Şimdi Ara

Uygun Fiyatlı Donanımlı İkinci El Araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

200 bin liraya kadar hidrolik direksiyon ve klimaya sahip ve beni tamir masrafıyla üzmeyecek bir araç arayışı içindeyim.

Fiat Tempra ve Tipo şimdilik gözüme kestirdiğim araçlar.

Fikir ve önerilerinize sonuna kadar açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat3576 -- 22 Temmuz 2023; 17:38:5 >

• Bulursanız temiz Nissan Almera 1.5 tavsiye ederim sorunsuz sıkıntısız binebilirsiniz. Motoru gayet yeterli 60 bin km bindim otobanda 120 ila 150 arası hızlarda bile güven vericiydi. Donanımı yeterli seviyede
  • Albea/palio iyidir havalı araçlar değiller ama iş gören yakıt tüketimi düşük,yedek parçaları uygun araçlar,kolay kolay yolda bırakacak arıza vermezler (ömrü dolan malzemeler eksiklikler elbette olacaktır 15 yaşında araba)…Uzun yolda yüksek hızda güven vermez 110 bandı iyidir o araçlar için…1.2 16V ,1.3 mjet,1.4 8V bakabilirsiniz…Uzun yola sık çıkıyorsanız (yıllık 20k kilometre kullanım gibi diyeyim) 1.3 mjet daha mantıklı olur,şehir içi ağırlıklı ise benzinli daha konforlu olacaktır hocam…
  • Cherry Tiggo 3 satıyorlar o paraya 2009 model. 350 ye otomatiği bile var.
    Masraf konusunu bilemem tabi. Ama Palio deyince cherry yanında lüks jip kalıyor.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

Almera on numara beş yıldız araçtır. Ama temizini bulmak neredeyse imkansız.

• benzinli olur derseniz kia rio 2004 model bakabilirsiniz

masrafını bilemem ama donanımlı denebilir

• Ehliyeti aldım. Araç almaya daha da yaklaştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci El Araç Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamir masrafından neden bu kadar korkuyorsunuz hakkaten ilginç abisi

Alacağın araba minimum 15-20 yaşında olacak yürüyen makina , alt takımı diski balatası debriyajı hortumu bujisi kasnağı kayışı vs vs değiştireceksiniz

800 bin TL araba alan aynı 200 binede masraf çıkmasın var mı öyle araba

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

200'e palio albea pek kalmadı hocam. kıymete bindiler parçaları çok ucuz. motorda lpg ile uyumlu olduğu için fiyatları çok arttı.

• command_4 kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam o gün tavsiye ederken ticari çıkması araç bulunabilir diye düşünmüştüm(yaklaşık 1 ay önce)…Dün baktım da fiyatlara siena/paliolar 250-300 olmuş …Bizim kasa Albea/palioların kıymete binmesi çok normal yakıt/yedek parça/sorunsuzluk (0 sorun anlamında demeyelim ama yolda kalmaya bahane arayan araçlar değil o güzel) önemli kriterler.Aklıma geldi hocam size bir soru sorayım bizim araçların su hortumlarının ömrü ne kadar ? Benim lpg hortumunda dün gece çok hafif bir antifriz lekesi fark ettim onları değiştireceğim bu haftada aklımı şu da kurcalıyor araçtaki antifrizi alıp tüm hortumları mı değiştirsem ? Çünkü 2 yıldır hortumlara en ufak değişiklik yapmadım ve su tankında ufak siyah noktalar var (kopan hortum parçaları) hep devirdaim/tapa/radyatör vs değiştirdim…Tüm hortumların fiyatı ve işçiliği ne kadar olur sence hocam tahminen ?

• kurban bayramıdan 1 hafta önce fiesta flair 1.25 98 model aldım klima hidrolik direksiyon ön cam otamatik benzin lpg 187 aldım 8 lira masraf ettim triger vs imkan olursa alt takımıda yaptırıp temiz bir 4 5 sene binmeyi planlıyorum

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

vallahi hocam tam 21 yaşında palio'ya biniyorum. tüm hortumlar orijinaldi.

geçenlerde kalorifer peteği, radyatör, termostat, yedek su deposu, lpg regülatörü de dahil olmak üzere tüm su temas eden kağuçuk hortumları değiştirdim. bütün iş 1 günümü aldı. malzeme parası aşağı yukarı 2500-2700 civarı tuttu.

• Peki arkadaşlar Tempra sxak hakkında ne düşünüyorsunuz? Klimalı, hidrolik direksiyonlu bir araç. Uygun fiyata temizleri de var gibi. Araç beni üzer mi? Yolda bırakır, sanayi ile akraba yapar mı?
  • command_4 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler cevap için…Lpg nin su T si ile hortumları düzeltip geçeceğim o zaman diğerlerinin aciliyeti yok (araba 2009 model) …

• firat3576 kullanıcısına yanıt
    Tempranın temizini almazsan sanayide çok ahbabın olacağı kesin. Birde kaza ile ucuz görüp 2.0 8 valf alırsan dert sahibi olursun. Size tavsiyem dacia solenza bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.