Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fiyatlar Revize | Ekran Kartı | Modem | Ram | Klavye Mouse Set | PS1 Satın Al 18 Ekim 2019 13:23 1 1 Fiyatlar Revize | Ekran Kartı | Modem | Ram | Klavye Mouse Set | PS1 Merhaba, kullanmadığım ürünleri satışa çıkarıyorum. Fiyatları pazarlıksız yazdım. Lütfen pazarlık için yazmayınız.Kargo ücretleri alıcıya aittir.Ankara içi elden teslim olabilir.Ekran Kartı >>Marka Asus ama model vs tam bilmiyorum, isteyene ayrıntılı resim atarım. 1 GB 128 bit olduğunu biliyorum.Fiyat : 100 TL > 80 TLResim ;---------------------------------------Ram 1 GB 667 mhz dd2Tane fiyat 20 TL> 15 TL(2 Adet kaldı)Resim ;-----------------------------------------Modem TTNet 4 Port KutuluFiyat: 80 TL > 60 TL------------------------------------------Microsoft Klavye Mouse Set KutuluUsb anten kayıp ona göre fiyat yazılmıştır.50 TL > 40 TL Resim ;-------------------------------------------Logitech Klavye Mouse SetHerşey stabil tertemizPilliİsteyene Pil şarj aleti gönderilir +20 TLŞarj olabilen pillerden kalmadı.Fiyat 80 TL > 60 TLResimler ;---------------------------------------PS1ilk sahibiyim, 2002'de aldım yanlış hatırlamıyorsam, chipli, memory card var, joystick yok, kutu yokFişi ekran bağlantı kablosu vs var, göndericem.Fiyat 100 TL > 80 TLResim ;----------------------------------------Güncel.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Samsung 27" Curved 72 Hz 4 MS HP F380 Deskjet Yazıcı/Tarayıcı - Fiyat Düştü ! HP G62-B16ST | 15.6" | i3 370M | 3 GB | 1 GB Ati | Fiyat düştü! Fiyatlar Revize | Ekran Kartı | Modem | Ram | Klavye Mouse Set | PS1
Chamonix kullanıcısına yanıt Çok teşekkür ederim, ilgilenen arkadaşlar açısından güzel oldu :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Samsung 27" Curved 72 Hz 4 MS HP F380 Deskjet Yazıcı/Tarayıcı - Fiyat Düştü ! HP G62-B16ST | 15.6" | i3 370M | 3 GB | 1 GB Ati | Fiyat düştü! Fiyatlar Revize | Ekran Kartı | Modem | Ram | Klavye Mouse Set | PS1