Şimdi Ara

Fiyatına göre doğru bir seçim mi? Philips 37'' 37PFL7605H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bir TV almak istiyorum.

Biraz araştırdım. Philips 37'' Full Hd Led Televizyon 37PFL7605H iyi gibi sanki.

Fiyatı şu an 1.598,99 TL

Sizce nasıl bu fiyata bu televizyon alınır mı? Yoksa daha iyi alternatifler var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 13 Temmuz 2011; 20:06:00 >

• Benim de dikkatimi çekti ve kararsızım. Kullanan ve bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelincigim

Benim de dikkatimi çekti ve kararsızım. Kullanan ve bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen.
    bilen kimse yok mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

bilen kimse yok mu acaba

Alıntıları Göster
    Ben sipariş verdim bakalım arkadaşlar. İnşallah pişman olmayız. TV gelsin yorumlarımı yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

Ben sipariş verdim bakalım arkadaşlar. İnşallah pişman olmayız. TV gelsin yorumlarımı yazacağım.

Alıntıları Göster
    Ben de sipariş verdim,bu fiyata alternatif yok gibi görünüyor...

tv daha gelmedi ama android marketten uygulamasını telefonuma indirdim "philips myremote" adı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1369 -- 17 Temmuz 2011; 2:25:04 >
  • quote:

Hala gelmedi mi? HB'de 7 adet kalmış. Şu sitede 5 üzerinden 4 yıldız vermiş:http://reviews.cnet.co.uk/tvs/philips-7000-37pfl7605h05-review-50000712/
    eksi yön olarak 'Görüntü işleme çok ağır' diyor. Onun dışında gayet iyi demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iü

quote:

Hala gelmedi mi? HB'de 7 adet kalmış. Şu sitede 5 üzerinden 4 yıldız vermiş:http://reviews.cnet.co.uk/tvs/philips-7000-37pfl7605h05-review-50000712/
    eksi yön olarak 'Görüntü işleme çok ağır' diyor. Onun dışında gayet iyi demiş.

Alıntıları Göster
    Yok ben ilçede olduğum için kargo haftanın belli günleri geliyor. Kargo takibine baktım. Bugün gelmesi lazım. Bir de servisi arayıp kurdurtacam. Biraz sürebilir yani. Kendim de kurarım aslında ama ücretsiz kuruyorlarmış zaten arıza falan çıkarsa servisin gözü önünde olması iyi olur diye kendim kurmayacağım.

• quote:

Yok ben ilçede olduğum için kargo haftanın belli günleri geliyor. Kargo takibine baktım. Bugün gelmesi lazım. Bir de servisi arayıp kurdurtacam. Biraz sürebilir yani. Kendim de kurarım aslında ama ücretsiz kuruyorlarmış zaten arıza falan çıkarsa servisin gözü önünde olması iyi olur diye kendim kurmayacağım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun şimdiden.
    6 tane kalmış. Karar veremedim bir türlü :)
  • quote:

Hayırlı olsun şimdiden.
    6 tane kalmış. Karar veremedim bir türlü :)

Alıntıları Göster
    40'a çıkarmışlar sayıyı. Satışlar iyi galiba. En çok satan LED TV'lerde birinci sıraya yükselmiş.

Benim TV teslim edildi bu arada servisi aradım. Geri dönüş bekliyorum.
  • quote:

40'a çıkarmışlar sayıyı. Satışlar iyi galiba. En çok satan LED TV'lerde birinci sıraya yükselmiş.

Benim TV teslim edildi bu arada servisi aradım. Geri dönüş bekliyorum.

Alıntıları Göster
    ne yaptın geldi mi servis nasıl tv
  • quote:

ne yaptın geldi mi servis nasıl tv

Alıntıları Göster
    Tv gelmedimi hocam , yoksa başından mı kalkmıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: towyedi

Tv gelmedimi hocam , yoksa başından mı kalkmıyosun

Alıntıları Göster
    yorumunu bekliyoruz
  • quote:

yorumunu bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Dün bitti, 40 tane daha koymuşlar. 29 kalmış şu an.
    Yorumları alsaydık.
    @Déathklaat galiba ayrıntılı yazacak, basından kalkmıyor dediğiniz gibi :)
  • quote:

Dün bitti, 40 tane daha koymuşlar. 29 kalmış şu an.
    Yorumları alsaydık.
    @Déathklaat galiba ayrıntılı yazacak, basından kalkmıyor dediğiniz gibi :)

Alıntıları Göster
    Yarın gelecek servis. Kursunlar bir bakalım.
  • quote:

Yarın gelecek servis. Kursunlar bir bakalım.

Alıntıları Göster
    Tv almak için yorumunu bekliyorum.Kurulumdan sonra izlenimlerini yazarsan sevinirim.Samsung 40d5000 mi alsam kararsızım arada 300 TL fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdy48

Tv almak için yorumunu bekliyorum.Kurulumdan sonra izlenimlerini yazarsan sevinirim.Samsung 40d5000 mi alsam kararsızım arada 300 TL fark var.

Alıntıları Göster
    bu tv ethernet ya da wireless olarak bütün internet sitelerinee girmek mümkün mü?
    bir de net tv özelliğini kullanabileceğimiz türkiye'de kanal var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoneus

bu tv ethernet ya da wireless olarak bütün internet sitelerinee girmek mümkün mü?
    bir de net tv özelliğini kullanabileceğimiz türkiye'de kanal var mı?

