Şimdi Ara

Fiyatı uygun aile arabaları hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatı uygun aile arabaları sizce hangileri? Yani 0 km en fazla 40-45bine kadar olanlarını kastediyorum. Mesela Clio Grand Tour gibi.

• Yakıt açısından uygun olması da önemli tabi.
  • Line alsana benzinli 25 1.3 dizel 32 sifiri ama 2012 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Linea da olabilir.
  • Linea 2012 0 km 25.950 TL
  • Ama o kampanyalı modelinde ABS bile yokmuş. ABS, ESP gibi donanım özelliklerini de içinde barındırmalı bir araba bence.
  • Aile arabası arayanlar için çok şükür Türkiye de en uygun araba FİAT LİNEA var. 0 Km. terrtemiz araba seçme şansınız var. .25 - 45 bin Lira arası donanımına göre istediğiniz her özellik mevcut.. Hem sıcak köfte olsun, içinde domatesi olsun hemde taze pidesi olsun hemde 25 kuruş olsun imkansız.. Saygılarımla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Aile arabası arayanlar için çok şükür Türkiye de en uygun araba FİAT LİNEA var. 0 Km. terrtemiz araba seçme şansınız var. .25 - 45 bin Lira arası donanımına göre istediğiniz her özellik mevcut.. Hem sıcak köfte olsun, içinde domatesi olsun hemde taze pidesi olsun hemde 25 kuruş olsun imkansız.. Saygılarımla..

Yani ABS, ESP istemek çok birşey istemek olmasa gerek diye düşünüyorum.
  • Sipariş verip istediğiniz her model için olmayan ilave özelliği üretim aşamasında fabrikada koydurma şansınız var..Fiyatı çok büyük bir fark tutmaz..Farkı çok tutarsa istediğiniz özellikler olan LİNEA bir üst modelini seçin..Yine bir çok markadan çok uyguna geliyor..
  • Fiyatı uygun aile arabaları hangileridir? konusunu başlattı (3 sa. önce, 1:31:06) Arkadaşlar fiyatı uygun aile arabaları sizce hangileri? Yani 0 km en fazla 40-45bine kadar olanlarını kastediyorum. Mesela Clio Grand Tour gibi.... Mesaja git » Yeni Fiesta ve Yeni Clio karşılaştırması konusunu başlattı (3 sa. önce, 12:47:16) Tecrübeli arkadaşlar Yeni Fiesta ve Yeni Clio karşılaştırması yapabilir mi acaba?... Mesaja git » Yeni Clio 0.9 rampada gidiş ve klima, devir durumu konusunu başlattı (7 gün önce, 6:20:36) Arkadaşlar Yeni Clio 0.9 90 beygir aracın rampa yolda gidişinde veya klima açıkken gidişinde sıkıntı olur mu? Yani çekişten düşer mi veya fazla mı yak... Mesaja git »
    Yeni Clio hakkındaki yorumlarınız konusunu başlattı (18 gün önce, 6:09:46) Arkadaşlar yeni clio hakkındaki yorumlarınız neler? Özellikle kırmızı renk çok hoşuma gitti.... Mesaja git »
    Fiat Linea mı, Seat İbiza St mi? konusunu başlattı (bir ay önce, 1:22:07) Fiat Linea mı, Seat İbiza St mi? Tercihiniz hangisi olur ve neden?... Mesaja git »

Benim de merak ettiğim bu çorbayı ne zaman bitireceksin?
    Kaynaya kaynaya dibi tuttu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Sipariş verip istediğiniz her model için olmayan ilave özelliği üretim aşamasında fabrikada koydurma şansınız var..Fiyatı çok büyük bir fark tutmaz..Farkı çok tutarsa istediğiniz özellikler olan LİNEA bir üst modelini seçin..Yine bir çok markadan çok uyguna geliyor..

Linea hep aklımda var zaten. 2013 modelinin 1.6 dizeli en üst donanımda 46bin. Bence ideal. Ama reno Grand Tour da hoşuma gitmiyor değil hani.
  • linea için 1,3 dizel yeterli üzerıne birkaç paketde eklenip 38bine flan güzel dizel aile aracı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Fiyatı uygun aile arabaları hangileridir? konusunu başlattı (3 sa. önce, 1:31:06) Arkadaşlar fiyatı uygun aile arabaları sizce hangileri? Yani 0 km en fazla 40-45bine kadar olanlarını kastediyorum. Mesela Clio Grand Tour gibi.... Mesaja git » Yeni Fiesta ve Yeni Clio karşılaştırması konusunu başlattı (3 sa. önce, 12:47:16) Tecrübeli arkadaşlar Yeni Fiesta ve Yeni Clio karşılaştırması yapabilir mi acaba?... Mesaja git » Yeni Clio 0.9 rampada gidiş ve klima, devir durumu konusunu başlattı (7 gün önce, 6:20:36) Arkadaşlar Yeni Clio 0.9 90 beygir aracın rampa yolda gidişinde veya klima açıkken gidişinde sıkıntı olur mu? Yani çekişten düşer mi veya fazla mı yak... Mesaja git »
    Yeni Clio hakkındaki yorumlarınız konusunu başlattı (18 gün önce, 6:09:46) Arkadaşlar yeni clio hakkındaki yorumlarınız neler? Özellikle kırmızı renk çok hoşuma gitti.... Mesaja git »
    Fiat Linea mı, Seat İbiza St mi? konusunu başlattı (bir ay önce, 1:22:07) Fiat Linea mı, Seat İbiza St mi? Tercihiniz hangisi olur ve neden?... Mesaja git »

Arkadaş bütün araçlardan alıcak hergün değiştirip birine binecek galiba.

