Şimdi Ara

fiyat performans acisindan 1300 tl'ye kadar televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni eve ciktim ve evde kablolu tv var. HD kutu aldim ve simdi HD bir televizyon almak istiyorum. Televizyon isi biraz aceleye geldigi icin cok arastirma firsatim olmadi. Fiyat olarak maksimum 1300 liraya bir LCD televizyon almayi dusunuyorum. eger ki cok cok daha iyi ozelliklere sahip bir televizyon varsa 1500 tl'ye kadar cikabilirim.

37" ya da 42" arasi bir televizyon isimi gorur diye dusunmekteyim.

Bana onerebileceginiz uygun modeller var midir? Ayrica LCD televizyon alirken oncelikli bakmam gereken ozellikler nelerdir?(tepki suresi, kontrast, parlaklik gibi)

simdiden tesekkurler

• bugun biraz arastirma yaptim. 40"-42" buyuklugunde LCD televizyonlar 1200 civarinda bulunabiliyor. LG 42LK450 modeli kafama yatti. Sormak istedigim birkac sey var:

- Su anda televizyon alirken LCD yerine LED almak cok sey degistirir mi?
    http://www.pinti.net/store/ProductDetails.aspx?productid=113317&ref=akakce&v=1.39.2&ttype=Instalments#pt seklinde bir model buldum. Biraz daha zorlayip bunu da alabilirim ancak LCD'den cok buyuk farki olacak mi emin degilim.

- Yenileme hizi ne kadar onemli?
    Genelde yenileme hizi en azindan 100Hz olsun dediler. LG 42LK450'nin yenileme hizi 50Hz alsam pisman olur muyum?
    http://www.webdenbul.com/urun/lg-42ld565-full-hd-100hz-lcd-tv-pay-tv-ready-usb-giris-24p-true-cinema.aspx?ttype=Details#pt boyle bir model buldum. yenileme hizi 100Hz ancak eski kasaymis. Yine de tercih etmem gereken bir model mi?

• Neden kimse cevap yazmıyor ? Ben de aynı LG monitör ü araştırıyorum yardım edin lütfen.
  • Bu paranin biaz üstüne LED TV alınabiliyor. Görüntü olarak çok farketmesede, en azından enerji tasarrufu var. Samsung D5000 serisi ya da Philps'in 6li ve 7li serileri dusunulebilinir.
  • bende led tv almalısınız 1400-1500 tl arası 40d5000 var şuan için en uygun fiyatwww.bizimcarsi.com da var. 100 hz ve led tv daha az enerji tüketimi var bence bu tv kacırmayın derim.
  • bence bu fiyata 43d490 samsung 3d plazma (1399 tl)mükemmel fiyat.bazı arkadaşlar hd ready diyecek fakat sd ve hd görüntüsü çok iyi bu tv nin.üstelik 109 ekran.3d si ekstrası bence.canın sıkıldı mı arada usb üzerinde 3d bluray de izlersin.bu fiyata alacağınız led tv ler bence görüntü kalitesi olarak plazmaların yanından bile geçemez.full hd olmaları dışında hiçbir avantajları da yok üstelik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.