Şimdi Ara

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karaman İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

Merhabalar,

Yaklaşık 7-8 aydır doğru düzgün kullanmadığım, hatta açmadığım bilgisayarımı satıyorum. Sadece yer kaplıyor ve tozlanıyor. Oyun oynamayı geçtim düzgünce açmıyorum bile. Satma sebebim budur.

Bilgisayarı yaklaşık 1-1.5 yıl önce İstanbul'dan ikinci el aldım. Sistemin sadece ram ssd ve monitörü sıfır, diğerleri ikinci el olarak alındı. Monitörün falan garantisi bulunuyor sanırım. Genel olarak sadece LoL ve Valorant oynandı bir de photoshop kullanıldı. Onun dışında açılmadı bile. Sistemi 7-8 aydır açmıyorken geçenlerde photoshop için açtığım zaman ekranın gelip gittiğini fark ettim fakat bu durum sadece monitörü hareket ettirdiğimde oluyordu. Artık hdmi kablosundan mı yoksa ekran kartından mı yoksa monitörden mi bilemiyorum. Monitörde bir kaç tane piksel yanığı oluştu (kullanıma engel değil ufacık dikkatle bakılmazsa görülmüyor bile.) aldığım yer ile konuştum gönderin garantiye gönderelim dedi fakat ben şehir dışında olduğum için kullanmadığım için ilgilenemedim bile. Bu durumları göz önüne aldığımda piyasayı inceledim, fiyatlara baktım ve fiyatım 9000 TL'dir.

RX 580 8 GB ekran kartı, AMD Ryzen 3 3100 3.59 GHz işlemci, 12gb ram (8gb hikvision, 4gb kingston), gigabyte a320m-s2h anakart, rampage rgb 5 fanlı ledli 600w kasa, 240gb ssd

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

FİYATINA GÖRE TOPLAMA PC

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.