Şimdi Ara

Fiyatına göre doğru bir seçim mi? Philips 37'' 37PFL7605H (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende alacağım ama bu sıralar hb çok geç yolluyor bu üründe geç gönderme sorunu var mı?
  • siparişi çarşamba verdim cuma elime geçti.
    istanbul anadolu yakasında oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoneus

siparişi çarşamba verdim cuma elime geçti.
    istanbul anadolu yakasında oturuyorum.

sizin yorumlarınızı da alsak tv hakkında
  • servis aynı gün içerisinde gelemediği için kurulumu yaptıramadım.
    birazdan gelecek kuracaklar. sonrasında yorumları paylaşacağım.
  • Dün kargo geldi akşam kendimiz kurduk boşuna servis beklenecek bir durum değil hatta onlardan daha özenli bile kendiniz yapabilirsiniz çok basit. duvara monte edecekseniz orasını bilemem biz ayaklı kullanıyoruz.

Bu fiyata bu dönemde tek tercih edilecek cihaz diyebilirim. uydu alıcısı hd değil menüleri net çıkmıyor ama benim içinde uydunun menüsü o kadar dert değil. lan girişinden kablosuz modeme bağladım kablosuz bilgisayardan televizyona müzik ve fotoğraf aktardım. ama isimleri gözükse de film açılmadı modemim 56mbps olduğu için yeterli gelmedi.

net tv olayı kendi kısayolları youtube facebook vs. var ama zaten browser'i de mevcut bir kaç site denedim hepsini de tıkır tıkır açtı. yer imi özelliği falan mevcut flash gerektiren siteler de sıkıntı yok pc gibi hızlı olmasa da açıyor.

kısaca memnun kalınmayacak bir televizyon değil kesinlikle

Fiyatına göre doğru bir seçim mi? Philips 37'' 37PFL7605H

• Bugün bir umut acaba altyzı desteği gelir mi diye TV yazılımını güncelledim. Sonuç aynı.

Altyazıları çalıştırabilen var mı?
  • tvyi hepsiburada üzerinden aldığım için garanti belgesini imzalatabilmek için kurulum yaptırmam gerekiyordu. imzasız bir garanti belgesinin
    pek işe yarayacağını sanmıyorum.

bilgisayarla iki gündür uğraşıyorum aklımda kalanları aktarmaya çalışacağım;
    - öncelikle kullanımı oldukça basit olan kumandaya 10 üzerinden 8 veririm. -2 alma sebebi ise; basitliği sağlamak için tuş sayısını az olması buna karşın
    tuşların farklı menülerde farklı fonksiyonlarda kullanılıyor olmasından ötürü alışmak biraz zaman alıyor.

tvnin menüsü de oldukça kolay, özelikle kanalların yerini değiştirmeyi oldukça basit bir menüden yapabiliyoruz. bu benim için çok sevindiriciydi. 10 / 10.

- teledünyası olmayan kablo tv kullandığım için görüntüden pek memnun kalmadım açıkçası. kurulumu yapan arkadaş ta dijital yayınlar için hazırlanmış bir tv olduğunu söyledi.
    bir de geçen gün gelen kablo tvci 1000 mhzlik splitter kullandı, sanırım görüntü kalitesindeki düşüklüğün bir sebebi de bu. arayıp soracağım.
    şu anki duruma göre dijital olmayan tv yayını kalitesi 5/10 diyorum.

- hdmi üzerinden xbox oynayıp, notebooktan hd film izledim. inanılmaz bir görüntü kalitesi var aletin. ambilight özelliği ise gerçekten filmin ortamına çekiyor insanı.
    resimlerle falan pek anlaşılabildiğini düşünmediğimden koymuyorum. 10/10 veririm bu konuda.

- ağ üzerinden divx ve avi formatındaki filmleri izledim. ancak mkv ve h264'leri görmesine karşın açamadı bende de. konuyu phillips teknik servisine telefonla sorduğumda yarım saatlik bir görüşmenin ardından sorunu çözemediklerini söylediler. sorunu not aldılar, phillips global üzerinden araştırıp, bana mail atacaklarını söylediler. eminim ki araştırıp mail atarlar:) 7/10.

