekranı büyük

Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note, HTC One X, Sony Xperia S ve Samsung Galaxy Nexus isimli telefonlara bak derim.
    Ama sen bence Ağustos sonuna kadar bekle yeni çıkacak Samsung Galaxy Note 2'yi al.

teşekkürler Note 2 yi beklemekte fayda var gibi
  • Galaxy note 2 yi bekle derim yok bekleyemem dersen galaxy note al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

quote:

hızlı
    ekranı büyük

note 2 bekleyip gördükten sonra karar vermek mantıklı gibi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

Galaxy note 2 yi bekle derim yok bekleyemem dersen galaxy note al

aklımda kalacağıma bekleyip görmek lazım teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

hızlı
    ekranı büyük

Bence de çünkü bu habere bak;

Samsung'un 30 Ağustos'ta IFA 2012 etkinliğinde tanıtması beklenen Galaxy Note 2'nin GL Benchmark sonuçları ortaya çıktı. Tabi böylece telefonun donanımı da belli oldu.

Samsung, Galaxy S2 ve Galaxy Note'daki stratejisini Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'de de sürdürecek gibi gözüküyor.

Samsung Galaxy S2'de 1.2 GHz hızında çalışan Exnos 4212 işlemcisini kullanmıştı. Galaxy Note'da ise aynı işlemcinin 200 MHz daha hızlı sürümünü kullanmıştı. 1.4 GHz hıza sahip olan Galaxy Note, RAM miktarı ve diğer donanımsal detayları S2'ye epey benziyordu.

Samsung Galaxy Note 2'nin GL Benchmark test sonuçları ortaya çıktı. GT-N7100 kod adlı cihaz, Galaxy S3 ile aynı işlemciyi kullanıyor. Aralarındaki tek fark 200 MHz'lik hız farkı. Galaxy Note 2'nin işlemcisi 1.6 GHz hızında çalışacak.

Galaxy Note 2'nin ekran çözünürlüğü 1280 x 720p ile önceki nesil ile aynı kalacak gibi gözüküyor. Ekran boyutu burada değişecek etmen olacak. Galaxy Note 2'nin 5.5 inç ya da 5.6 inç büyüklükte olması bekleniyor.

Android 4.0.4 ya da Android 4.1.1 Jelly Bean sürümüyle gelecek olan Galaxy Note 2, test sonuçlarıyla da Galaxy S3'ün biraz daha hızlısı gibi gözüküyor.

GLBenchmark 2.1 Egypt Offscreen 720p testinde 113.1 FPS alan Galaxy Note 2, Aynı testten 103.5 FPS alan Galaxy S3'ü 10 FPS geride bırakmayı başarıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

quote:

hızlı
    ekranı büyük

note 2 bekleyip gördükten sonra karar vermek mantıklı gibi teşekkürler

Rica ederim aceleniz var gibi yazdığınız için ben note demiştim tabiki de 2 yi beklemek daha mantıklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

hızlı
    ekranı büyük

Bence de çünkü bu habere bak;

Samsung'un 30 Ağustos'ta IFA 2012 etkinliğinde tanıtması beklenen Galaxy Note 2'nin GL Benchmark sonuçları ortaya çıktı. Tabi böylece telefonun donanımı da belli oldu.

Samsung, Galaxy S2 ve Galaxy Note'daki stratejisini Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'de de sürdürecek gibi gözüküyor.

Samsung Galaxy S2'de 1.2 GHz hızında çalışan Exnos 4212 işlemcisini kullanmıştı. Galaxy Note'da ise aynı işlemcinin 200 MHz daha hızlı sürümünü kullanmıştı. 1.4 GHz hıza sahip olan Galaxy Note, RAM miktarı ve diğer donanımsal detayları S2'ye epey benziyordu.

Samsung Galaxy Note 2'nin GL Benchmark test sonuçları ortaya çıktı. GT-N7100 kod adlı cihaz, Galaxy S3 ile aynı işlemciyi kullanıyor. Aralarındaki tek fark 200 MHz'lik hız farkı. Galaxy Note 2'nin işlemcisi 1.6 GHz hızında çalışacak.

Galaxy Note 2'nin ekran çözünürlüğü 1280 x 720p ile önceki nesil ile aynı kalacak gibi gözüküyor. Ekran boyutu burada değişecek etmen olacak. Galaxy Note 2'nin 5.5 inç ya da 5.6 inç büyüklükte olması bekleniyor.

Android 4.0.4 ya da Android 4.1.1 Jelly Bean sürümüyle gelecek olan Galaxy Note 2, test sonuçlarıyla da Galaxy S3'ün biraz daha hızlısı gibi gözüküyor.

GLBenchmark 2.1 Egypt Offscreen 720p testinde 113.1 FPS alan Galaxy Note 2, Aynı testten 103.5 FPS alan Galaxy S3'ü 10 FPS geride bırakmayı başarıyor.

Samsung Galaxy Note 2’yi beklenmedik bir şekilde karşımıza çıkartabilir. İddialara göre, Galaxy Note 2, 30 Ağustosta Almanya’da düzenlenecek olan IFA etkinliğinde tanıtalacak.

Serinin bir önceki ürünü olan Galxy Note modeli geçtiğimiz yıl düzenlenen IFA 2011’de tanıtılmıştı. Samsung’un benzer bir etkinlikle bu seneki fuarda Galaxy Note 2 tanıtabileceği kulislerde konuşuluyor.

Samsung Galaxy Note 2’de, 1680x1050 çözünürlüklü 5.5 inç ekran, LTE desteği, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, çok çekirdekli işlemci ve 1.5GB RAM olması bekleniyor.

Kaynak : Vatan Computer

Doğruluk payı varmıdır bir telefonda bu kadar çözünürlük akla zarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.