• quote:

Fiyatı uygun aile arabaları hangileridir? konusunu başlattı (3 sa. önce, 1:31:06) Arkadaşlar fiyatı uygun aile arabaları sizce hangileri? Yani 0 km en fazla 40-45bine kadar olanlarını kastediyorum. Mesela Clio Grand Tour gibi.... Mesaja git » Yeni Fiesta ve Yeni Clio karşılaştırması konusunu başlattı (3 sa. önce, 12:47:16) Tecrübeli arkadaşlar Yeni Fiesta ve Yeni Clio karşılaştırması yapabilir mi acaba?... Mesaja git » Yeni Clio 0.9 rampada gidiş ve klima, devir durumu konusunu başlattı (7 gün önce, 6:20:36) Arkadaşlar Yeni Clio 0.9 90 beygir aracın rampa yolda gidişinde veya klima açıkken gidişinde sıkıntı olur mu? Yani çekişten düşer mi veya fazla mı yak... Mesaja git »

Sizin için nasıl bir sakıncası var anlamadım... Cevap vermek durumunda değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Sizin için nasıl bir sakıncası var anlamadım... Cevap vermek durumunda değilsiniz.

şu sakıncası var,millet aynı adamın 23042309423094239042093 tane aracın konusunu sanki her birini alacakmış gibi AYRI AYRI açmasından baygınlık geçiriyor.
    Ve sizin o açtığınız konulara tonla emek eden insan var.Emeklerine saygısızlık etmiş oluyorsunuz.
    Tek konu açın,tek konu üzerinden derdinizi anlatın,oradan insanlar size bilgi versinler.
    Ayriyeten bu tarz bir otomobil için 3298449843298432894328 tane açanların konularında bir müddet sonra araç maraç almaktan öte dalgasını geçtiği düşünülüyor,ve konularında oyuncak arabalar ve liseli fotoğrafları cirit atıyor bilginize.
  • quote:

quote:

şu sakıncası var,millet aynı adamın 23042309423094239042093 tane aracın konusunu sanki her birini alacakmış gibi AYRI AYRI açmasından baygınlık geçiriyor.
    Ve sizin o açtığınız konulara tonla emek eden insan var.Emeklerine saygısızlık etmiş oluyorsunuz.
    Tek konu açın,tek konu üzerinden derdinizi anlatın,oradan insanlar size bilgi versinler.
    Ayriyeten bu tarz bir otomobil için 3298449843298432894328 tane açanların konularında bir müddet sonra araç maraç almaktan öte dalgasını geçtiği düşünülüyor,ve konularında oyuncak arabalar ve liseli fotoğrafları cirit atıyor bilginize.

O kadar açılan başlık var ki, ben aralarından işime yarayanı ve ilgim olanı açıp okuyorum. Diğerlerinin başlığına girip polemiğe girmiyorum. Emeğe saygısızlık falan da yazmışsınız da kendimi çok tuhaf hissettim. Ne kadar da takıntılısınız... Millete başlığa girip zorla yorum yaptıran da yok hani.

• quote:

forumda üst üste konu açmanız sadece çorba yapmaya yarar.
    araç alımı konusunda fikir vermez,kafa karıştırır.
    İnsanları da boşa yormuş olursunuz.
    Burada paylaşım yapan kitleyi 234092394023234093209 tane konuyla yormak yerine tek konu üzerinden kriterlerinizi belirterek gitmenizi öneririm.
    Sonradan millet dalgasını geçince ağırınıza gidiyor.
    Kaç gündür konuşmadığınız araba kalmadı.
  • quote:

quote:

Burada paylaşım yapan kitleyi 234092394023234093209 tane konuyla yormak yerine tek konu üzerinden kriterlerinizi belirterek gitmenizi öneririm.

Dalga geçenler çelik çomak oynasın sayın arkadaşım. Hiç de üzerime alınmam. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Şimdi de müsaadenle konuyla ilgili yorum yapmak isteyenlere bırakalım başlığı.

• quote:

quote:

quote:

Dalga geçenler çelik çomak oynasın sayın arkadaşım. Hiç de üzerime alınmam. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Şimdi de müsaadenle konuyla ilgili yorum yapmak isteyenlere bırakalım başlığı.

Alıntıları Göster
    eh ben naçizane görevimi yaptım.
    arkadaşımızın açtığı 230942904230942390 konu olması nedeniyle araç alım tavsiyesi vermiyorum kendisine,3 gün sonra başka araç konusuyla geleceği için forumdaşlarımız çenelerini yormasınlar,çelik çomak oynamanın alemi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.