Alıntıları Göster
    bu tvyi evdeki kablosuz ağa bağlamak için harici bir usb adaptörü almak gerekiyormuş.
    ancak fiyatları 70-90 tl arasında değişiyor. bana biraz pahalı geldi. ucuz bir başka adaptör alsam bu aletle birlikte kullanamz mıyım?
  • quote:

bu tvyi evdeki kablosuz ağa bağlamak için harici bir usb adaptörü almak gerekiyormuş.
    ancak fiyatları 70-90 tl arasında değişiyor. bana biraz pahalı geldi. ucuz bir başka adaptör alsam bu aletle birlikte kullanamz mıyım?

Alıntıları Göster
    Servis geldi. Kurulum yapıldı. Şu an Bilgisayar TV'ye bağlı olarak yazıyorum. İlk izlenimlerim iyi. Servisteki eleman aldığım fiyatı çok iyi buldu.

Biraz kurcalayayım ayrıntılı inceleme yazacağım.
  • quote:

Servis geldi. Kurulum yapıldı. Şu an Bilgisayar TV'ye bağlı olarak yazıyorum. İlk izlenimlerim iyi. Servisteki eleman aldığım fiyatı çok iyi buldu.

Biraz kurcalayayım ayrıntılı inceleme yazacağım.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun,
    nasıl bağladın bilgisayarı dlna üzerinden mi yoksa, hdmi ya da vga kablosuyla mı?

izlenimlerini merakla bekliyorum.
  • quote:

hayırlı olsun,
    nasıl bağladın bilgisayarı dlna üzerinden mi yoksa, hdmi ya da vga kablosuyla mı?

izlenimlerini merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    İlk izlenimlerim:

Tasarım: Güzel şık bir görünümü var. Televizyon gayet ince bir yapıya sahip. TV sehpa üzerindeyken sağa sola kolayca çevirilebiliyor. Ön kısımda hiç buton konulmamış. Sağ yan-arka kısmına butonlar yerleştirilmiş. TV üzerindeki butanlara seri basmalarda TV sallanabiliyor. Sol yan kısımda 1 adet hdmi, usb girişi ve akıllı kart girişi var. Özellikle duvara montajlı kullananlar için yan bağlantı olması iyi. Cihazda VGA girişinin olması da artı bir özellik. Bir çok dizüstü bilgisayarda VGA çıkışı da olduğu için bağlanma imkanı sunuyor.

Portlar:
     Fiyatına göre doğru bir seçim mi? Philips 37'' 37PFL7605H

Kumanda: Kumandada çok fazla tuş yok. İç içe geçmiş iki yön tuş sistemi bulunuyor. Bu sistem ilk başta biraz zorlasa da kısa zamanda alışılıyor. Kumanda kullanımı kolay. Pil yuvasını çıkarmak biraz zor yapılmış.

Görüntü: HD uydu alıcısı aracılığı ile HD yayınlar mükemmel netlikte izlenebiliyor. SD yayınlar kanaldan kanala fark etmekle birlikte tatmin edici görüntü kalitesine sahip. VGA bağlantısı ile bilgisayardan açılan oyunların görüntüleri gayet iyi. Ekran kartınızın verdiği her ayrıntı görüntülenebiliyor. Televizyonda bir çok görüntü moduna sahip. Farklı modlara göre parlaklık, keskinlik otomatik ayarlanabiliyor. Telvizyon Işıklı ortamlarda da gayet başarılı. Ekranda çok fazla yansıma olmuyor.

Ses: Ses seviyesi yeterli düzeyde. Son ses açsanız bile seste herhangi bir çatlama yada bozulma olmuyor. Ses düzeyleri kanaldan kanala yada oynattığınız videoya göre değişebiliyor.

USB Medya: TV USB üzerinden fotoğraf, mp3 ve video oynatabiliyor. Mkv, mp4, avi gibi bir çok popüler format destekleniyor. USB üzerinden video oynatmada standart çözünürlükte hiç bir sorun yokken benim denediğim HD formatlı videolarda zaman zaman takılmalar oldu. Ayrıca videolara gömülü alt yazıları ve srt formatlı alt yazıları oynatmayı başaramadım. Sanrım altyazı desteği sadece teletex ile destekleyen kanallarda var.

Bilgisayar bağlantısı: VGA üzerinden bilgisayara bağlamak mümkün. Ayrıca ekran kartınızda DVI çıkış varsa DVI-HDMI kablo ile de bağlayabilirsiniz. Bilgisayar görüntü performansı gayet iyi. VGA üzerinden yapılan bağlantıda HDMI bağlantısına göre her ne kadar görüntü kaybı olsa da yine de yeterli seviyede.
    Ayrıca bilgisayarınızı ve televizyonunuzu bir routere bağlayarak bilgisayar üzerindeki medya dosyalarını da televizyonda oynatabilmektesiniz. Ben bu işlem için bilgisayarıma Tiversity isimli ücretsiz bir uygulama kurdum. Bu uygulama ile PC üzerindeki dosyaları televizyonda oynatabildim.

Net TV: Net TV özelliği sayesinde internetten bir çok popüler servisi kullanabiliyorsunuz. (Youtube, Dailymotion Facebook, Picasa vb.) Ayrıca internette gezinti de yapabiliyorsunuz. App Gallery sayesinde yeni uygulama indirip kurmak da mümkün.

Wireless bağlantı: TV dahili wireless bağlantıya sahip değil. Ancak sonradan alacağınız bir aparat ile kablosuz ağa sahip olabiliyor. Ek aparat ile sağlanan bu özellik sayesinde akıllı telefonunuza yükleyeceğniz Philips MyRemote uygulaması aracılığı ile TV yi yönetmeniz mümkün olabiliyor.

Genel Değerlendirme: HD uydu alıcısı ve HD yayın izleyecekseniz iyi bir tercih olacaktır. Ağırlıklı olarak USB üzerinden HD video oynatımı yapacaksanız iyi bir tercih olmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaneker -- 20 Temmuz 2011; 18:00:00 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.