Şimdi Ara

Fiyat/Performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma asus gtx560 ti alıcaktım fakat hendekte bir internet kafeye gittiğimde gt220 ile gta 4 , black ops , crysis 2 gibi tüm oyunları maximum ayarlarda en ufak bir kasma olmadan çalıştırdığını gördüm şimdiki fikrim 9500 gt yada gtx460 şimdi diyeceksiniz ki onu 5 yıl kullanırsın bunu 2 yıl ama ben pek performans farkı göremiyorum boşu boşuna 450 tl vereceğime tutarım o parayı cebimde baktım bilgisayar kasmaya başladı çıkarırım parçayı elimden daha iyisini alırım .

Görüşlerinizi bekliyorum.

• Ne yorum yapılırki şimdi bu mesaja.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ne yorum yapılırki şimdi bu mesaja.

+1.
  • f/p diyorsan 5770 alacaksın. o dediğin cafede oyunları full de oynatması için, ekranın 1280x1024 olması lazım, onun için bile ekran kartı(o çözünürlükte fullde oynamak için) 5770 alman lazım.
  • 100 tl lik kart full oynatıyosa biz boşuna o kadar ekran kartı parası vermişiz yahu
    hd 6850 alabilirsin 350 tl civarına,gtx 560ti nin full oynattıgı oyunları hd 6850 de full de oynatıyor şu an için.Fazladan para vermeyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 4 Eylül 2011; 11:34:46 >
  • 6790 alabilirsin ff/p si yüksek fiyatı 560ti nin yarısı kadardır
  • 6790 fiyatına 5830 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

6790 fiyatına 5830 var.

Ama 5830 Fazla güç tüketimine sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

100 tl lik kart full oynatıyosa biz boşuna o kadar ekran kartı parası vermişiz yahu
    hd 6850 alabilirsin 350 tl civarına,gtx 560ti nin full oynattıgı oyunları hd 6850 de full de oynatıyor şu an için.Fazladan para vermeyebilirsin

İnanmıyorsanız hendeğe gittiğimde video çekebilirim. Bende şaşırdım ama doğru

Fikirleriniz için teşekkürler ama nvidia taraftarıyım o yönde örnek verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForumAvcisi -- 4 Eylül 2011; 12:39:24 >
  • 560ti al sonra pişman olursun benden söylemesi. yeni çıkan oyunlarda directx11 açınca görürüm ben o gt220'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn94

560ti al sonra pişman olursun benden söylemesi. yeni çıkan oyunlarda directx11 açınca görürüm ben o gt220'yi

Neyse 200 tl için sonradan pişman olmayayım haklısın galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.