Şimdi Ara

fiyuu Kampanyaları Bütün Yemek siparişlerinde %50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Survivor ünlülere ödül diye verilmiş sitesinde aynı fiyat 9tlye düşuorsa alınır içinde baya et var gibi duruyor + yan ürünleri de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üyelik doğrulama için sms gönderdik diyor bir saattir gelen giden yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne alsak bilemedik. öğle vakti geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Usta döner vasat şimdi söyledim eti lâstik gibi

çekiliş hakkı geldimi.fişte yazması lazım.

• İleri saati seçerek aldım saat 19:30 diye şimdi getirdiler geri gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasin1001 -- 12 Mart 2018; 13:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

saçma sapan adres bilgisi giremiyorum

mutlaka bulunduğum konuma getiriyor

fakegps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

quote:

ne şifresı hocm? şifre gelmedı getırecek arkadas unutmus

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Konumu seç.

İleri de

Bir sonraki sayfada detaylandırabiliyorsun adresini

• Etrafım burger king Domino’s dolu ama bu bölgeye servis yokmuş. Pehh

• 17:30 siparişini şimdi getirdiler

geri gönderdim

• quote:

quote:

quote:

ne şifresı hocm? şifre gelmedı getırecek arkadas unutmus

Bu kampanya TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına MPİ’nin 08.02.2018 tarih ve 58259698-255.01.02-E.1610 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.

Kampanya 10.02.2018 (saat 00:01) - 11.04.2018 (saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde, TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aitwww.tiklagelsin.com internet sitesine ad, soyad, doğum tarihi, adres ve telefon bilgileriyle giriş yaparak; kampanyaya dahil markaların Ara Gelsin Call Center hizmetleri aracılığıyla ad, soyad, doğum tarihi, adres, telefon bilgilerini vererek (Usta Dönerci ® 0850 2978782);www.fiyuu.com.tr internet sitesinden ve bu siteye ait fiyuu telefon uygulamasını ücretsiz indirerek uygulama üzerinden veya web üzerinden yemek sipariş sayfası olanwww.yemeksepeti.com internet sitesinden TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait Usta Dönerci ®’de bulunan Survivor Ünlüler Menü veya Survivor Gönüllüler Menülerinden birini alanlara her menü için 1 çekiliş hakkıverilecek şekilde ilerlenecektir.

Görseldeki servis şekli reklam amaçlı olup, restoranlara göre farklılık gösterebilir.

Dağıtım alanları sınırlıdır.

Usta Dönerci ® Ünlüler Menü içeriği Baget Et Döner Menü + Susamlı Soğan Halkaları 8’li, Usta Dönerci ® Gönüllüler Menü içeriği Tombik Et Döner Menü + Susamlı Soğan Halkaları 8’lidir.

Menüler kutu içecek ve orta boy patates ile servis edilir. Menü içeceklerine Pepsi (kutu), Pepsi light (kutu), Pepsi Max (kutu), Yedigün (kutu), Fruko (kutu), ice tea çeşitleri, ayran, su, limonata ve soda çeşitleri dahildir. Kampanya menülerinde yan ürün büyük seçim ve menü içecek tercihlerinde portakal suyu ve şalgam çeşitleri için fiyat farkı uygulanmaktadır.

Talihliler 16.04.2018 tarihinde Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 Şişli/İstanbul (Toplantı Salonu) adresinde saat 10:30 da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.

Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 5 kişi 40.000 TL değerinde çift kişilik Dominic Seyahati (5-9 Haziran 2018 tarihleri arasında, çift kişilik 4 gece 5 gün, ekonomik İstanbul-Dominic-İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti, 4 yıldızlı bir otelde çift kişilik konaklama. Dominic içindeki tüm transferler ve rehberlik hizmeti dahildir. Seyahat İstanbul'da başlar, İstanbul'da biter. İkamet edilen şehirden İstanbul’a gidiş-dönüş ulaşım, pasaport ve harç giderleri, yurt dışı çıkış harcı, yurt dışı çıkış fonu, havaalanı vergileri, vize ücretleri, şahsi harcamalar, vize ve pasaport alma sorumluluğu talihliye aittir.) ikramiyesi kazanacaktır.

İkramiye kazanan talihliler 19.04.2018 tarihli Güneş Gazetesi’nde ilan edilecektir.

www.tiklagelsin.com,www.yemeksepeti.com vewww.fiyuu.com internet sitesine giriş ücretsizdir.www.fiyuu.com internet sitesine ait fiyuu telefon uygulamasını indirmek ücretsizdir.

Ara Gelsin numaralarını aramak GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmekte olup, ücret satın alım yapan kişilerin telefon hattına ait faturasına kendi tarifesine uygun şekilde yansıyacaktır.

Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden tüketicilerin kampanya çekiliş hakları da iptal olacaktır.

Kampanyaya; internet sitesi üzerinden yapılan katılımlarda ad, soyad, doğum tarihi; telefon ile yapılan katılımlarda ad, soyad, doğum tarihi ve telefon bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.

İkramiye tesliminde fiş/fatura ibrazı zorunludur.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Reklamüssü Reklam Ajansı Prodüksiyon Dan. Org. San. ve Tic. A.Ş., Fasdat Gıda Dağ. A.Ş., Atp Ticari Bilgisayar Ağı Ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Ekur Et ve Entegre San. Tic. A.Ş., Ekmek Unlu Gıda San. ve Tic. A.Ş., Atakey Patates Gıda San. Tic. A.Ş., Yemek Sepeti Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., TAB Gıda Franchising Kuruluşları çalışanları düzenlenen piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeler verilmez.

18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeler verilmez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

TAB Gıda, Usta Dönerci markası ve ambleminin tek hak sahibidir.

• quote:

ustadönerci ünlüler menüsü 19 tl diyor bu menüyü bilen var mı? gerçek fiyatı mı? burgerkingde dükkanda farklı nette farklı oluyor.

Genelde böyledir zaten eve siparişte taşıma parası olduğundan internet fiyatları restorana göre daha pahalıdır. yemeksepeti de böyle fiyuu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

17:30 siparişini şimdi getirdiler

geri gönderdim

manyah mılar?

• karasac K kullanıcısına yanıt
    uygulamada mh cevap vermiyor
    webden aynı siparişi 17:30 gönderin dedim

• Doğrulama SMS'i gelmiyor...

• Stoklarla sınırlıymış ve tükenmiş diyor. Sizde de öyle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Stoklarla sınırlıymış ve tükenmiş diyor. Sizde de öyle değil mi?

evet tükenmiş öyle yazmışlar siteye

https://fiyuu.com.tr/kampanyalar/birinci-yil-kampanyasi/

• Geçmiş olsun

fiyuu Kampanyaları  Bütün Yemek siparişlerinde  %50  indirim

• koskoca tab gıda 3-5 kişinin siparişiyle kampanyayı bitirmiş. yiyemeyeceğin salatalığı tarttırma arkadaş. hizmet ilgi alaka lezzet fiyat oranı yerlerde zaten.

• Herifler bizi siteye uye yapip kampanyayi bitirdiler iyi mi ? Rezalete bak, bunlardan bir daha siparis verirsem iki olsun. Tab gidaymis peh! 11:30`da kampanya baslatip, 14:30 da bitiren dilenci style.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 12 Mart 2018; 14:29:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.