Şimdi Ara

fiyuu Kampanyaları Bütün Yemek siparişlerinde %50 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapacakları işin yemedi galiba kampanya sonlanmış mal bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon adres bilgilerimiz de yanlarına kar kaldı.

• Sözde bugün 23.59'a kadardı:)kaldırıyorum uygulamayı.

• Uygulama puanina da 1`i basiyorum simdi, hadi bakalim. Hem junk food satiyor hem de cimri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 12 Mart 2018; 14:41:4 >
  • müşteri desteğe yazdım, dalga geçer gibi bi sonraki kampanyada görüşmek üzere deyip sohbetten attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamayı silmeden önce bilgilerinizi değiştirmeyi unutmayın bari. Ve play store'da 1 yıldız vermeyi...

• Tab gida denen Junk Food saticisi cimri isletme benim gibi 100 kiloluk musterisini kaybetti, sizden baska burgerci, pizzaci, donerci mi yok ? Bye bye tab gida.

Telefon ve adres bilgilerimizi toplamak icin yaptiklari kampanyayi 11:30 da baslatip, 14:30`da bitiyorlar. saka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 12 Mart 2018; 15:17:1 >
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.

• tam para aldı sahtekarlar sorucam hesabını

• ben böyle üçkağıt görmedim sokak arasındaki tostçu bile yapmaz böyle

• 14.08 deki sipariş 3.10 gece geldi arti kampanya bitmiş diye tam ücret istendi,bende geri yolladi,yine kepazelik yine beceriksiz bir işletmecilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar basinizdan gecen olumsuzluklari android uygulamasinin yorumlar kismina mutlaka yaziniz, ayrica 1 puan vermeyi de unutmayiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Tab gida denen Junk Food saticisi cimri isletme benim gibi 100 kiloluk musterisini kaybetti, sizden baska burgerci, pizzaci, donerci mi yok ? Bye bye tab gida.

Telefon ve adres bilgilerimizi toplamak icin yaptiklari kampanyayi 11:30 da baslatip, 14:30`da bitiyorlar. saka gibi.

sahibi ömer üründül, babası atatürk barajını yapan firmanin sahibi, hükümet değişiyor ama kapitalizm sahipleri değişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

14.08 deki sipariş 3.10 gece geldi arti kampanya bitmiş diye tam ücret istendi,bende geri yolladi,yine kepazelik yine beceriksiz bir işletmecilik.

yalan hocam anlaşmalı restoran teslimat dışı diye başka şubeye yönlendiriyor bunlarda tam ücret alıyor,bana bilgi vermeden. tufaya düşürdüler beni. böyle sahtekarlık olamaz sorucam hesabını.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Tab gida denen Junk Food saticisi cimri isletme benim gibi 100 kiloluk musterisini kaybetti, sizden baska burgerci, pizzaci, donerci mi yok ? Bye bye tab gida.

sahibi ömer üründül, babası atatürk barajını yapan firmanin sahibi, hükümet değişiyor ama kapitalizm sahipleri değişmiyor

Valla yil 2018, bunlar tek doner zinciri, tek burgerci ya da pizzaci degil, kaldi ki yorumlar artarsa ne yaptiklarini anlayacaklar, kapitalizmin de kurallari var ve bugun o kurali cignediler. Simdi sira tuketicide.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

14.08 deki sipariş 3.10 gece geldi arti kampanya bitmiş diye tam ücret istendi,bende geri yolladi,yine kepazelik yine beceriksiz bir işletmecilik.

yalan hocam anlaşmalı restoran teslimat dışı diye başka şubeye yönlendiriyor bunlarda tam ücret alıyor,bana bilgi vermeden. tufaya düşürdüler beni. böyle sahtekarlık olamaz sorucam hesabını.

Hocam almayıp geri yollasaydin keşke,ben zaten burdaki yazıları okudugum için bi şansımı deneyeyim dedim nakit sipariş verdim bide kart iadesiyle ugrasmamak için tam da tahmin ettigim gibı oldu.

• Itina ile 1 puan verildi.

Forever Anadolu Group

• Bu yapılır mı arkadaşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Hocam almayıp geri yollasaydin keşke,ben zaten burdaki yazıları okudugum için bi şansımı deneyeyim dedim nakit sipariş verdim bide kart iadesiyle ugrasmamak için tam da tahmin ettigim gibı oldu.

iyi niyetten aldık düzeltilir diye. benim saflığım işte.

• Ovv mağduriyet konusuna dönmüş buralar. Almadım iyiki zaten fiyatlar fahişti

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.