- Altyazı yok ve büyük ihtimalle phillips tvlerde bu özelliği hiç bir zaman göremeyeceğiz arkadaşlar. dünyadaki ilk divxplayerı çıkartan firmanın şu tvlere altyazı desteği koymakta
    bu kadar diretmesi beni illet ediyor. ancak zaten alırken bu durumla karşılacağımı biliyordum. napalım hdmi ile bağlayıp, pcden çalıştırmaya devam edices filmleri. 0/10.

- dlna özelliğini kullanma şansım olmadığı için bu konuda birşey yazamayacağım.

- net tv özelliği gerçekten çok başarılı. sabah tvyi açıp net tv üzerinden hava durumu, kısa haber özetleri ve vakit kalırsa bir kaç komik video izledikten sonra işe gitmek güzel oluyor.
    internet browser üzerinden hemen hemen her siteyi açma şansı da var. ancak sitelerin içeriğinde flash gerektiren videolar varsa onları izleyemiyoruz. 8/10.

- flash disk bağlayarak .mkv film izledim, takılma durumu olmadı bende. ancak harddisk bağlamadım. yani kaç gblık harici diske kadar destekliyor bilmiyorum. pillipsin dvd playerı var bende, mesela orada harici hdd'yi görmüyor. aynı sorun bunda olur mu bilmiyorum. akşam bakar haber veririm.

şu anlık bu kadar. merak ettiğiniz bir konu varsa bunlar dışında anlatabilirim.

• Alt yazı meselesi önemli. Her zaman laptop bağlama felan ile uğraşılmaz. Usb'deki alt yazıları görmesi lazım. Sizler emin misiniz alt yazıyı görmediğine. Sırf bu sebepten vazgeçeceğim..
  • @typhoneus

Senin denediğin MKV film HD miydi yani 720p veya 1080p miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Alt yazı meselesi önemli. Her zaman laptop bağlama felan ile uğraşılmaz. Usb'deki alt yazıları görmesi lazım. Sizler emin misiniz alt yazıyı görmediğine. Sırf bu sebepten vazgeçeceğim..

Alt yazı okumuyor bende bilerek aldım. filme alt yazısını gömerseniz o şekilde izlersiniz.
  • servisin imzası ile garanti belgesinin başlaması bence saçma bir süreç. diyelim tv bozuldu servisi çağırdım gelen kişiyi ayarlarım kendileri kurmuş gibi o an işlem yaparlar çünkü onların zararına olan hiçbir durum yok yani o anda mı garanti süreci başlamış olacak bana mantıksız geliyor. bir ürünün garanti süreci faturası kesildiği anda başlar hepsiburada da faturasını kestiğine göre alıp kullanmadan bir köşede dursa bile garantisi başlamış demektir. tv bozulsa bile ben buradaki servise asla dokundurmam istanbul'da ayda 10 bozuk tv tamir ediyorlarsa tokat servisi 1 tane anca tamir ediyordur tecrübesiz ellerde cihaz daha beter olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Alt yazı meselesi önemli. Her zaman laptop bağlama felan ile uğraşılmaz. Usb'deki alt yazıları görmesi lazım. Sizler emin misiniz alt yazıyı görmediğine. Sırf bu sebepten vazgeçeceğim..

o zaman kesin alma derim. çünkü eminim. servisle de görüştüm. onlar da aynını sölediler. ileride yazılım ile gelip gelmeyeceğindenb de emin değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

@typhoneus

720lik mkvlerden di. 1080lik h264 te denedim. onda da sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

servisin imzası ile garanti belgesinin başlaması bence saçma bir süreç. diyelim tv bozuldu servisi çağırdım gelen kişiyi ayarlarım kendileri kurmuş gibi o an işlem yaparlar çünkü onların zararına olan hiçbir durum yok yani o anda mı garanti süreci başlamış olacak bana mantıksız geliyor. bir ürünün garanti süreci faturası kesildiği anda başlar hepsiburada da faturasını kestiğine göre alıp kullanmadan bir köşede dursa bile garantisi başlamış demektir. tv bozulsa bile ben buradaki servise asla dokundurmam istanbul'da ayda 10 bozuk tv tamir ediyorlarsa tokat servisi 1 tane anca tamir ediyordur tecrübesiz ellerde cihaz daha beter olabiliyor.

