Şimdi Ara

Fiyat Performans Açısından IPad Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ipadlerde de telefon gibi her sene ufak tefek değişikliklerle zibilyon tane çeşit çıkarmaya başladılar herhalde onlarca sayfa karşılaştırma okumak istemediğim için buraya sorayım dedim.

Şu an mevcut modeller içerisinde en uygun fiyatlı ipad hangisidir? Umursadığım tek şey güncel olması yani güncelleme desteği ile falan uzun yıllar gitmesi ve ekranının olabilecek en büyük boyutlarda olması.

Oyun oynama gibi bir derdim de yok. Bütçe sorarsanız 2 bin liradan fazla vermek istemiyorum.

Var mıdır Apple Ipad uzmanıyım air'den girer pro'dan çıkarım diyen arkadaşlar? (Air ne Pro ne bilmiyorum bu arada) :)

Edit: Asıl olayı söylemeyi unutmuşum Kara Cuma muhabbetinde indirime girer mi bu meretler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 25 Kasım 2019; 15:15:18 >

• Ekran Sorun Olmazsa Alabileceğiniz En Performanslı iPad, iPad Mini 5 Olur Ama Büyük İstiyorsanız iPad 6ya Bakabilirsiniz Bu Fiyata Fazla Seçenek Yok
  • ipad 7'ler var 2100 liraya? Mini kesinlikle düşünmüyorum.

ayrıca ipad air eski değil mi? neden 64gb ipad air 3 bin liraya satılırken en son nesil 7. nesil 128gb ipad 2800 lira?

adamların işleri güçleri sahtekarlık açtığım sitede 120 tane ipad çeşidi var bu nedir, nasıl bir soygundur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 26 Kasım 2019; 14:44:33 >
  • seriousgigi S kullanıcısına yanıt
    iPad Air de normal iPad gibi seri seri çıkıyor. Air'in ilk serisi ile güncel serisi aynı değil.

İşlemci farkı var. iPad'de A10 çip varken Air'de A12 var.

iPad'in ön kamerası 1.2 megapiksel iken, iPad Air'de 7 megapiksel.

Ben alacak olsam düz iPad almazdım ama ihtiyaçları karşılar gibi.
  • şu an 2019 model air 3 çıktı değil mi? 3500 liraya satıyorlar ama taksitler hep 6 10 taksit bulsam alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.