Şimdi Ara

FİYATA GÖRE HARİKA DEĞİL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum sistemle ilgili parçaları aşağıya yazıyorum. Bu sistemle ilgili uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım? Bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

CPU : İNTEL Core2 Duo E6320
    ANAKART : GİGABYTE P965 Core2 Duo
    RAM : KİNGSTON 1GB 800mhz ddr2 Non-Ecc
    EK. KART : MSI NX8600gt 256mb dx10
    DVD-RW : LG 18X Dual Double Layer
    MONİTÖR : LG L1760 Artistic 17" 2ms
    HARDDİSK : SEAGATE 320gb sata2 16mb. cache
    KASA : FEEL ZL02 460W
    SES SİS. : LOCİTECH X230 Rms.32W
    KLAVYE : LOGİTECH EX110 Wireless
    KART READ: PEGASUS 16 in 1

Sistemin tamamını 1.600 Ytl ye toplayabiliyorum. Bana göre uygun fiyata uygun bir sistem sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (SAYDAM) -- 18 Haziran 2007; 0:55:46 >

• monitör,ses sistemi ve klavye/mouse hariç kaç ytl ?
  • ECC rami ne yapacaksinki? ECC olunca daha performansli olmuyor daha dayanikli oluyor bilesin... Bosuna fazladan para ödeme derim ben...

Ayrica kasayi kesinlikle degistir...

Coolermasterin Cenmtrion u var onu tercih et...
  • 1600e daha iyi bişi çıkaran vardır...

• rami 1gb daha ekle fiyatlar çok düşük...
  • Fiyat güzel duruyor evet.
  • İNTEL CORE 2 DUO E6420_197$
    MSI P35 NEO F_138$
    1 GB VERİTECH DDR2 800 MHZ_36$
    320 GB SAMSUNG SATA II 16 MB NCQ_87$
    256 MB GDDR3 PALİT 8600 GT SONİC_133$
    19" SAMSUNG 932B PLUS 5 MS_224$
    FEEL HURRİCANE II 460W_76$
    GLACİAL POWER 550W_57$
    LOGİTECH EX110 WIRELESS_38$
    NEC 18X DVD RW DL SATA_33$
    LOGİTECH X230 2+1 32W_57$
    KDV DAHİL 1269$
    YAKLAŞIK 1688 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmostwantedx

İNTEL CORE 2 DUO E6420_197$
    MSI P35 NEO F_138$
    1 GB VERİTECH DDR2 800 MHZ_36$
    320 GB SAMSUNG SATA II 16 MB NCQ_87$
    256 MB GDDR3 PALİT 8600 GT SONİC_133$
    19" SAMSUNG 932B PLUS 5 MS_224$
    FEEL HURRİCANE II 460W_76$
    GLACİAL POWER 550W_57$
    LOGİTECH EX110 WIRELESS_38$
    NEC 18X DVD RW DL SATA_33$
    LOGİTECH X230 2+1 32W_57$
    KDV DAHİL 1269$
    YAKLAŞIK 1688 YTL

Slm, sende sistemi iyi toplamışsında bu fiyatları nerden aldın? Ben VATAN ve GOLD tercih ettim. Sistemin fiyatını ona göre çıkarttım. Çünkü bu firmalarda ürün değiştirme garantisi var.
  • Arkadaşım öncelikle sistem ne için olacak.

Oyun mu?

Video işleme ve matematiksel hesap bilgisayarı mı?

Bu arada ürün değiştirme garantisi derken neyi kastediyorsun.

Not: Kasa çok kötü.

Bu daha iyi bir seçim olacaktır.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 19 Haziran 2007; 0:31:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

monitör,ses sistemi ve klavye/mouse hariç kaç ytl ?

Slm, monitör 219$+kdv,
    ses sist. 750 ytl üzeri alışveriş için hediye
    klavye mause 36$+kdv
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım öncelikle sistem ne için olacak.

Oyun mu?

Video işleme ve matematiksel hesap bilgisayarı mı?

Bu arada ürün değiştirme garantisi derken neyi kastediyorsun.

Sistem genel kullanım için orta seviye üstü olarak düşündüm.Quard desteği aramadım. Çünkü anakartlar teknoloji/fiyat açısından uygun değiller.
    Ürünle ilgili olarak aldığım parçadan memnun değilsem (performans-arıza), firma hemen yardımcı oluyor. Hiç sorun çıkartmıyorlar.

• Bahsettiğimiz firmalar Gold ve Vatan öyle mi?

Sorun çıkarmadan değişime şahit oldun mu yoksa sana söyledikleri mi bu?

Zira bu firmalarda sorunsuz işlem yapmak oldukça zor oluyor. Satana kadar senden iyisi yok ve sattıktan sonra arıza var ve ya geri alın demedikçe gene senden iyisi yok.

Ama iş sorun çözümüne gelince forumda kötü bir ünleri var.

Bu arada aldığın üründen memenun değilsen değişme diye bir şey yok. Arıza kısmında ise zaten 30 iş günü içinde çıkan arızalar ayıplı mal kapsamına giriyor ve koşulsuz para iadesi ya da ürün değişimi gerekiyor. Ki buna rağmen bile size sorun çıkarabiliyorlar.

Yani bu değişim işi yasal zorunlulukları. Ama memnun kalmadığınız diye bir şey yok. Bir düşün sen anakart alıyorsun bunun performansı iyi değil değişin diyorsun. Sence mantıklı mı?

Daha açık anlatırsak. Adamın biri gidip MB ına bakıp ekran kartı alıyor ve bakıyor oyun oynatmıyor doğru düzgün, (50-60$ lık bir kart diyelim) ardından gidip oyunu iyi oynatmıyor diyerek iade etmek istiyor.

Teknoloji fiyat açısına da açıklık getirirsen sevinirim. Zira anladığım şeyden bahsediyorsan kartlar şu an bu konuda hiç olmadıkları kadar iyiler.

• Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. Ama şunu da belirteyimki amacım polemiğe girmek veyahutta bazı firmaları iyi göstermek değil.

Elbetteki herkes aynı şeyi yaşamıyor. Benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla bu firmalar adlarını lekelememek için ve uzun süre var olmak için müşteri memnuniyetini diğerlerine göre daha önde tutuyorlar. Sizin farlı tecrübeleriniz olabilir. Benim bu foruma birşeyler danışmamın amacıda bu zaten. Sizin ve diğer forumlara katılan arkadaşların görüşleri benim için çok önemli.

Ayrıca bu firmalar neden kötüdür. Daha iyileri hangisi ve neden iyiler açıklarsanız sevinirim. Ben de iyiyi kötüyü ayırayım dimi yani.

Sonuç olarak; arkadaşlar eleştirin eleştirin ama sonunda bir öneride bulunun lütfen. Daha iyisi ve ucuzu nerede bulunur.

• Vatan bilgisayarı bilemem ama benimde Gold'dan çok başım ağrıdı. Eğer tanıdığınız yoksa satış sonrası işiniz çok zor. Ucuzluk olarak Exa bilgisayarı önerebilirim.www.eksa.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.