Merhabalar yeni bir telefon alacağım önemli ve önemli olmayan özelliklerini yazayım aklımda bir telefon var xiamoi redmi 4x ama bu telefondan yana tek sıkıntım dokunmatiğinin 2-3 parmaktan sonra sapıtması.Aynısı arkadaşta var biraz kullandım oyunlarda sıkıntı çıkıyor clash of clans oynuyorum ve genellikle 3-4 parmak kullanıyorum.
Aradığım özellikler: +Şarj (4k mah civarı gayet iyi) +Dokunmatik (dediğim gibi en azından 4 parmağa kadar dayanan bişey olursa) +Oyunları kaldırsın (clash of clansı kaldırsa yeter zaten en dandikelri bile kaldırıyo artık) +Android (zorunlu değil ama daha iyi olur alışığım)
Önemsiz olan özellikler : -Kamerası (hiç önemli değil) -Boyutu (hem ekran hem telefon boyutu nerdeyse hiç önemli değil notelar kadar büyük ihpne 4 kadar da küçük olmazsa işimi görür) -Görünüş (telefonun önü arkası düz olsun bir de şu zenfone'ların altındaki gibi törpi gibi yeri olmasın içim cız ediyo valla :D ) -Marka
Fiyata gelirsek 2000 geçmicek şekilde bir şey arıyorum ama gerçekten güzel iyileri varsa onlara da bakabilirim.
lenovo p2 batarya konusunda eşsizdir. dediklerini hemen her telefon yapıyor artık. batarya ise hala standart haline gelmemiş bir şey. telefon şirketleri günü çıkarsın yeter diyor.
Teşekkürler bakıcam kullanan tanıdığınız var mı dokunmatiği nasıl ?
mi 6
quote:
Orijinalden alıntı: mobiluzman26
mi 6
3350 mah pek memnun etmedi
quote:
Orijinalden alıntı: EvinDelisiBaris
quote:
mi 6
mah degerine baglı kalmayın kullanıcılara sorun, bazı cihazların pil yönetimi iyi oluyo ama illa 4k pil derseniz başka seceneklere bakın
quote:
quote:
quote:
mi 6
mah degerine baglı kalmayın kullanıcılara sorun, bazı cihazların pil yönetimi iyi oluyo ama illa 4k pil derseniz başka seceneklere bakın
1.5 katından fazla mah değeri var p2 nin ama dediğiniz doğru kullanıcı fikirlerine bakmam gerekiyor teşekkürler
quote:
quote:
quote:
quote:
mi 6
1.5 katından fazla mah değeri var p2 nin ama dediğiniz doğru kullanıcı fikirlerine bakmam gerekiyor teşekkürler
önemli değil umarım aradığınız kritere uygun cihazı alırsınız
Teşekkürler arkadaşlar lenovo p2 yi tercih ettim şarj açısından gerçekten muazzam çok memnunum. Konu kilitlenebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme