Merhaba Arkadaşlar, İkinci el fiat egea satın alacağım. Ancak iki model arasında kaldım. Yardımcı olmanızı rica ederim. Birincisi 2021 model egea easy 30bin km'de ikincisi 2022 model egea easy 50bin km'de sizce hangisini tercih etmeliyim? yüksek km'de model yükseliyor, düşük km'de model düşüyor. iki araçta da herhangi bir kaza bela yok. Teşşekkürler. |
İkinci El Fiat Egea Tercih Önerisi
-
-
fiyatları nedir ?
2021 ile 2022 arasında hiçbir fark yok hatta egea modelinde yıl geçtikçe kullanılan malzeme vasatlaşıyor
2017 1.3 egea urban paket aracımız vardı çelik jant iç gövde de bile yani orta kalitede sert bir gövde mevcutken
2022 model 1.6 urban egea'da kapak jant iç gövde aşırız kalitesiz izlenimi veren malzemeden yapılmı
-
Katılıyorum. Egea model yeniledikçe kaliteyi ciddi düşüren bir model. İlk çıkan egealardaki kalite çok iyiyken günceldekiler gerçekten vasat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçekten öyle biz 2017 model araçta daha konforlu bir sürüş geçiriyorduk ses yalıtımı da keza daha iyiydi yani 2022 araç daha iyi olur diye bekledik model yükselttik bu yüzden sözde urba en full araç geçiyor gelin görün ki ne far sensörü var ne yağmur sensörü var vasatlıktan öte bişey yok
-
2018 falan 1.6 etorq otomatik urban alınır bence temiz bişey bulursan aynı paralara
-
Egea alacaksanız önceliğiniz düşük km olsun derim.
-
Benim tercihim düşük km'den yana. Vergi yılı daha eski olduğu için de MTV'si daha çabuk düşecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X