ben istanbul'dayım:) ve garanti koşulları böyle işlemiyor maalesef. satın aldığın malın garantisi teknik servis tarafından başlatılmış ve başlatldığına onay verildiğini kanıtlayan garanti belgesinin imzalanmasıyla başlar. ben evlilik hazırlıkları sırasında buzdolabı almıştım. 2 yıl sonra kurulumunu yaptırdım servise ve garantisi o gün başladı, fatura tarihi ile bir alakası yok yani. o yüzden kendin bile yapmış olsan kurulumu bence git servise garanti belgeni imzalat en azından(tabi yaparlarsa). çünkü yarın öbür gün tvye bişey olursa şayet, teknik servis ücretini karşılamak durumunda kalabilirsin. ya da teknik servis ücretinden daha fazla bir para vermek durmunda kalabilirsin gelen kişiye. ki bana gelen adamlar para karşılığı vestel tvmi duvara bile asmadılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

servisin imzası ile garanti belgesinin başlaması bence saçma bir süreç. diyelim tv bozuldu servisi çağırdım gelen kişiyi ayarlarım kendileri kurmuş gibi o an işlem yaparlar çünkü onların zararına olan hiçbir durum yok yani o anda mı garanti süreci başlamış olacak bana mantıksız geliyor. bir ürünün garanti süreci faturası kesildiği anda başlar hepsiburada da faturasını kestiğine göre alıp kullanmadan bir köşede dursa bile garantisi başlamış demektir. tv bozulsa bile ben buradaki servise asla dokundurmam istanbul'da ayda 10 bozuk tv tamir ediyorlarsa tokat servisi 1 tane anca tamir ediyordur tecrübesiz ellerde cihaz daha beter olabiliyor.

ben istanbul'dayım:) ve garanti koşulları böyle işlemiyor maalesef. satın aldığın malın garantisi teknik servis tarafından başlatılmış ve başlatldığına onay verildiğini kanıtlayan garanti belgesinin imzalanmasıyla başlar. ben evlilik hazırlıkları sırasında buzdolabı almıştım. 2 yıl sonra kurulumunu yaptırdım servise ve garantisi o gün başladı, fatura tarihi ile bir alakası yok yani. o yüzden kendin bile yapmış olsan kurulumu bence git servise garanti belgeni imzalat en azından(tabi yaparlarsa). çünkü yarın öbür gün tvye bişey olursa şayet, teknik servis ücretini karşılamak durumunda kalabilirsin. ya da teknik servis ücretinden daha fazla bir para vermek durmunda kalabilirsin gelen kişiye. ki bana gelen adamlar para karşılığı vestel tvmi duvara bile asmadılar.

Bu durum benim açımdan daha iyi ne zaman bozulursa o zaman başlatırım garantisini tokat gibi yerde bu işler hiç sorun olmaz cinslik yapamaz kimse kimseye herkes birbirinin uzakta olsa akrabası veya tanışı çıkar

led tv ortalama ömrü nedir bunu bilen var mı acaba?

• quote:

quote:

@typhoneus

İlginç benim tv'de yada flash diskte bir anormallik var o zaman. Başka bir flash diskle tekrar deneyeyim olmazsa.
  • quote:

quote:

quote:

@typhoneus

İlginç benim tv'de yada flash diskte bir anormallik var o zaman. Başka bir flash diskle tekrar deneyeyim olmazsa.

dün star wars izlemek istedim 1080p'lik. ilk kez bende de çok fazla takılma oldu.
    bir etkisi var mıdır bilemem ama filmin boyutu 7 gb idi. 2 gblık filmlerde ise .mkv ya da h264 farketmeksizin
    sorunsuz izleyebiliyorum hala.

• samsung'a bakılabilir
  • Evet arkadaşlar.

Boyutu kaç GB olursa olsun. MKV videoları takılmadan oynatmanın çözümünü buldum.

Öncelikle şuradan mkvtoolnix programını indiriyoruz:
    http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html

Sonra program ile mvk dosyamızı açıp aşağıda sarı ile işaretlediğim yeri "yok" yapıyoruz. Bu işlemi tüm ses ve video kanalları için ayrı ayrı yapıyoruz.

Ayrıca bu programla mkv dosyasındaki istenmeyen ses kanallarını (Yabancı dilleri) ve alt yazıları ekleyip çıkarmak da mümkün oluyor. Ayrıca avi'leri ve desteklenen diğer video formatlarını mkv'ye çevirebiliyorsunuz.

• Bu programı uzun zamandır kullanıyorum 12gb bir filmi flash belleğe ve harici diske atarak denedim açamadı. bende o tip filmler için hdmi kablo aldım fazla kasmaya gerek yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.